כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

התנצלנו בפניי טורקיה.

22 מרץ 2013, 18:15

קצת מביש אבל כנראה שלא היתה ברירה.

זה ללא ספק הישג לאובמה.

Re: התנצלנו בפניי טורקיה.

22 מרץ 2013, 18:17

כנראה שלא הייתה ברירה?
גועל נפש זה מה שזה
איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משט שהגיע הנה בשליחות של אירגון טרור ידוע בשביל להרוג חיילים ואנחנו עוד מתנצלים בפני מדינה שלא סובלת אותנו..איכס!!

22 מרץ 2013, 18:29

גועל נפש!!
אז עכשיו טורקיה ימצאו סיבה אחרת לשנוא את ישראל, רק לפני חודש ארדואן השווה את הציונות לאנטישמיות ולפאשיזם.
גם כן לא בא לי לראות את הפרצוף הזחוח של ערד ניר (תומך טורקיה נלהב) בחדשות.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 22 מרץ 2013, 20:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

22 מרץ 2013, 18:50

איכס. עוד הוכחה שאובאמה לא מועיל בשום דבר ורק צרות הוא גורם. רפיסות לשמה.

22 מרץ 2013, 21:02

לא תמכתי בהתנצלות מכיוון שאני חושב שככלל לחיים לא צריך להתנצל אם אנחנו לא אשמים במשהו ,
ובמקרה הזה התוקפן הנבזה והחוצפן היא טורקיה של ארדואן.

אבל :

1. לא ניתן היה להגיד "לא" לחבר אובמה.
אחרי ביקור כזה חם , זה היה בלתי אפשרי לסרב לאובמה ואני יכול להבין את ביבי בעניין.
כנראה שכל אחד אחר היה במקומו של ביבי לא מסרב.

2. ליברמן גינה את ההתנצלות - אהבתי שיש לנו גם קונטרה ושהתורכים רואים את חוסר האחידות למרות שקיבלו את ההתנצלות.

3. יש על הפרק את תפוח האדמה הלוהט הזה שנקרה סוריה
ארה"ב שואפת להקים ברית אזורית שתכלול את תורכיה , ירדן , ישראל וארה"ב.
זה היה מתבקש לסיים את הסכסוך הזה כדי להכיל את הברית.

4. מערכות ההגנה וההתרעה נגד טילים שנמצאות בתורכיה יגנו כעת גם על ישראל (סירוב תורכי מהעבר)
נקבל התרעה על שיגורים בזמן אמת וללא דיחוי דבר שתורכיה לא רצתה לתת לנו למרות בקשות של ארה"ב.

5. מכה לאיראן - הנה ישראל מחזקת את קשריה באזור.

6. מכה לפלשתינאים - לא רק חיבוק חם מאובמה , גם חידוש היחסים עם תורכיה.
זאת סטירה מעליבה ישר לפנים שלהם.

7. הקטנת הסיכויים ל"מרמרות" למינהן מתורכיה או בסיוע תורכיה , כולל מכה לIHH שלא יוכל יותר לפעול בעניין מתורכיה בחופשיות.

8. החלשת הברית שנרקמה לפניי חודשיים בביקור של ארדואן במצרים.
תורכיה תוריד את המוטיביציה לנעוץ לנו סכין בגב דרך מצרים כולל השפעה על המצרים לפגוע בנו בדרכים שלהם.

9. ביטול כל התביעות נגד קצינים וחיילים ישראלים בחו"ל.
הישג חשוב עבור אותם משפחות של חיילים יקרים שהגנו על המדינה.

10. תמיד היתה לישראל ברית עם לפחות אחת מהמדינות החזקות באזור - תורכיה , מצרים , איראן (בתקופת השאה).
אולי הברית עם תורכיה תסייע לנו שוב למצב את עצמנו בבית משוגעים הזה שנקרה מזרח תיכון.

22 מרץ 2013, 22:14

מיכאל, על מה אתה מדבר? מי אמר לך שהתורכים לא ישלחו עוד ספינות? אובאמה? איזה מכה לאיראן זה בדיוק נותן? הדבר היחיד שזה גורם לנו להיראות זה פתאטיים.
ביבי אמר לא לאובאמה 4 שנים. מה קשה להגיד לא גם עכשיו? מה בדיוק אנחנו מרוויחים מהתורכים? את ההכל כלול הישראלים מצאו במקומות אחרים גם.
רק מוכיח עד כמה אובאמה טיפש ועד כמה אסור להקשיב לאיש הזה. התנצלות על חיסול מחבלים. מה השלב הבא, נשלח לחיזבאללה זר פרחים ליום השנה לחיסול מורנייה?

23 מרץ 2013, 00:03

אין לי את הנוסח המדוייק של ההתנצלות , אבל לפי מה ששמעתי מדובר על התנצלות רפה מאוד שמציינת התנצלות על "התקלות המבצעיות" (תקן אותי אם אני טועה).

לגבי מה בדיוק אנחנו מרוויחים מהתורכים ציינתי ב 10 הסעיפים שלמעלה, אני בטוח שלביבי היו לפחות עוד 10 סעיפים אחרים...

לא נראה לי שביבי טיפש.

23 מרץ 2013, 13:22

שחף כתב:מיכאל, על מה אתה מדבר? מי אמר לך שהתורכים לא ישלחו עוד ספינות? אובאמה? איזה מכה לאיראן זה בדיוק נותן? הדבר היחיד שזה גורם לנו להיראות זה פתאטיים.
ביבי אמר לא לאובאמה 4 שנים. מה קשה להגיד לא גם עכשיו? מה בדיוק אנחנו מרוויחים מהתורכים? את ההכל כלול הישראלים מצאו במקומות אחרים גם.
רק מוכיח עד כמה אובאמה טיפש ועד כמה אסור להקשיב לאיש הזה. התנצלות על חיסול מחבלים. מה השלב הבא, נשלח לחיזבאללה זר פרחים ליום השנה לחיסול מורנייה?

קשה. כשכל המדינה מתפרסת בפני אובמה כאילו היה המשיח, והתקשורת עושה הכל חוץ מלמצוץ לו, אז זה קשה.

23 מרץ 2013, 13:49

פליקס ,
תאר לך שאובמה היה אומר שזהו , ארה"ב לא עוזרת יותר לישראל בכלום.
גם חצי דולר לא נראה ממנו יותר בעתיד.
וגם תמיכה באו"ם , ואולי איזה וטו מכריע בדקה ה 90...
אין כלום יותר !!
מה דעתך על זה ?
סבבה לגמריי ?

אז כן , הוא בשביל מדינה קטנה ומוקפת אוייבים כמו ישראל "המשיח".
אומנם לא "בן דוד" האורגינלני , אבל גם משיח "בן דוד סם" בא טוב.

קיבלנו אותו כפי שקיבלנו אותו - כי באמת מגיע לו.

חשוב גם שכל העם האמריקאי בארה"ב יראה שישראל חברה אמיתית ושאנחנו מכבדים את הנשיא שלהם
מקבלים אותו בחום ומעריכים ולא רק את הדולרים שלהם.

בוא נשמור על הקשר הזה כי אין שני לו.

23 מרץ 2013, 13:59

michael כתב:פליקס ,
תאר לך שאובמה היה אומר שזהו , ארה"ב לא עוזרת יותר לישראל בכלום.
גם חצי דולר לא נראה ממנו יותר בעתיד.
וגם תמיכה באו"ם , ואולי איזה וטו מכריע בדקה ה 90...
אין כלום יותר !!
מה דעתך על זה ?
סבבה לגמריי ?

אז כן , הוא בשביל מדינה קטנה ומוקפת אוייבים כמו ישראל "המשיח".
אומנם לא "בן דוד" האורגינלני , אבל גם משיח "בן דוד סם" בא טוב.

קיבלנו אותו כפי שקיבלנו אותו - כי באמת מגיע לו.

חשוב גם שכל העם האמריקאי בארה"ב יראה שישראל חברה אמיתית ושאנחנו מכבדים את הנשיא שלהם
מקבלים אותו בחום ומעריכים ולא רק את הדולרים שלהם.

בוא נשמור על הקשר הזה כי אין שני לו.

למה שאני אתאר לעצמי מצב הזוי כזה? זה לא תלוי באובמה בכלל! הקונגרס האמריקאי הוא פרו ישראלי, וגם בבחירות היהודים תרמו את רוב הכסף לקומפיין של אובמה. אם הוא פתאום יחליט משהו בסגנון, הלך עליו!

וזו רק ההתחלה. אתה שבוי בתוך הקונספט ההזוי של התקשורת, כאילו בלי ארה"ב אנחנו נעלמים תוך יום. זה קישקוש מוחלט!

23 מרץ 2013, 14:11

האם ידוע לך, שבמלחמת ששת הימים המטוסים שלנו הפציצו ספינת מלחמה אמריקאית, שעמדה מול חופי ישראל והעבירה לצבאות ערב מידע על המצאות כוחותינו? ולא, זאת בכלל לא היתה טעות בזיהוי כפי שמספרת הגירסה הרשמית, כי הפצצנו אותה יותר מפעם אחת, וגם לא היה שום סיכוי לטעות בזיהוי למי בדיוק שייכת הספינה הזאת. בסביבות 100 אנשי צוות אמריקאים נהרגו בתקיפות האלה של מטוסינו, אבל האמריקאים לא עשו לנו כלום, כי אז הם היו צריכים להודות בכך שבגדו בנו ומכרו אותנו לערבים.

23 מרץ 2013, 20:47

נו פליקס ,
תהיה רציני , אתה לא באמת רוצה לאבד את ארה"ב.
ספר לי מי עוד ידיד שלך בעולם ?
ומה זה משנה מה היה לפני כך וכך שנים עם האונייה שהפצצנו ? היו פרשיות לשני הצדדים כולל פולארד.
עדיין , בלי ארה"ב עדיף לשנינו לארוז את הפקלאות ולעלות לדוגית לאנטרטיקה כי אני לא יודע מי יקבל אותנו :-)

23 מרץ 2013, 21:06

michael כתב:נו פליקס ,
ומה זה משנה מה היה לפני כך וכך שנים עם האונייה שהפצצנו ? היו פרשיות לשני הצדדים כולל פולארד.
עדיין , בלי ארה"ב עדיף לשנינו לארוז את הפקלאות ולעלות לדוגית לאנטרטיקה כי אני לא יודע מי יקבל אותנו :-)

ידידי היקר, לא מתאים לך להיות נאיבי כל כך!
בפוליטיקה העולמית אין חברים, אין ידידים, ואין גם קרובי משפחה.
יש אינטרסים!
כל מדינה פועלת רק על פי האינטרסים שלה עצמה, ולא משום שיקולים אחרים כלשהם.
אין פה שום סנטימטים ושום רגשות. אינטרסים ורק אינטרסים.
מתי שנוח לה ארה"ב תומכת בנו, ומתי שלא נוח לה, היא מוכרת אותנו.
תזכור את זה, ואז:
1) אף פעם לא תתאכזב בציפיות שלך.
2) לא תצטרך לחיות באשליות.

23 מרץ 2013, 22:39

michael כתב:נו פליקס ,

תמיד יש את מיקרונזיה... ;)

23 מרץ 2013, 22:53

אני באמת מקווה שלא יגיע היום שארה"ב תפנה לנו עורף ,
לא בגלל אינטרסים ולא בגלל מה שנעשה.
לא אני ולא אתה רוצים להיות בהכרה ביום שזה יקרה
בכלל לא משנה מה הסיבה.

לגבי מיקרונזיה - צריך לארגן לשם דילים :-)

24 מרץ 2013, 02:56

גאה בביבי שעשה את זה. הוא צריך לוותר על הכבוד וזה אף פעם לא קל. בלי קשר שכל המרמרה הזאת היא פרובקציה מגעילה. לישראל יש בזמנים האלה אינטרס לשתף פעולה עם מדינה שעד לא מזמן הייתה ביחסים טובים עם ישראל(לפחות זה מה שאני יודע). מקווה שזה יחזק את הקשר בין שתי המדינות.

הדבר היחיד שהייתי עושה במקום ביבי עכשיו זה לדבר באופן אישי עם לוחמי השייטת ולהסביר להם את המניע למעשיו.

25 מרץ 2013, 14:22

אני גם חושב שהיה כדאי להתנצל ובטח שבתקופה כזאת של מזרח תיכון חדש(לא כמו זה שפרס רוצה)וההכרעה עם איראן
מה שכן חייבים להגיד:אל תטוסו לטורקיה,אנחנו לא נממן את האנטישמים האלה

26 מרץ 2013, 00:54

מסכים בהחלט.
לא טסים לתורכיה , לא דילים ולא מבצעים ולא כלום.
אין בעיה לכל אזרח ואזרח ליישם את זה באופן אישי.
פרסם תגובה