הצלבה, משחק 3 , פאו נגד מכבי, יום ג' 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

הצלבה, משחק 3 , פאו נגד מכבי, יום ג' 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מרץ 2012, 05:45

עוד משחק בסדרה שצריכה להיות גדולה.

אני מאוד חושש מהמשחק הזה שלכאורה אמור להיות קל יותר מממשחק חוץ. אז צריך להזכיר שפאו קבוצת חוץ מעולה השנה ומכבי השנה לא הכי הבריקה לדעתי בנוקיה, גם אם ניצחה בסוף ברוב המשחקים.

בינתיים נהנה משיר יווני - ישראלי שמזכיר נשכחות :

הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

Re: הצלבה, משחק 3 , פאו נגד מכבי, יום ג' 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 מרץ 2012, 07:39

משחק קריטי שעלול להכריע אם מכבי תעלה לפיינל פור או לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 מרץ 2012, 07:47

למה עלול ?

משחק קריטי כמו כל משחק בסדרת הטוב מ-5 , מכבי פייבוריטית ואני מקווה שגם תדע לקחת את זה .

ביום חמישי לא היה צירוף מקרים נדיר ולא נס , את זה אומר מי שלא מוכן להודות בטעות שלו ולפרגן לקבוצה סופר מוכשרת שהתעלתה בזמן הנכון.

לצד שחקניים שוליים שהתעלו , שחקנים מרכזיים כמו סופו ואליהו נעלמו כשגם פניני צריך להיות פאקטור בהיכל.

חשוב לזכור שלמעט ההפסד האומלל והמיותר לברצלונה מכבי לא הפסידה השנה בבית ולמרות שפאו הרבה יותר דומה לברצלונה משאר הקבוצות שבאו לפה אני משוכנע שמכבי פייבוריטית כי בעיני גם את ברצלונה מכבי היתה מנצחת לולא נגררה לסגנון המשחק של ברצלונה , בלאט למד את השגיאות ויבוא מוכן במטרה לכפות סגנון משחק התקפי שמתאים לטירוף של ההיכל במשחק כזה .

בנוסף סופו שהיה פצוע במשחק הראשון חוזר לעצמו ובהנחה שבהיכל נקבל שופטים פחות משוחדים נקבל את סופו השלם וזה הבדל גדול מהמשחק בברצלונה.

בכל מקרה גם אם מכבי תיקח את המשחק השלישי , המשחק הרביעי יהיה מלחמת עולם לא פחות , אבל בואו נעבר את המשחק הראשון ואז נתמקד במשחק השני.
יוסי22

הודעהעל ידי עפר » 25 מרץ 2012, 07:49

כמובן שזה לא מדעי.
המנצחת במשחק הזה היא המנצחת בסדרה.
נניח שמכבי לוקחת - זה אומר שמכבי תעלה בטירוף ביום חמישי עם היכל מלא וגדוש מאחריה.
היוונים גם לא רגילים לרצף כזה תוך 48 שעות. מכבי לא תיתן במקרה כזה ליוונים להגיע להכרעה ביוון.

נניח שהיוונים לוקחים אז ברור שהם יקחו עוד משחק בחמישי הזה או אצלהם בבית.
עפר

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מרץ 2012, 07:53

יוסי22 כתב:למה עלול ?

משחק קריטי כמו כל משחק בסדרת הטוב מ-5 , מכבי פייבוריטית ואני מקווה שגם תדע לקחת את זה .

ביום חמישי לא היה צירוף מקרים נדיר ולא נס , את זה אומר מי שלא מוכן להודות בטעות שלו ולפרגן לקבוצה סופר מוכשרת שהתעלתה בזמן הנכון.

לצד שחקניים שוליים שהתעלו , שחקנים מרכזיים כמו סופו ואליהו נעלמו כשגם פניני צריך להיות פאקטור בהיכל.

חשוב לזכור שלמעט ההפסד האומלל והמיותר לברצלונה מכבי לא הפסידה השנה בבית ולמרות שפאו הרבה יותר דומה לברצלונה משאר הקבוצות שבאו לפה אני משוכנע שמכבי פייבוריטית כי בעיני גם את ברצלונה מכבי היתה מנצחת לולא נגררה לסגנון המשחק של ברצלונה , בלאט למד את השגיאות ויבוא מוכן במטרה לכפות סגנון משחק התקפי שמתאים לטירוף של ההיכל במשחק כזה .

בנוסף סופו שהיה פצוע במשחק הראשון חוזר לעצמו ובהנחה שבהיכל נקבל שופטים פחות משוחדים נקבל את סופו השלם וזה הבדל גדול מהמשחק בברצלונה.

בכל מקרה גם אם מכבי תיקח את המשחק השלישי , המשחק הרביעי יהיה מלחמת עולם לא פחות , אבל בואו נעבר את המשחק הראשון ואז נתמקד במשחק השני.

אבל זה בדיוק הצרוף מקירם הנדיר....
קבוצה סופר מוכשרת ?? כנראה ראית מכבי אחרת העונה....
בבית מכבי פייבוריטים בעיקר בגלל הקהל אבל אם השחקנים לא יופיעו למשחק אז גם הביתיות לא תעזור....
אם בלאט בונה על השחקנים שניקברו כל העונה בספסל יתעלו שוב אז הוא טועה , אני מקווה בשבילו שאלו שכן תיפקדו רוב העונה (חוץ מלאנג , אף שחקן לא היה יציב לאורך כל העונה...) יגיעו מוכנים .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 מרץ 2012, 08:03

זה ששחקנים מוכשרים עמדו בצד ושחקנים שוליים יחסית הבריקו זה לא צריוף מקרים נדיר, זה קורה .

לטעמי ביום שהשחקנים המובילים יבריקו והשוליים יחזרו לתרומה הרגילה שלהם מכבי תיראה עוד יותר טוב וזה בדיוק מה שהייתי רוצה לראות ביום חמישי.

שוב - אם בלאט ילך על הרכב הגנתי ויעקר את הייתרון של ההיכל מכבי תוכל לבוא בטענות רק לעצמה כי בהיכל כשהעסק נכנס לקצב אף קבוצה לא יכולה לעצור את מכבי , עכשיו צריך לעשות את הדבר ה"קטן" הזה ולהכניס את מכבי לקצב של ההיכל.

ומכבי קבוצה מוכשרת , היא גם מוכיחה את זה בעצם זה שהיא עומדת מרחק שני משחקים ביתיים מפיינל פור למרות כל התלאות שעברה ולמרות פציעה קריטית של השחקן המוביל שלה בטופ 16 .
יוסי22

הודעהעל ידי Allan Turing » 25 מרץ 2012, 08:06

לדעתי מכבי לא פיבוריטית... שקול לחלוטין.
הימורים??
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 מרץ 2012, 08:12

אני הולך על מכבי כמובן.

רק בקשה אחת קטנה מבלאט - בבקשה בלי הרכבים מפגרים ומתחכמים שמבלבלים רק את מכבי והמאמן שלה , תעלה עם החמישיה שרצה כל השנה אוחיון , לאנגפורד , סמית , אליהו וסופו ותן להם לעשות את העבודה.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מרץ 2012, 09:20

מה אתה רוצה מבלאט כל הזמן ? אולי מפסיק כבר עם כל הביטויים של " הרכבים מפגרים " וכדומה ?
עובדתית מכבי ניצחה ביום חמישי בלי שום תרומה מאליהו ורק עם 8 דקות של סופו, זה דבר שכנראה לא חלמת עליו. לא רק ניצחה, אלא גם הציגה את המשחק הכי טוב שלה העונה, יותר נכון את הניצחון הכי גדול.
נכון שזה לא אומר בהכרח שזה יחזור על עצמו מחרתיים, אבל כדורסל זה דבר דינמי וכל משחק בפני עצמו. וזה ששחקן מתחיל בחמישייה לא אומר שהוא יותר חשוב מזה שעולה מהספסל.
בסדרה יש שחקנים שיצטיינו יותר במשחק אחד ואחרים שיצליחו יותר במשחק אחר.
מה זה שחקנים שוליים ? אוחיון אצלך רכז פותח, אז הוא שולי ? לאנגפורד שחקן שולי?

מי ששוליים בינתיים הם אליהו וסופו, שגם בלעדיהם הייתה התוצאה כנראה 1-1 . שחקנים גדולים נמדדים במשחקים גדולים ומול קבוצות גדולות, לא חוכמה לטחון כל מיני דמוז'לות ובני השרון.
ואפשר לחשוב שמהצד השני עומד קונוס בדמות אובראדוביץ' ושחקנים של ליגת קופל. תן להם קצת כבוד, הם בהחלט מסוגלים לנצח מחרתיים ולא הכול תלוי במכבי.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 מרץ 2012, 09:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 25 מרץ 2012, 09:23

אני לא יכול להמר נגד מכבי , אבל מכבי לא פייבוריטים בסדרה הזאת בשום מצב .
קבוצה שמשחקת כל העונה ללא הררכייה ברורה וללא רכז מוביל לא יכולה להיות במצב שהיא פייבוריטית מול קבוצה מאומנת כמו פאו .
אי אפשר להאשים את בלאט בזה שהוא לא מצא עדיין את ההרכב המתאים עם נדנדה כזאת ביכולת של השחקנים שלו לאורך כל העונה . הוא צריך למצוא משהו שיתייצב לו במהלך המשחק וכמה שיותר מהר....לא צריך לחפש את התרוצים כבר מעכשיו...
אם יש צדק בכדורסל אז פאו צריכה להיות בפיינלפור , אבל אנחנו לא בבית משפט ולכן אני רוצה שמכבי תנצח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 מרץ 2012, 09:57

yarinsaky כתב:מה אתה רוצה מבלאט כל הזמן ? אולי מפסיק כבר עם כל הביטויים של " הרכבים מפגרים " וכדומה ?
עובדתית מכבי ניצחה ביום חמישי בלי שום תרומה מאליהו ורק עם 8 דקות של סופו, זה דבר שכנראה לא חלמת עליו. לא רק ניצחה, אלא גם הציגה את המשחק הכי טוב שלה העונה, יותר נכון את הניצחון הכי גדול.
נכון שזה לא אומר בהכרח שזה יחזור על עצמו מחרתיים, אבל כדורסל זה דבר דינמי וכל משחק בפני עצמו. וזה ששחקן מתחיל בחמישייה לא אומר שהוא יותר חשוב מזה שעולה מהספסל.

מי ששוליים בינתיים הם אליהו וסופו, שגם בלעדיהם הייתה התוצאה כנראה 1-1 . שחקנים גדולים נמדדים במשחקים גדולים ומול קבוצות גדולות, לא חוכמה לטחון כל מיני דמוז'לות ובני השרון.
ואפשר לחשוב שמהצד השני עומד קונוס בדמות אובראדוביץ' ושחקנים של ליגת קופל. תן להם קצת כבוד, הם בהחלט מסוגלים לנצח מחרתיים ולא הכול תלוי במכבי.

בוא נרד לקרקע שניה .

אוחיון למרות ההברקה בשלישי הוא לא שחקן מוביל התקפית לאורך זמן , לא יעזור בית דין .

ג'יימס שעלה בגלל העבירות של סופו והנדריקס הצליח למלא את החלל לכמה דקות אבל הוא רחוק מלהיות פאקטור לאורך זמן , גם פה לא יעזור כלום .

לגבי סופו , ללא הדקות שלו ברבע השני המשחק היה נגמר שם ככה שבלעדיו לא היינו מנצחים גם אם התרומה שלו לא משמעותית בזכות השופטים בירוק , אל תבטל כל כך מהר 8 נקודות ב-8 דקות .

אליהו באמת לא היה פאקטור ופה באמת הופתעתי לטובה שמכבי הצליחו לנצח בלעדיו , אבל בהיכל מכבי צריכה לשאוף למשחק שבו אליהו דומיננטי כי אם לא אנחנו חוזרים לזה שמכבי לא פייבוריטית , בדיוק בגלל חוסר היכולת לכפות את סגנון המשחק שיביא למכבי ניצחון גדול בהיכל.

והחמישיות המפגרות זו חמישיה עם טל בחמישיה , גימיק מטופש שלא נותן כלום .

מכבי לא צריכה גימיקים מול פאו , היא צריכה לעלות עם ההרכב ההתקפי ביותר שלה , עם כל הכישרון שיש לה ויש לה המון כישרון למרות שאתה וצפריר מסרבים להודות בכך.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מרץ 2012, 10:06

אני לא צריך לרדת לקרקע, אתה צריך לרדת ממנטרת סופו - אליהו שלך ( לא זוכר תגובה שלך בלי סופו גם בנושאים שלא קשורים אליו ) ולרדת מההתנשאות שלך על מאמן מצויין כמו בלאט, אפשר לחשוב שאתה כבר אימנת את הלייקרס.
גם לי יש ביקורת על בלאט, אבל אף פעם לא דיברתי אליו בחוסר הערכה. עדיין, עם הרכב די בינוני לדעתי הוא מוציא מים מהסלע.

ברור לי שמכבי לא תנצח שוב רק עם אוחיון ושאר השחקנים השוליים כהגדרתך , כי לא כל יום אוחיון יתן משחק כזה וגם לא שון ג'יימס.
מה לעשות שמאמן כמו אובראדוביץ' יודע בדיוק מה לעשות כדי לעצור את סופו ולהוציא אותו מהמשחק, גם בגלל עבירות לא חכמות שסופו עושה בעצמו, אבל זה נתון שידענו שהיה קיים בסדרה הזאת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 25 מרץ 2012, 11:26

כמו שצביקה שרף אמר מכבי צרכיה ללכת משחק משחק, עזבו את חמישי כרגע.
יום שלישי זה משחק קשה ביותר, אני חושב שאנחנו בתור הקהל צריכים לעודד בצורה חזקה מאוד את מכבי.
יש ימים שממש ממש מרעיש בהיכל וזו צריכה להיות המטרה שלנו של האוהדים, כל השנה עובדים למען השגת הביתיות והנה יש לנו שני משחקי בית.
אנחנו מסתכלים לפאו בעיניים בשלישי וחשוב מאוד לעודד עד הסוף בצורה חזקה, קבלנו אפשרות לארח אותם ואנחנו צריכים לצעוק בלי סוף ולהשתולל, שההיכל ירעד מרוב רעש כמו בגמר ב-2004 כמו למשל השנה שהרגשתי את זה טוב במשחק נגד קאנטו באותו קבע שלישי, כמו בסדרה מול ויטוריה בשנה שעברה. חשוב מאוד לנצל את הקהל ואת ההיכל.
פאו קבוצה מצויינת והרבה יותר טובה מאתנו, הלחץ הביתיות והקהל ממש לא ישפיעו עליהם... אבל הביתיות ואנחנו הקהל כן נוכל להשפיע על מכבי ולתת להם דחיפה, אולי יכנסו סלים, לעודד שחקנים ובעזרת השם אני מתפלל שנצליח לנצח ביום שלישי! שיהיה המון בהצלחה!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 מרץ 2012, 12:07

yarinsaky כתב:אני לא צריך לרדת לקרקע, אתה צריך לרדת ממנטרת סופו - אליהו שלך ( לא זוכר תגובה שלך בלי סופו גם בנושאים שלא קשורים אליו ) ולרדת מההתנשאות שלך על מאמן מצויין כמו בלאט, אפשר לחשוב שאתה כבר אימנת את הלייקרס.
גם לי יש ביקורת על בלאט, אבל אף פעם לא דיברתי אליו בחוסר הערכה. עדיין, עם הרכב די בינוני לדעתי הוא מוציא מים מהסלע.

ברור לי שמכבי לא תנצח שוב רק עם אוחיון ושאר השחקנים השוליים כהגדרתך , כי לא כל יום אוחיון יתן משחק כזה וגם לא שון ג'יימס.
מה לעשות שמאמן כמו אובראדוביץ' יודע בדיוק מה לעשות כדי לעצור את סופו ולהוציא אותו מהמשחק, גם בגלל עבירות לא חכמות שסופו עושה בעצמו, אבל זה נתון שידענו שהיה קיים בסדרה הזאת.

אוברדוביץ' לא הוציא את סופו מהמשחק אלא אם כן לשלם לשופטים כסף כדי לשרוק לו על כל נשיפה נחשב כחלק מהמשחק.

קצת נמאס מהשיפוט האוטומטי שלו כשהוא בבירור לא עשה עבירות שטותיות בחמישי , כל שחקן שעבר לידו זכה לעבירה לזכותו ובכל זאת הוא הצליח להשפיע על המשחק בפירורים שהשופטים השאירו לו.

ואנחנו חוזרים לאותו מקום - עם ג'יימס ואוחיון מכבי באמת נחותה משמעותית בכישרון מפאו ואפשר לדבר על קבוצה שטובה משמעותית ממכבי , עם סופו ואליהו מכבי מחזיקה בקו הקידמי הרבה יותר כישרון מפאו , צריך רק לדעת לנצל את זה .

הבעיה היא שבלאט מעדיף לנצח דרך המלחמה ובהיכל עדיף למכבי להפסיק לפחד מהשם פאו ולהתחיל להאמין בעצמה והכישרון שלה ויש לה הרבה מאוד כישרון.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 25 מרץ 2012, 12:13

לדעתי זה המשחק הקובע. מי שמנצח בו, ינצח בסוף את הסידרה כולה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 מרץ 2012, 12:17

כישרון זה טוב ויפה, אבל אם אתה משחק רך כמו ילדה אז הכישרון שלך לא שווה הרבה ( אליהו ) במשחקים קשוחים.

אני לא חושב שזה רעיון רע לפתוח עם הנדריקס ושסופו יעלה באמצע הרבע כמו במשחק הקודם. יש לזה שני יתרונות - זה מוציא את העוקץ מההכנות לסגירת סופו בתחילת משחקים וגורם לאובראדוביץ' להגיב למכבי ולא רק ללכת לפי תוכנית סדורה .
דבר שני זה מכניס שחקנים אחרים להתקפה בתחילת משחק, שחקנים שאולי רק עומדים ומסתכלים כשסופו מקבל כדורים והולך לסל.זה חשוב לביטחון שלהם .
חוץ מזה, סופו היה רגיל לעלות מהספסל רוב חייו המקצועיים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי אלמוג » 25 מרץ 2012, 12:47

עפר כתב:כמובן שזה לא מדעי.
המנצחת במשחק הזה היא המנצחת בסדרה.
נניח שמכבי לוקחת - זה אומר שמכבי תעלה בטירוף ביום חמישי עם היכל מלא וגדוש מאחריה.
היוונים גם לא רגילים לרצף כזה תוך 48 שעות. מכבי לא תיתן במקרה כזה ליוונים להגיע להכרעה ביוון.

נניח שהיוונים לוקחים אז ברור שהם יקחו עוד משחק בחמישי הזה או אצלהם בבית.

לא מסכים.
זה משחק, שאם פאו מנצחת בו היא עולה כמעט ודאי. אם מכבי תנצח כלום לא ודאי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי jol9 » 25 מרץ 2012, 12:50

yarinsaky כתב:מה אתה רוצה מבלאט כל הזמן ? אולי מפסיק כבר עם כל הביטויים של " הרכבים מפגרים " וכדומה ?

מסכים איתך.
א - המשחק שקול לחלוטין. פאו קבוצה נפלאה, והם מאוד חזקים בחוץ, לא פחות ואולי אף יותר מאשר בבית.
הם גם קבוצה חכמה עם מאמן חכם. מכבי תתכונן להפגזות מבחוץ, שלדעתי לא יגיעו, כי פאו לא יכולה לבנות על האחוזים שהיו לה בשני המשחקים הראשונים.
זה אומר שפאו תטחן פנימה, תחדור הרבה יותר לסל, תגיע יותר לעונשין, ותנסה להאט את הקצב, מה שיהפוך את המשחק לשקול וקשה.

ב - בסדרה הזאת, סופו ואליהו הם השחקנים השוליים, בעוד אוחיון, לאנג, סמית' וריצ' הם השחקים הבולטים, שנתנו את הניצחון בחמישי. אני קצת סקפטי לגבי היכולת של סופו וליאור
פתאום לבוא ולתת משחק גדול ביום שלישי. אני כן מקווה ששניהם ישחקו יותר, אבל לא צופה מאף אחד מהם לתת את משחק העונה, או להיות השחקן המצטיין של מכבי במשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 25 מרץ 2012, 13:12

אני כלל לא בטוח שמכבי פייבוריטית. פאו השנה קבוצת חוץ הרבה יותר טובה מאשר בבית. הם כבר הפסידו כמה פעמים בבית השנה. בחוץ הם יותר חדים. וקבוצות בסדר גודל שלה כבר ניתצו את המיתוס שנוקיה היא מבצר, עיין ערך ברצלונה. אני מקווה שמכבי תצליח ומתפלל שלא נצטרך לשוב לאתונה שבוע הבא, אבל אני בכלל לא חושב שאפשר בכזו קלות להגדיר את מכבי כפייבוריטים על פני אלופת אירופה.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 25 מרץ 2012, 13:38

בוא אני אספר לך מה זה הרכבים מפגרים:

הרכב שהיה על המגרש במשחק הראשון:

מאלט, פניני, בלו, אליהו, סופו.

זה הרכב מפגר!
אי אפשר לשחק בהרכב עם מוביל כדור אחד (שגם הוא לא ממש רכז) מול פאו. נקודה.
אי אפשר לשחק מול פאו בהרכב שבו 4 שחקנים מתוך ה 5 לא שומרים טוב. נקודה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים