Switch to full style
כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

פסקולים

06 אוגוסט 2012, 17:22

פתחתי את הנושא בעקבות הסרט החדש של באטמן.

http://www.youtube.com/watch?v=7UKf_7jHmFw
זה פשוט אדיר, האנס זימר גאון.

Re: פסקולים

06 אוגוסט 2012, 18:29

האנס זימר פשוט מדהים, כמעט כל פסקול שלו יצירת אומנות. הכי אהבתי את הפסקולים של ההתחלה ושל בלאק הוק דאון, שנעימת הנושא שלו עדיין מושלמת בעיניי. גם הפסקול של באטמן החדש בהחלט עומד בציפיות.

06 אוגוסט 2012, 19:52

אני לא יודעת אם תחשיבו את זה פה או תתייחסו ברצינות אבל לסידרה דוקטור הו יש מלחין גאון פשוט בשם מארי גולד והמנגינות של הסידרה פשוט מצמררות

הדוגמה הכי מוצלחת היא SONG OF FREEDOM שאמור להיות ב''שפת האוד'' אבל זה בלטינית
זה היה יכול להיות שיר אדיר לסצינה ב''שר הטבעות'' כשכולם משתחווים

ד''א, לגמרי בכיתי בסוף הפרק הזה :cry3

06 אוגוסט 2012, 20:57

פסקול של וונילה סקיי מעולה (בכלל, כל הסרטים של קמרון קרואו מצטיינים בזה) וגם של גארדן סטייט נחמד מאוד. יש גם לא מעט טובים בסרטים של טרנטינו.

07 אוגוסט 2012, 09:40

מצטער לאכזב אותכם, אבל לא היה ולא יהיה פס קול יותר טוב מהקטע של מרדף מכוניות במאטריקס 2, שהולחן על ידי JUNO REACTOR. הקטע הזה נקרא "Mona Lisa Overdrive". אין עליו! :thumbup

07 אוגוסט 2012, 11:05

הפסקול החביב עליי הוא כנראה מפורסט גאמפ, הכולל ריכוז יפה ואיכותי של מיטב השירים משנות ה60 וה70.
עוד פסקול מעניין הוא זה של הסרט הצרפתי המפורסם "אמלי" (עם אודרי טוטו). הייתי גם מוסיף את סרטו האחרון של ווס אנדרסן, "ממלכת אור הירח", לרשימת פסי הקול המעניינים והטובים שיצא לי לשמוע.

07 אוגוסט 2012, 14:51

הארי פוטר ושר הטבעות :heart

07 אוגוסט 2012, 20:27

חביב אורנג'ד כתב:הפסקול החביב עליי הוא כנראה מפורסט גאמפ, הכולל ריכוז יפה ואיכותי של מיטב השירים משנות ה60 וה70.

נכון, שכחתי מפורסט גאמפ. ללא ספק בין הטובים אי פעם.

08 אוגוסט 2012, 11:47

גלדיאטור! עוד פסקול מושלם מבית היוצר של זימר.

09 אוגוסט 2012, 22:49

שיר יפה מהפסקול של דימדומים 2

16 אוגוסט 2012, 21:09

קטע ושיר קסומים ומהפנטים משודדי הקאריבים 4
(ואני רוצה לראות מישהו אומר שזה לא קסום)

25 אוגוסט 2012, 15:23

הפסקול של Juno , והפרוייקט של Dark Was The Night - שניהם נהדרים (לחובבי האינדי)
במוסיקה היותר קלה יש את הפסקולים של חלום אריזונה, ספרות זולה, פרסיליה מלכת המדבר, וגארדן סטייט - כולם נפלאים.

25 אוגוסט 2012, 20:00

כל פסקול של האנס זימר, ממלך האריות, דרך שודדי הקאריביים ועד התחלה ובאטמן. פשוט כל פסקול שלו מעולה.
חוץ מזה, גם של הארי פוטר, בעיקר הראשון (ג'ון וויליאמס) והאחרון (אלכסנדר דספלה, פסקול מאוד עצוב אבל יפהפה).
וכמו כל דבר שקשור לסדרה הזאת- גם הפסקול של שרלוק מעולה.

25 אוגוסט 2012, 20:22

Ido_Maccabi כתב:כל פסקול של האנס זימר, ממלך האריות, דרך שודדי הקאריביים ועד התחלה ובאטמן. פשוט כל פסקול שלו מעולה.
חוץ מזה, גם של הארי פוטר, בעיקר הראשון (ג'ון וויליאמס) והאחרון (אלכסנדר דספלה, פסקול מאוד עצוב אבל יפהפה).
וכמו כל דבר שקשור לסדרה הזאת- גם הפסקול של שרלוק מעולה.

גם הארי פוטר השני..
פרסם תגובה