Switch to full style
כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

התקפות הסייבר

06 אפריל 2013, 20:39

כידוע לכם(ולאלו שלא)חבורת האקרים מפגרים החליטו "להיכנס" במדינה שלנו בגלל היחס "הרע" שלנו לערבים ולפגוע לנו באינטרנט ואולי אף לשלוח וירוסים לאנשים
אני מקווה שהמוח היהודי שלנו ינצח את ההאקרים כדי שיבינו שאנחנו יוכלים לעמוד נגד מתקפות סייבר
לכם אני מציע להתחבר כמה שפחות לפייסבוק(רצוי בכלל לא),לכבות את המחשב שלא משמשים בו לכמה זמן וכמובן שלא לפתוח הודעות או דברים אחרים חשודים שעשויים להכיל וירוס(גם אם זה מחבר)

Re: התקפות הסייבר

06 אפריל 2013, 20:40

כמה פעמים הם כבר אמרו שיעשו את זה?

06 אפריל 2013, 20:43

הם עושים את זה כל יום.

06 אפריל 2013, 20:46

חוץ מזה שאנונימוס זו לא רבוצה מסויימת, זה כל אחד, גם אני יכול להזדהות כאנונימוס, יכול להיות זאת קבוצה של עשרה אחמדים שמז***** את השכל.

06 אפריל 2013, 22:01

זה דווקא טוב. הם לא עושים נזק גדול אבל מאמנים אותנו באופן קבוע :D

08 אפריל 2013, 12:14

כביכול נשמע טוב - אנונימוס.
כביכול גוף שפועל נגד הרעים.
חבל שהם בעצמם הרעים...

עוד טרור איסלאמי ברשת.

08 אפריל 2013, 14:25

http://news.walla.co.il/?w=/4007/2631307

:clap2

08 אפריל 2013, 14:55

אני לא אשתמש במילים ''מעצמת היי טק'' אבל במדינה כמו שלנו עם אנשים חכמים כמו שלנו אנחנו צריכים להיות הרבה יותר אפקטיביים מזה

08 אפריל 2013, 15:23

Holiday_Armadillo כתב:אני לא אשתמש במילים ''מעצמת היי טק'' אבל במדינה כמו שלנו עם אנשים חכמים כמו שלנו אנחנו צריכים להיות הרבה יותר אפקטיביים מזה

אם מקום שני בעולם בתחום ההיי טק זה לא מעצמת היי טק אז מי כן?

08 אפריל 2013, 15:23

Holiday_Armadillo כתב:אני לא אשתמש במילים ''מעצמת היי טק'' אבל במדינה כמו שלנו עם אנשים חכמים כמו שלנו אנחנו צריכים להיות הרבה יותר אפקטיביים מזה

זה לא מדינה. זה סתם אדם פרטי שעשה את זה.

חוץ מזה, כמו שציינתי כבר קודם, ההתקפות האלה דווקא מועילות לנו יותר ממה שהן מזיקות לנו. איך? כי הן מראות לנו את הפרצות שיש בהבטחה, וגורמות לנו להגן יותר טוב על מקורות המידע שלנו.

08 אפריל 2013, 15:25

felix_r כתב:

זה לא מדינה. זה סתם אדם פרטי שעשה את זה.

חוץ מזה, כמו שציינתי כבר קודם, ההתקפות האלה דווקא מועילות לנו יותר ממה שהן מזיקות לנו. איך? כי הן מראות לנו את הפרצות שיש בהבטחה, וגורמות לנו להגן יותר טוב על מקורות המידע שלנו.

דבר ראשון, אני מודעת לעניין שזה טוב שהמדינה יודעת להתמודד עם ההאקרים האלה וזה משפר אותנו

דבר שני, אני לא אמרתי שהמדינה צריכה לפרוץ לאתרים אלא שיש מספיק האקרים עצמאיים שיכולים לעשות את זה

LIAV10 כתב:

אם מקום שני בעולם בתחום ההיי טק זה לא מעצמת היי טק אז מי כן?

לא רציתי להחמיא לנו יותר מדי אבל אנ שמחה שאתה עשית את זה

08 אפריל 2013, 15:32

פרצו לאתר ממשלת פקיסטן ועוד מספר אתרים.

08 אפריל 2013, 19:46

felix_r כתב:http://news.walla.co.il/?w=/4007/2631307

:clap2

:worship
פרסם תגובה