Mta_atic כתב:michael כתב:אבו מאזן שיחק אותה בגדול
הוא הולך על מהלך של קבלת מדינה מבלי שהוא נותן משהו בתמורה.
לא גבולות , לא מדינה יהודית וגם את הסכמי העבר הכלכלים הוא מבקש לפתוח עכשיו (למד ממצרים...)
הסכמים במזה"ת הם דבר זמני והם נועדו לתקופה זמנית עד שהצד השני ישפר את העמדות שלו (ע"ע הסכם כורייש)
גם על ארה"ב אבו מאזן מצפצף - ובגדול.
מה הוא צריך את ארה"ב בכלל כשיש לו רוב אוטומטי של 130 מדינות ?
תמיכה כלכלית ? הצחקתם אותו. ארדואן ירים לו קרן צדקה.
ארה"ב יצאה מבויישת מכל המהלך הזה ותצא עוד הרבה יותר מבויישת כשהעצרת הכללית תצביע על חברות חלקית של פלשתין.
אני מסיר את הכובע בפני אבו מאזן , מנהיג , יודע את הדרך לניצחון , יביא את עמו לניצחון ויסיים את הסיפור של ישראל באיזור.
זה לא משנה אם הוא מסלף את ההיסטוריה בדרך , לא דובר אמת , טוען טענות שיקריות
זה הכל לא משנה בכלל.
את מי זה מעניין שהוא שיקר בעצרת ?
מי כתב על זה בעיתון ?
מי יעמיד אותו לדין על כך ?
כל הדרכים פתוחות בפניו כדי להוביל את עמו ליעד הנכסף.
אבו מאזן הבין את הפרנציפ - הענק הערבי המוסלמי מתרומם ומתעורר ואין לישראל שום סיכוי מולו.
לקח להם יותר מ 60 שנה להבין את זה.
לקח להם זמן להבין את עוצמת הכח שלהם כשהם מצביעים ביחד , כשהם פועלים ביחד כשהם מפעילים מנופים ביחד.
ערבים ערבים - אבל בסוף הם תפסו את העיקרון.
אבו מאזן ישיג את הניצחון לפלשתין מבלי לבלבל את השכל.
ניצחון גדול , הוא ימשיך בעוצמה לשלב הבא של התשת ישראל מתוך קווי 67 כשהוא מדינה חמושה מכף רגל ועד ראש ונעזר בהסכמים צבאיים עם מדינות המעגל הקרוב והמעגל הרחוק יותר.
נראה מי ירצה להתעסק עם איום מצרי של פעולה בעקבות פעולות של פלשתינים בגדה מול ישראל ?
אולי מישהו רוצה להתעסק עם חיל הים התורכי שיתן גב מכיוון מערב ?
כל השאר מבחינת מה שיקרה כאן - יהיה מהלך מהיר של סיום הסאגה הזאת שנקראת מדינת ישראל.
כמה עוד ארה"ב תוכל לעזור ולהגן ?
בדיוק כפי שרוצות כל מדינות העולם - פלשתין זה הדבר הגדול הבא.
אנחנו היסטוריה.
זה כואב - אבל זאת האמת ואני לא אמרח אף אחד.
במצב הנוכחי גם אם גומא אגייאר היה יו"ר הרשות הפלסטינאית הוא היה סוחט את אותם תשואות והיה מקבל רוב בהצבעה.
לא מדובר בפרסונה אלא בעובדה שהפלסטינים הצליחו להחדיר את הנרטיב שלהם לעולם.
רק מוכיח את האמירה שאם חוזרים על שקר הרבה פעמים הוא נהיה אמת.
בטח שהם הצליחו אם אפילו התקשורת הישראלית היא יותר פרו-פאלסטינית מאשר אל-ג'אזירה.
יום שישי היתי בנסיעה לצפון בזמן הנאום של אבו מאזן, ושמעתי אותו ברשת ב'. הית צריך לשמוע איזה ליקוקים לאבו מאזן השמיעו שם לפני הנאום. פשוט בא לי להקיא. זה נשמע כאילו זה רדיו פלסטין בשפה העיברית. היתה שם אווירת התרגשות משמחת, כפי שאני מעריך היתה בישראל לפני החרזת המדינה שלנו. פשוט בושה וחרפה. איזה כתב שם סיפר שם על כך, שאבו מאזן משתמש בנאומים שלו בשפה ערבית יפה וספרותית ואמר שהיה מתאים לאבו מאזן להיות מורה לערבית בבית ספר ישראלי. מורה בישראל, שילמד את הילדים שלנו ערבית, אתה מבין? וזה בכלל מבלי להזכר לשניה, שאבו מאזן בעצם הוא מחבל עם דם על הידיים!... פשוט לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. זה כל כך אבסורדי, שאי אפשר לתאר בכלל. אליסה בארץ הפלאות זה כלום לעומת האבסורד הזה של התקשורת בישראל.