המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yiffy כתב:מזכיר מאוד את הפעם ששלמה בניזרי נאם בכנסת על כך שהרעידות אדמה הגדולות מגיעות בגלל הומואים אשר "מרטיטים את אבריהם במקומות טמאים". תזכורת: בניזרי היה שר בריאות בממשלת ישראל. כנראה שגם הוא יכול היה להציג לנו "חוות דעת ביוליוגית-גיאולוגית" שמוכיחה היפוטזה זו.
אנשי דת קיצוניים תמיד מנפקים ותמיד ינקפו אמירות מפגרות ומצחיקות כאחד. כל עוד נזכור שהקיצוניים שלנו לא יותר טובים מהקיצוניים של אף אחד אחר, נוכל גם להינות וגם להישאר בפרופורציות הנכונות.
Islamic cleric bans women from touching bananas, cucumbers for sexual resemblance
MTA2311 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4167110,00.html
זהו... רשמית הפכנו לאיראן
MTA2311 כתב:חחחח טעות שלי... ראיתי פסק הלכה וישר הסקתי שזה איזה רב..
גול27 כתב:אחי נתת לי חומר למחשבה. איפה שהוא אתה צודק וגם קצת טועה. הנה כמה דברים שיש לי לומר לך.
אהחרדים לא יכולים לומר לנשיםם חילוניות מה לעשות. הם יכולות להתלבש איך שהם רוצות. מה שקורה עכשיו בבית שמש זה שהם אומרים לנשים דתיות איך להתלבש וזאתי הבעיה. שהנשים הדתיות יתלבשו בדיוק כמו שהן הסירקסים רוצים שהן יתלבשו. נראה לך הגיוני? נשמע לי קצת קיצוני. הם לא יכולים להכתיב לאנשים איך הם יאמינו ואיך הם יתלבשו. עובר תגבול.
בנימין נעמן כתב:ו. יש שחושבים שזה שהנשים מאחור ובצד זה בגל שהגברים הם הטהורים והחשובים, זו עוד טעות בסיסית, זה בדיוק הפוך- זה בגלל שהגברים חלשים ונמשכים לנשים ולכן הם מרחיקים אותן.
בנימין נעמן כתב:פשוט בורות, שיח רדוד וחוסר ידיעה זה מה שהולך במדינה הזו בשבוע שבועיים האחרונים.
א. החרדים לא השתנו אנחנו השתננו. אולי זה לא הופך אותם לצודקים אבל זה לא שהם באו ממאדים, כולם נרו ככה באירופה לפני 100-200 שנה.
ב. התקשורת לקחה שלטים שקיימים 10 שנים בשכונות חרדיות קיצוניות יחד עם קווי מהדרין שקיימים גם הם 10 שנים באישור בג"ץ וניפחה אותם ביחד עם סיפור של חולה נפש אחד מכת איומה בב"ש (בית שמש) והפכה אותם להקצנה של העולם החרדי.
ג. החרדים לא אוסרים על נשותיהן לנהוג (לא באופן רשמי וגורף לפחות).
ד. הציבור החרדי בנוי מעשרות פלגים וזרמים שונים, חלקם קיצוניים וחלקם פתוחים יותר, להגיד ה'חרדים' יורקים על ילדות זה כמו להגיד 'החילונים' אנסים ורוצחים.
ה. אנשים לא מבינים שזה שהחרדים רוצים לשמור על הצניעות של הנשים שלהן היא בראש ובראשונה מתוך כבוד אליהן (אישה בלבוש מכובד היא לא אישה עם מחשוף).
ו. יש שחושבים שזה שהנשים מאחור ובצד זה בגל שהגברים הם הטהורים והחשובים, זו עוד טעות בסיסית, זה בדיוק הפוך- זה בגלל שהגברים חלשים ונמשכים לנשים ולכן הם מרחיקים אותן.
ז. זה זמן להפרכת עוד סטיגמה שלא כ"כ קשורה לעניין אך נכניס אותה. חרדים כן עובדים! נכון שעפ"י נתוני התמ"ת ומס הכנסה זה לא כך, אבל זה בגלל שחרדים עובדים בשחור וד"א אני מסוגל להבין בן אדם שעובד בשחור כשלא מפנים לו זבל בגלל שהשבאבניק מהקומה למטה זרק אבנים וטיטולים על שוטר בשבת.
נ.ב.
למה פלורליזם והבנה קיימים רק כלפי ערבים?
שבוע טוב לכל בית ישראל!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ואורח אחד