איזה קיץ חלש מבחינת עיתונות הספורט. אני הייתי מכין כבר רשימות של מי פנוי, מה היתרונות והחסרונות שלו, עלויות משוערות וכו׳- עושה קצת סקאוטינג בשביל האוהד הממוצע (ועל הדרך מנסה לכוון את הפדרמנים).
חבל שאני לא עובד בעיתונות הספורט, בינתיים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:איזה קיץ חלש מבחינת עיתונות הספורט. אני הייתי מכין כבר רשימות של מי פנוי, מה היתרונות והחסרונות שלו, עלויות משוערות וכו׳- עושה קצת סקאוטינג בשביל האוהד הממוצע (ועל הדרך מנסה לכוון את הפדרמנים).
החציל האצטקי כתב:איזה קיץ חלש מבחינת עיתונות הספורט. אני הייתי מכין כבר רשימות של מי פנוי, מה היתרונות והחסרונות שלו, עלויות משוערות וכו׳- עושה קצת סקאוטינג בשביל האוהד הממוצע (ועל הדרך מנסה לכוון את הפדרמנים).
התנין כתב:האמת, חבל לכולנו. כיף לקרוא אותך.
החציל האצטקי כתב:התנין כתב:האמת, חבל לכולנו. כיף לקרוא אותך.
תודה![]()
בהחלט יכול להיות שזה יקרה מתישהו.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:התנין כתב:האמת, חבל לכולנו. כיף לקרוא אותך.
תודה![]()
לך על זה! למדתי תקשורת- מי שזה מעניין אותו זה מעיף אותו לשמיים...חבל על הזמן!
קובי כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:התנין כתב:האמת, חבל לכולנו. כיף לקרוא אותך.
תודה![]()
מאידך - תואר לא פרקטי. יש לקחת את זה בחשבון.
my man כתב:קובי כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:התנין כתב:האמת, חבל לכולנו. כיף לקרוא אותך.
תודה![]()
מאידך - תואר לא פרקטי. יש לקחת את זה בחשבון.
זה ממש לא נכון! אמנם הרבה תלוי בקשרים שאתה מייצר לעצמך תוך כדי הלימודים אבל התואר עצמו מקנה לך אפשרות כניסה לעולם התקשורת ומשם הכל תלוי בכמה טוב אתה דוחף את עצמך...
צריך גם מזל אבל זה לחלוטין לא 'תואר לא פרקטי'...
קובי כתב:שמע, תואר בתקשורת הוא בהחלט לא פרקטי. כלומר, זה לא שהשוק צמא לבוגרי תקשורת וקל לבדוק את זה ולכן יש לא מעט אנשים שעושים את התואר הזה, למהות התואר.
ע"מ ליצור קשרים, לא צריך להיכנס למוסד אקדמי ולהשקיע 3 שנים אקדמיות.
ע"מ להיכנס לביצה התקשורתית, צריך בעיקר קשרים ומזל. הנסיון הראשוני הוא קריטי וכדאי למצוא אותו בכל מחיר. לאחר מכן, אפשר אולי להתגלגל למקומות טובים יותר, אבל מרבית העוסקים בתחום מדשדשים בתפקידים זוטרים ומרוויחים משכורות רעב. חלקם נשברים ופונים לאחר מכן לתחומים אחרים, הסבות וכד'.
אני מבטיח לך שעצם היותך בוגר תואר ראשון בתקשורת לא יקנה לך את הפלוס ע"ג מועמד אחר שיש לו קשרים טובים יותר, או עם נסיון וללא תואר כלל.
באופן כללי, תוכן הלימודים מהמעניינים והמהנים שיש בלימודי תואר ראשון - סדנאות על קולנוע וטלוויזיה, עבודות גמר על במאים מפורסמים, צילומי סיטקום\פרומו לסדרה ובכלל - כל התפתחות הטלוויזיה\עיתונות וכו' - כיפי ומהנה מאוד, לפחות לדעתי, בטח ובטח בלימודים אקדמיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים