וואו איזה מטורף,מתי בפעם האחרונה היתה סדרת פיגועים כזאת נגד ארה"ב? נקווה שהכל יהיה בסדר ושהפצועים יבריאו בקרוב,עכשיו ארה"ב אולי תקלוט את מה שאנחנו חווינו(ועדיין חווים)בסכסוך עם הערבים(וכן,אני בטוח שזה מוסלמי שעומד מאחורי זה)
אלמוג כתב:אני אהיה מטורף\גזען אם רק אשער שהאחראי על הפיגוע הזה שייך לדת "אוהבת החיים והאדם", הידוע בשמה- איסלאם?
אני לא בטוחה שזה מוסלמים קיצוניים כי זה יכול להיות גם ''טרור מבית'' כמו שהטבח בקונטיקט היה אמריקאי
אתה לא תהיה גזען אבל האפליה המתקנת כל כך גדולה שכל פעם שרומזים שיכול להיות שזה מוסלמי ישר מתנפלים כי ''לא כל המוסלמים טרוריסטים!!!'' אבל מה לעשות שרוב הטרוריסטים מוסלמים?
MTA2311 כתב:קשה לי להאמין שלא מדובר בטרור ג'יהאדיסטי. האירוע הזה תוכנן הרבה זמן מראש, ובוצע לא רע בסך הכל.
הם לא היו אמורים לקחת אחריות עד עכשיו? על הפיגוע של 9.11 כל כך הרבה אירגונים מיהרו לקחת אחריות בלי שהם עשו את זה בכלל
אם זאת תשתית טרור מסודרת שנמצאת ופועלת בתוך ארצות הברית אני לא מאוד מופתע שלא הייתה לקיחת אחריות, כי סביר להניח שיש להם עוד תכניות לעתיד. ה9.11 היה מאוד יוקרתי ולכן היה שווה להרבה ארגונים לקחת עליו אחריות, אבל פה מדובר בסך הכל בשלושה הרוגים וכמה קטועי גפיים. אני מניח שאף ארגון לא רוצה לסכן את עצמו ואת הפעילים שלו בשביל זה.
מחווה מרגשת למה שקרה בבוסטון הרד סוקס והיאנקיס שונאים אחד את השני בדם במשחקי הבית של רד סוקס משמיעים את ''SWEET CAROLINE'' בכל משחק ואחרי מה שקרה בבוסטון השמיעו את זה גם במשחק של היאנקיס
מדהים, לבחור שנפצע בפיגוע ועזר לזהות את המחבלים אין ביטוח בריאות אז הקימו בשבילו אתר שמאפשר לאנשים לתרום כסף בשביל לכסות את התשלום של בית החולים שעומד על סך 300K הם כבר גייסו 210K http://www.gofundme.com/BucksforBauman
זה פשוט הזוי אני מקישבהלקשר המשטרתי של בוסטון ופתאום יריות מטורפות
הם תפסו אותו בחיים בסוף ממש לא הימרתי על זה יהיה מעניין עכשיו