המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:למה עלול ?
משחק קריטי כמו כל משחק בסדרת הטוב מ-5 , מכבי פייבוריטית ואני מקווה שגם תדע לקחת את זה .
ביום חמישי לא היה צירוף מקרים נדיר ולא נס , את זה אומר מי שלא מוכן להודות בטעות שלו ולפרגן לקבוצה סופר מוכשרת שהתעלתה בזמן הנכון.
לצד שחקניים שוליים שהתעלו , שחקנים מרכזיים כמו סופו ואליהו נעלמו כשגם פניני צריך להיות פאקטור בהיכל.
חשוב לזכור שלמעט ההפסד האומלל והמיותר לברצלונה מכבי לא הפסידה השנה בבית ולמרות שפאו הרבה יותר דומה לברצלונה משאר הקבוצות שבאו לפה אני משוכנע שמכבי פייבוריטית כי בעיני גם את ברצלונה מכבי היתה מנצחת לולא נגררה לסגנון המשחק של ברצלונה , בלאט למד את השגיאות ויבוא מוכן במטרה לכפות סגנון משחק התקפי שמתאים לטירוף של ההיכל במשחק כזה .
בנוסף סופו שהיה פצוע במשחק הראשון חוזר לעצמו ובהנחה שבהיכל נקבל שופטים פחות משוחדים נקבל את סופו השלם וזה הבדל גדול מהמשחק בברצלונה.
בכל מקרה גם אם מכבי תיקח את המשחק השלישי , המשחק הרביעי יהיה מלחמת עולם לא פחות , אבל בואו נעבר את המשחק הראשון ואז נתמקד במשחק השני.
yarinsaky כתב:מה אתה רוצה מבלאט כל הזמן ? אולי מפסיק כבר עם כל הביטויים של " הרכבים מפגרים " וכדומה ?
עובדתית מכבי ניצחה ביום חמישי בלי שום תרומה מאליהו ורק עם 8 דקות של סופו, זה דבר שכנראה לא חלמת עליו. לא רק ניצחה, אלא גם הציגה את המשחק הכי טוב שלה העונה, יותר נכון את הניצחון הכי גדול.
נכון שזה לא אומר בהכרח שזה יחזור על עצמו מחרתיים, אבל כדורסל זה דבר דינמי וכל משחק בפני עצמו. וזה ששחקן מתחיל בחמישייה לא אומר שהוא יותר חשוב מזה שעולה מהספסל.
בסדרה יש שחקנים שיצטיינו יותר במשחק אחד ואחרים שיצליחו יותר במשחק אחר.
מה זה שחקנים שוליים ? אוחיון אצלך רכז פותח, אז הוא שולי ? לאנגפורד שחקן שולי?
מי ששוליים בינתיים הם אליהו וסופו, שגם בלעדיהם הייתה התוצאה כנראה 1-1 . שחקנים גדולים נמדדים במשחקים גדולים ומול קבוצות גדולות, לא חוכמה לטחון כל מיני דמוז'לות ובני השרון.
ואפשר לחשוב שמהצד השני עומד קונוס בדמות אובראדוביץ' ושחקנים של ליגת קופל. תן להם קצת כבוד, הם בהחלט מסוגלים לנצח מחרתיים ולא הכול תלוי במכבי.
yarinsaky כתב:אני לא צריך לרדת לקרקע, אתה צריך לרדת ממנטרת סופו - אליהו שלך ( לא זוכר תגובה שלך בלי סופו גם בנושאים שלא קשורים אליו ) ולרדת מההתנשאות שלך על מאמן מצויין כמו בלאט, אפשר לחשוב שאתה כבר אימנת את הלייקרס.
גם לי יש ביקורת על בלאט, אבל אף פעם לא דיברתי אליו בחוסר הערכה. עדיין, עם הרכב די בינוני לדעתי הוא מוציא מים מהסלע.
ברור לי שמכבי לא תנצח שוב רק עם אוחיון ושאר השחקנים השוליים כהגדרתך , כי לא כל יום אוחיון יתן משחק כזה וגם לא שון ג'יימס.
מה לעשות שמאמן כמו אובראדוביץ' יודע בדיוק מה לעשות כדי לעצור את סופו ולהוציא אותו מהמשחק, גם בגלל עבירות לא חכמות שסופו עושה בעצמו, אבל זה נתון שידענו שהיה קיים בסדרה הזאת.
עפר כתב:כמובן שזה לא מדעי.
המנצחת במשחק הזה היא המנצחת בסדרה.
נניח שמכבי לוקחת - זה אומר שמכבי תעלה בטירוף ביום חמישי עם היכל מלא וגדוש מאחריה.
היוונים גם לא רגילים לרצף כזה תוך 48 שעות. מכבי לא תיתן במקרה כזה ליוונים להגיע להכרעה ביוון.
נניח שהיוונים לוקחים אז ברור שהם יקחו עוד משחק בחמישי הזה או אצלהם בבית.
yarinsaky כתב:מה אתה רוצה מבלאט כל הזמן ? אולי מפסיק כבר עם כל הביטויים של " הרכבים מפגרים " וכדומה ?
עובדתית מכבי ניצחה ביום חמישי בלי שום תרומה מאליהו ורק עם 8 דקות של סופו, זה דבר שכנראה לא חלמת עליו. לא רק ניצחה, אלא גם הציגה את המשחק הכי טוב שלה העונה, יותר נכון את הניצחון הכי גדול.
נכון שזה לא אומר בהכרח שזה יחזור על עצמו מחרתיים, אבל כדורסל זה דבר דינמי וכל משחק בפני עצמו. וזה ששחקן מתחיל בחמישייה לא אומר שהוא יותר חשוב מזה שעולה מהספסל.
בסדרה יש שחקנים שיצטיינו יותר במשחק אחד ואחרים שיצליחו יותר במשחק אחר.
מה זה שחקנים שוליים ? אוחיון אצלך רכז פותח, אז הוא שולי ? לאנגפורד שחקן שולי?
מי ששוליים בינתיים הם אליהו וסופו, שגם בלעדיהם הייתה התוצאה כנראה 1-1 . שחקנים גדולים נמדדים במשחקים גדולים ומול קבוצות גדולות, לא חוכמה לטחון כל מיני דמוז'לות ובני השרון.
ואפשר לחשוב שמהצד השני עומד קונוס בדמות אובראדוביץ' ושחקנים של ליגת קופל. תן להם קצת כבוד, הם בהחלט מסוגלים לנצח מחרתיים ולא הכול תלוי במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים