המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:האמת? היה עדיף כבר קומבו גארד מהמחנות. מאלט נראה כמו גוראן ירטין, אפילו פחות מזה.
שחף כתב:אני חושב שבין מיליון הניסויים שבלאט עושה אם אפשר היה להריץ אותו כמחליף של לאנגפורד לאורך יותר זמן בלאט היה עושה את זה. העניין הוא שהאיש חלש פיזית יחסית למספר 2 ולא שומר כל כך. שתי התכונות האלה בעייתיות לשחקן ספסל. בעיני לעמדה כ''כ חשובה היה צריך להחתים שחקן שעושה יותר מ"לא לעשות פרצופים כשהוא על הספסל".
yzafrir כתב:אם כבר לפתוח תרד על מישהו זה על פניני שהעונה הזאת פשוט לא הופיעה אפילו פעם אחת .
ועוד היו פה כאלו שנה שעברה שחשבו שהוא צריך להיות ה-3 המוביל של מכבי....
אפשר להתנחם בזה שלפי כל הקריירה שלו אז שנה הבאה תיהיה לו עונה טובה כי כל הקריירה יש לו עונה אחת טובה ואחת גרועה....
asafb96 כתב:שחף כתב:אני חושב שבין מיליון הניסויים שבלאט עושה אם אפשר היה להריץ אותו כמחליף של לאנגפורד לאורך יותר זמן בלאט היה עושה את זה. העניין הוא שהאיש חלש פיזית יחסית למספר 2 ולא שומר כל כך. שתי התכונות האלה בעייתיות לשחקן ספסל. בעיני לעמדה כ''כ חשובה היה צריך להחתים שחקן שעושה יותר מ"לא לעשות פרצופים כשהוא על הספסל".
הוא חלש פיזית, ובגלל זה הוא צריך להיות הSG המחליף, כי יוצא שכשהוא על המגרש, גם הרכז המחליף על המגרש, ופאפאס הוא שחקן שיכול לשמור גם מספרי 2 ו3, כך שמאלט יוכל להיות SG, אבל לשמור את הרכז, כך שבעיית הפיזיות שלו תהיה פחות משמעותית. חוץ מזה, זה בטח ובטח שעדיף על בורשטיין
שחף כתב:אני לא סקאוט של מכבי ואמור להיות לה קצת יותר מידע ונתונים עליו מאשר לי. מודה? טעיתי. חשבתי שהבחור רכז. הוא לא כזה בכלל.
yarinsaky כתב:לא הזוי בכלל, מכבי מחתימה לפעמים שחקנים של 200 או 300 אלף דולר באמצע עונה וזה אף פעם לא עובד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־3 אורחים