על ידי felix_r » 07 יולי 2012, 22:14
Dperk כתב:felix_r כתב:Dperk כתב:ראיתי בלי סוף פורומים באינטרנט שבהם גולשים מהנושא ולאף אחד זה לא מפריע. בסך הכל לא התקיים כאן דיון אז אני, כרמל, וגולש נוסף שהצטרף בהמשך התחלנו שיחה בנושא שבתחילה היה קשור במידה מסוימת לנושא התר'ד. עדיף שחילופי הודעות כאלה שלא שווים שיחה של 5 עמודים ישארו בת'רד שבו אין פעילות ממילא מאשר שייפתחו בשבילם ת'רד נוסף. לא צריך להיות כל כך קפדניים ואני בטוח שלאף אחד אחר זה לא הפריע. עדיף לגלוש טיפה מהנושא בת'רד מסוים מאשר לא לדבר בכלל.
זה אולי צ'אטים של ילדים ולא פורומים בנושא מוגדר
לא מכיר צ'אטים של ילדים והזלזול שלך ממש לא במקום. גם בפורומים בנושא מוגדר, גולשים קצת מהנושא בת'רד מת ואנשים ממשיכים לחיות.
א) אתם גולשים מהנושא
בכל אשכול מת או חי. הדוגמא היכ טובה זה אשכול החדשות מאירופה, שבכל יום אנשים מתחילים להתווכח שם בנושא המלפפונים לאורך דפים שלמים, וזה למרות שיש יותר מאשכול אחד שמיועד לפלפפונים.
ב) כנראה שאתה ואני לא גולשים באותו האינטרנט אם אתה ראית "בלי סוף", ואני לא ראיתי אף אחד.
ג) אני מזלזל בך, כי אתה מזלזל בי ובגולשים האחרים. כן, כן, זה שאתה מתחיל לדבר על נושא שלא קשור לאשכול, אומר בעצם שאתה שם זין על כולם, ולא אכפת לך בכלל מכך שאתה מפריע לאחרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!