המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני פשוט לא אוהבת את הכדורסל של בארסה השנה.
כמה כישרון מבוזבז יש שם.
סביר להניח שהם גם יגיעו לגמר אחרי שכנראה ינצחו את סיינה/אולי' בחצי באיזה 58-50 או משהו באיזור.
אבל אם הם יפגשו בגמר את צסקא, אני בטוחה שהם יחטפו בראש.
צסקא קבוצה פי כמה טובה יותר ואיכותית יותר מבארסה, הם לפחות משחקים כדורסל ומנצלים עד תום את מלוא הכישרון שיש להם בקבוצה (שעל הנייר הוא לא בהכרח גבוה בהרבה מזה של בארסה).
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:אני פשוט לא אוהבת את הכדורסל של בארסה השנה.
כמה כישרון מבוזבז יש שם.
סביר להניח שהם גם יגיעו לגמר אחרי שכנראה ינצחו את סיינה/אולי' בחצי באיזה 58-50 או משהו באיזור.
אבל אם הם יפגשו בגמר את צסקא, אני בטוחה שהם יחטפו בראש.
צסקא קבוצה פי כמה טובה יותר ואיכותית יותר מבארסה, הם לפחות משחקים כדורסל ומנצלים עד תום את מלוא הכישרון שיש להם בקבוצה (שעל הנייר הוא לא בהכרח גבוה בהרבה מזה של בארסה).
הוצאת לי את המילים מהפה
felix_r כתב:נצחון לבילבאו! אם לא 2 השלשות של שבד בחצי הדקה האחרונה, זה היה 20 הפרש
felix_r כתב:החולשה היחידה של צסקא היא בהגנה של הקו האחורי. שני הרכזים המצוינים תאודוסיץ' ושבד ממש לא מצטיינים בהגנה.
asafb96 כתב:felix_r כתב:החולשה היחידה של צסקא היא בהגנה של הקו האחורי. שני הרכזים המצוינים תאודוסיץ' ושבד ממש לא מצטיינים בהגנה.
נכון. יש שם את גורדון שהוא שחקן הגנה טוב, אבל בכלל, ההגנה שלהם דווקא לא ממש מרשימה השנה
כל הכבוד לבילבאו. ניצחון מאוד מרשים. האמנתי שהם יקחו משחק אחד לפחות בבית, הם קבוצה ביתית פשוט אדירה, אבל גם אם ינצחו בשישי, קשה לראות אותם מנצחים ברוסיה
asafb96 כתב:וואו, אולי כבר ב18 הפרש על סיינה. ציפו פה לסדרה חד צדדית לטובת סיינה, אבל אולי' נראים יותר טוב עד עכשיו בסדרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־9 אורחים