אסון ברוסיה: המטוס התרסק קבוצת הוקי שלמה נספתה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אסון ברוסיה: המטוס התרסק קבוצת הוקי שלמה נספתה

הודעהעל ידי misha » 07 ספטמבר 2011, 19:00

טרגדיה קשה מאוד אירעה היום (רביעי) אחרי הצהריים, כשעל פי הדיווחים בתקשורת הרוסית, קבוצת ההוקי קרח לוקומוטיב ירוסאבל נספתה באסון. המספרים המחרידים עומדים כרגע על 44 הרוגים. כמו כן דווח על שני ניצולים ששרדו את ההתרסקות.

הקבוצה מהליגה הרוסית היתה בדרכה למשחק פתיחת העונה במינסק, בלארוס, שם היתה אמורה לפגוש בסוף השבוע את דינמו המקומית. מעט לאחר ההמראה התרסק המטוס מעל העיר ירוסלאבל במערב רוסיה. צוותי החירום שהגיעו למקום התאונה לא יכלו לדווח על תנאי מזג אוויר או ראות קשים שהיו יכולים לגרום למטוס להתרסק, וכעת עדיין לא ידועה הסיבה לתאונה הקשה.

בעוד זהות כל ההרוגים עדיין לא נקבעה, ניתן לומר כי סגל הקבוצה שהייתה על המטוס כולל מספר שחקנים בין לאומיים, ואף שני כוכבי NHL ותיקים, פאבל דמיטרה ורוסלאן סאליי. גם הצעיר המבטיח אלכסנדר ואסיונוב, שרשם 18 הופעות במדי הניו ג'רזי דווילס בעונה שעברה נכלל בסגל של לוקומוטיב. מאמן הקבוצה הוא בראד מק'רימון, ששיחק 18 שנה בליגת ה-NHL ומונה למאמן הקבוצה רק במאי האחרון.

ראש ממשלת רוסיה ולדימיר פוטין הורה לשלוח מיידית כוחות חילוץ רבים לאתר ההתרסקות, אם כי לא ברור אם נותרו ניצולים לחלץ. הנשיא מדבדב הבטיח לחקור את הסיבות לתאונה ואף להוציא משימוש את דגם המטוס המיושן.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06505.html

:sad1
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: אסון ברוסיה: המטוס התרסק קבוצת הוקי שלמה נספתה

הודעהעל ידי misha » 08 ספטמבר 2011, 18:54

שחקן אחד ואיש צוות המטוס שרדו. לשחקן יש כוויות ב90 אחוז מגופו אבל מצבו כרגע יציב.

מה שיפה, שכל הקבוצות אחרות בליגה הביעו נכונות לתת כ2-3 משחקניהם כדי שהקבוצה תשרוד. גם שחקנים שגדלו בקבוצה, אבל כרגע משחקים במקומות אחרים, רוצים לחזור ולעזור.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: אסון ברוסיה: המטוס התרסק קבוצת הוקי שלמה נספתה

הודעהעל ידי felix_r » 08 ספטמבר 2011, 19:25

היו שם הרבה שחקנים זרים. שחקני נבחרות שונות. גם המאמן היה קנדי. הוא אפילו לא הספיק לאמן אותם באף משחק...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים