המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:הרי לכולנו ברור שאנחנו לא בפיינל פור כי זה יעלה לג'ורדי הרבה כסף על ביטחון (שיהנה עם הקהל של צסק"א ובארסה, נראה אם יהיה מלא האולם באיסטנבול).
ג'ורדי פשוט הרס את היופי בכדורסל, היופי בכדורסל הוא שקבוצה יכולה לנצח בסדרה קבוצה עם תקציב משולש בעזרת הלב בעיקר ולאו דווקא בעזרת כישרון ומחיר שוק.
פשוט עוול לכדורסל האירופאי לפי דעתי, זה מאוד חמור ועצוב (הייתי על סף בכי אתמול ואני לא בנאדם שבוכה).
עכשיו השאלה היא מה הקהל הישראלי יכול לעשות..
אני מאוד מקווה שנחרים את השידור, דבר שיגרום מלכתחילה לערוצים הישראלים לא לקנות את זכויות השידור.
אומנם זה לא מה שיגרום לג'ורדי לבכות, אבל זאת מחווה יפה למכבי, היורוליג מאוד פגעו בי כאוהד, בשאר האוהדים ובמועדון..
גועל נפש..
Allan Turing כתב:קודם כל אני מזדהה איתך. ההפסד הזה הוא אחד הקשים שחוויתי. הייתי ספורטאי בעצמי, ואני יודע להפסיד בכבוד,
אלא שהפעם ההרגשה היא שדפקו אותנו, וזה לא הגיע לנו. אם זאת, צריך לקחת בחשבון שכשאתה מגיע למשחק חמישי בסדרה כזאת,
יהיה שיפוט ביתי, וזה מה שהיה.
עם זאת, קח דברים בפרופורציה, אני מבטיח שעוד ננקנק אותם בעתיד.
LIAV10 כתב:ברור שלא הייתה הוראה מפורשת, היו שופטים בלי ביציים, השיפוט היה לגמרי של פאו לכל אורך הסדרה..
אני בטוח במיליון אחוז שג'ורדי לא רצה את מכבי בטורקיה..
idan_parker כתב:שכחתם שבמשחק השני לא נשרקה עבירה ברורה שנעשתה על שאראס שיכלה להפוך את הסדרה לגמורה?
דיי נו
לא נהרס שום דבר
לפי דעתי, בלאט הגזים עם הטענות שלו נגד השופטים
ועוד ההרגשה בחדר ההלבשה הייתה אכזבה גדולה לפי מה שמספרים
מה אכזבה? מישהו ציפה שנגיע למשחק 5 ונפסיד אותו על חודה של נקודה?
להזכיר לכם מה היה במשחק הראשון? יכל להיגמר 3-0 קליל, להרגיש אכזבה? על מה ולמה
אני חושב שמכבי יצאו גברים לא משנה מה, היורוליג בטח לא אשם בכלום
הפיינל פור עדיין יהיה מלא, כאשר אוהדי פנאתינייקוס ימלאו את האולם דווקא באיסטנבול שבטורקיה השנואה עליהם, וגם העובדה שהמדינות גובלות אחת בשניה...
בקיצר הייתה סדרה למופת... ותודה למכבי על כל רגע בה!
idan_parker כתב:שכחתם שבמשחק השני לא נשרקה עבירה ברורה שנעשתה על שאראס שיכלה להפוך את הסדרה לגמורה?
דיי נו
לא נהרס שום דבר
לפי דעתי, בלאט הגזים עם הטענות שלו נגד השופטים
ועוד ההרגשה בחדר ההלבשה הייתה אכזבה גדולה לפי מה שמספרים
מה אכזבה? מישהו ציפה שנגיע למשחק 5 ונפסיד אותו על חודה של נקודה?
להזכיר לכם מה היה במשחק הראשון? יכל להיגמר 3-0 קליל, להרגיש אכזבה? על מה ולמה
אני חושב שמכבי יצאו גברים לא משנה מה, היורוליג בטח לא אשם בכלום
הפיינל פור עדיין יהיה מלא, כאשר אוהדי פנאתינייקוס ימלאו את האולם דווקא באיסטנבול שבטורקיה השנואה עליהם, וגם העובדה שהמדינות גובלות אחת בשניה...
בקיצר הייתה סדרה למופת... ותודה למכבי על כל רגע בה!
asafb96 כתב:היינו יכולים בכיף לקחת את הסדרה, גם בלי השופטים. גם במשחק 4 היינו יכולים לנצח, וגם בחמישי. לא עשינו את זה, לא נורא. צסק"א יפרקו אותם בפיינל 4, ואנחנו נתכונן לשנה הבאה
אורי כתב:asafb96 כתב:היינו יכולים בכיף לקחת את הסדרה, גם בלי השופטים. גם במשחק 4 היינו יכולים לנצח, וגם בחמישי. לא עשינו את זה, לא נורא. צסק"א יפרקו אותם בפיינל 4, ואנחנו נתכונן לשנה הבאה
עדיין מדובר בקבוצה שהיא אלופת אירופה עם אופי ווינרי, מאמן ענק ושחקנים גדולים. לא רואה אותם מתפרקים מול אף קבוצה, גם לא צסק''א(שעדיפה כמובן)...
refael כתב:asafb96
אל תיהיה כל כך בטוח אני דווקא זוכר שבתחילת העונה בשלב הבתים צסק"א דווקא די התקשתה לנצח את פאו ואפילו הייתה במינוס 10 ומעלה נגדם אם אני זוכר נכון(למרות שבסוף הרוסים ניצחו).
אבל אתה כן צודק בזה שהם פייבורטים למפגש הזה אבל לא הייתי מהמר כל כך מהר נגד פאו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים