ת'רד המצביעים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המצביעים

הודעהעל ידי yiffy » 31 ינואר 2013, 00:10

בן כספית וביבי מסוכסכים כבר שנים. ביבי יצא עליו באופן פומבי לא אחת, בעיקר בהקשר של זה שהוא סיקר אותו מעט אחרי שכתב את הביוגרפיה של אהוד ברק.
אני לא חושב שזה מופרך להגיד שהפיטורין של כחלון ופישר קשורים ליחסי עבודה עם ביבי, אבל רצוי שזה ייאמר עם תימוכין כלשהן, ושאם אין כאלו אז שזה יובהר בזמן השידור.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי yiffy » 31 ינואר 2013, 07:58

כדי שאף אחד מאיתנו לא יישלח בטעות מיילים לשלי יחימוביץ' :grin

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4339022,00.html
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 31 ינואר 2013, 10:08

yiffy כתב:בן כספית וביבי מסוכסכים כבר שנים. ביבי יצא עליו באופן פומבי לא אחת, בעיקר בהקשר של זה שהוא סיקר אותו מעט אחרי שכתב את הביוגרפיה של אהוד ברק.
אני לא חושב שזה מופרך להגיד שהפיטורין של כחלון ופישר קשורים ליחסי עבודה עם ביבי, אבל רצוי שזה ייאמר עם תימוכין כלשהן, ושאם אין כאלו אז שזה יובהר בזמן השידור.

הרי היום עיתונאי לא צריך הרבה בשביל להגיד דברים.
הוא מכניס את מה שהוא חושב בתוך השאלה, ובאופן כזה אי אפשר להגיד לו כלום (הרי מותר לו לחשוב מה שהוא רוצה).

אז הוא שואל את אור הלר - האם אתה חושב שמדובר במשהו אמיתי, או שביבי רוצה כך וכך וכך, ואז המאזין הממוצע מתחיל לחשוב, אולי זה באמת נכון.

ד"א זה משהו שנעשה לאורך כל מערכת הבחירות ואף מעבר לכך, ואני לא זוכר שעשו דברים כאלה לאולמרט, שהתברר כאדם שהורשע בפלילים.

לגבי כחלון - הוא לא פותר אלא החליט לקחת פסק זמן. פישר היה בתפקידו 8 שנים (!!!!). מי מאתנו נמצא באותו תפקיד שמונה שנים? זה שוחק ומתיש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 31 ינואר 2013, 11:17

נגיד בנק במדינות מערביות זה כמעט כמו שופט. כהונה שלהם יכולה להימשך גם 20 שנה (ראה את אלן גרינספן בארה"ב וז'אן קלוד טרישה בבנק האירופאי). יש לי חברים טובים בבנק ישראל שאמרו לפני חודשיים שכל עוד הוא לא מתמנה לראש הבנק העולמי או קרן המטבע העולמית (וזה לא על הפרק עכשיו), לסטנלי אין בעיה להמשיך להיות הנגיד עד סוף חייו. כמובן שזה לא אומר שהוא עוזב ספציפית בגלל ביבי.

לא כ"כ זכורה לי עזיבה משמעותית של מישהו בזמנו של אולמרט. אם תזכיר לי אחת כזאת אוכל להיזכר האם היה "רחש עיתונאי" על זה או לא. בגדול, מבחינת תדמית ציבורית אולמרט הוא הסמן החיובי למידת היכולת שלו לעבוד עם אנשים ולהתחבב עליהם וברק הוא השלילי (ביבי איפשהו באמצע). זה לא קשור בכלל לכמה מושחת הבנאדם.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 ינואר 2013, 12:08

הבן אדם כבר לא ילד, הוא ידע טוב מאוד מה מחכה לו בשנים הקרובות, ויכול להיות שהוא החליט שפשוט אין לו כוח לזה יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים