כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: בחירות 2013

25 אוקטובר 2012, 10:19

ומי יבוא במקומו?

25 אוקטובר 2012, 10:32

Dperk כתב:ומי יבוא במקומו?

שימי ריגר?? :unsure

25 אוקטובר 2012, 10:43

אם זו האלטרנטיבה אז אסור שעופר שלח ייבחר.

25 אוקטובר 2012, 10:45

צודק, אני לא אצביע אז ליאיר.... ;)

25 אוקטובר 2012, 10:49

יודעת מה, גם אני לא ;)

25 אוקטובר 2012, 11:22

בגללכם הוא איבד עכשיו 20 אחוז מהמצביעים שלו

25 אוקטובר 2012, 11:24

לבני בדרך לעבודה? נפגשה הבוקר עם עופר עיני
http://news.walla.co.il/?w=/9/2578155
יחימוביץ' מצרפת עליה הרבה אנשים מעניינים

25 אוקטובר 2012, 11:30

חנו'ש כתב:כנראה שלפחות דבר אחד טוב יאיר לפיד כבר מצליח לעשות עוד לפני שנבחר.
הוא פוטר אותנו סוף סוף מנוכחותו של עופר שלח במשחקי מכבי..... :clap2
http://news.walla.co.il/?w=/9/2579213

מתי הוא יפסיק לשדר?

Dperk כתב:ומי יבוא במקומו?

אני מאמין ומאוד מקווה ששרף,גם ניפטר מהאידיוט וגם נקבל בן אדם שמבין בכדורסל

25 אוקטובר 2012, 11:54

rc4991 כתב:לבני בדרך לעבודה? נפגשה הבוקר עם עופר עיני

יחימוביץ צירפה שני הזויים כמו סתיו שפיר ויריב אופנהיימר, את הקול שלי ושל עוד לא מעט אנשים שלא משתייכים לקהל הטבעי של מצביעי עבודה אבל שקלו להשפיע בגלל המצב החברתי כלכלי, היא איבדה.

25 אוקטובר 2012, 14:47

Dperk כתב:
rc4991 כתב:לבני בדרך לעבודה? נפגשה הבוקר עם עופר עיני

יחימוביץ צירפה שני הזויים כמו סתיו שפיר ויריב אופנהיימר, את הקול שלי ושל עוד לא מעט אנשים שלא משתייכים לקהל הטבעי של מצביעי עבודה אבל שקלו להשפיע בגלל המצב החברתי כלכלי, היא איבדה.

היא מצרפת המון אנשים הזויים בינתיים. רציתי להציע אולי שאם שלי תזכה, שתיתן את תפקיד שר הביטחון לסתיו שפיר האולטרה שמאלנית (אופנהיימר הוא סוג של ברוך מרזל לידה)...
זה היה יכול להיות ניסוי משעשע בבני אדם :happy2

25 אוקטובר 2012, 15:38

לגמרי, אני לא יודע כמה אנשים יודעים את זה, אבל בעברה סתיו שפיר היית חברה בקומונה אנרכיסטית והשתתפה בהפגנות נגד חיילי צה"ל.
רוצה אנשים כאלה בכנסת? מהיום לא חייבים להצביע חד"ש או מרצ, גם עבודה הולך!

אה וסתיו שפיר כשרת הביטחון אכן יהיה ניסוי בבני אדם, אבל אני לא חושב שהוא יהיה משעשע...

25 אוקטובר 2012, 16:05

הליכוד וישראל ביתנו מתאחדים בשיטת הריץ' ראץ', ביבי ראשון, ליברמן שני!

25 אוקטובר 2012, 16:54

Dperk כתב:הליכוד וישראל ביתנו מתאחדים בשיטת הריץ' ראץ', ביבי ראשון, ליברמן שני!

מהלך מעניין מאוד.
מבחינה אישית, אני חושב שהמהלך טוב לשני האישים. ביבי רוצה להנהיג מפלגה גדולה באמת, ומפלגה כזאת יכולה לתת לו כמות גדולה מאוד של מנדטים.
לליברמן יש שאיפות גדולות, והוא כנראה רואה את עצמו ביום מן הימים, מנהיג את המפלגה המאוחדת, שעם הזמן תחזור להיות רק ליכוד, מה שיעמיד אותו במצב של אפשרות
להנהגת המדינה, מה שהוא לא יכול להשיג במפלגה קטנה.

מנגד, אני לא בטוח שמבחינה גושית, זהו מהלך טוב כ"כ, כי לא בטוח שישראל ביתינו + ליכוד = ליכוד ביתינו מבחינת המנדטים.

נחכה ונראה מה אומרים הסקרים...

25 אוקטובר 2012, 16:58

אני חושב שהמהלך הזה מבטיח בוודאות שביבי יהיה ראש הממשלה הבא, וגם מעלה תקווה לממשלה בלי חרדים, תלוי במספר המנדטים שיקבל לפיד.

25 אוקטובר 2012, 17:14

למרות שיותר ריאלי שהמטרה היא שביבי יוכל להקים ממשלה עם עצמו ועם ש"ס, בלי יאיר, בלי שלי ובלי שאר כאבי הראש.

25 אוקטובר 2012, 18:19

איזה קמפיין מטורף של השמאל התקשורתי (כלומר של כל התקשורת). אברמוביץ' האולטרה שמאלן מנפיץ קשקוש שמדובר על רוטציה בין ביבי לליברמן,
הפרשנים הפוליטיים מדברים מיד על המצב הקשה של הליכוד בסקרים (איפה הסקרים האלה?), וכמובן שהיריבים הפוליטיים מנסים לנעוץ שיניים.

לדעתי אם תהיה זליגת מנדטים אז היא תהיה ללפיד ולש"ס.

גם רינה מצליח ציינה עכשיו שהאיחוד הזה יכול לפגוע בגוש...

מקווה שיהיה בסדר ושהמפלגה המאוחדת תרוץ לשלטון.

25 אוקטובר 2012, 19:34

jol9 כתב:איזה קמפיין מטורף של השמאל התקשורתי (כלומר של כל התקשורת). אברמוביץ' האולטרה שמאלן מנפיץ קשקוש שמדובר על רוטציה בין ביבי לליברמן,
הפרשנים הפוליטיים מדברים מיד על המצב הקשה של הליכוד בסקרים (איפה הסקרים האלה?), וכמובן שהיריבים הפוליטיים מנסים לנעוץ שיניים.

זה באמת הבעיה העיקרית - שהמפלגה המאוחדת תפגע בגוש הימני. קשה לי להאמין שהרשימה תביא 45 מנדטים (כמו שהיו מביאים לחוד), אבל באמת - נחכה לסקרים ונראה מה יהיה.
בכל אופן - מדובר בהפתעה אדירה ובהתפתחות לא צפויה, אני מאמין שביבי וליברמן לא עשו את זה סתם, הזמינו קודם סקרים וקיבלו תוצאות מאוד חיוביות לפני שעשו זאת.
ערוץ 2 היום באמת היה מטורף, אגב אם סתיו ספיר ואופנהיימר יכנסו למקומות ריאלים בעבודה (מה שאני מקווה שיקרה) - אז קשה לי להאמין שהעבודה תעבור את ה15 מנדטים. ואז יהיו הרבה מפלגות קטנות יחסית ורק אחת גדולה - הליכוד.
אבל נחכה לסקרים שיבואו - הם באמת יוכלו לומר הרבה על המהלך הזה.

25 אוקטובר 2012, 21:04

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:איזה קמפיין מטורף של השמאל התקשורתי (כלומר של כל התקשורת). אברמוביץ' האולטרה שמאלן מנפיץ קשקוש שמדובר על רוטציה בין ביבי לליברמן,

זה באמת הבעיה העיקרית - שהמפלגה המאוחדת תפגע בגוש הימני. קשה לי להאמין שהרשימה תביא 45 מנדטים (כמו שהיו מביאים לחוד), אבל באמת - נחכה לסקרים ונראה מה יהיה.
בכל אופן - מדובר בהפתעה אדירה ובהתפתחות לא צפויה, אני מאמין שביבי וליברמן לא עשו את זה סתם, הזמינו קודם סקרים וקיבלו תוצאות מאוד חיוביות לפני שעשו זאת.
ערוץ 2 היום באמת היה מטורף, אגב אם סתיו ספיר ואופנהיימר יכנסו למקומות ריאלים בעבודה (מה שאני מקווה שיקרה) - אז קשה לי להאמין שהעבודה תעבור את ה15 מנדטים. ואז יהיו הרבה מפלגות קטנות יחסית ורק אחת גדולה - הליכוד.

הסקרים של היום יכולים עוד להשתנות מליון פעם.

המהלך הזה די ממקד את כל העניין. אדם עם השקפות מרכז ימינה יילך על ביבי או בסיטואציה מסויימת על לפיד.
אני חושב שלמרות שיחימוביץ', לפיד ומופז ינסו להציג את ליברמן כקיצוני ומסוכן, היום כולם מבינים שליברמן הוא בעצם הימין הקלאסי, וביבי הוא מרכז ימין.
כלומר, מצביעים עם השקפת עולם ימנית, גם אם הם מתונים, לא אמורים להילחץ מליברמן.

חוץ מזה, מה זה כבר יהיה שונה ממה שהיה עד עכשיו. גם בקדנציה הזאת ליברמן היה חלק מאוד דומיננטי ומרכזי בממשלה ובהכתבת המדיניות, אז מה ההבדל בעצם?

25 אוקטובר 2012, 21:09

jol9 כתב:
Maccabikid כתב:

הסקרים של היום יכולים עוד להשתנות מליון פעם.

המהלך הזה די ממקד את כל העניין. אדם עם השקפות מרכז ימינה יילך על ביבי או בסיטואציה מסויימת על לפיד.
אני חושב שלמרות שיחימוביץ', לפיד ומופז ינסו להציג את ליברמן כקיצוני ומסוכן, היום כולם מבינים שליברמן הוא בעצם הימין הקלאסי, וביבי הוא מרכז ימין.
כלומר, מצביעים עם השקפת עולם ימנית, גם אם הם מתונים, לא אמורים להילחץ מליברמן.

חוץ מזה, מה זה כבר יהיה שונה ממה שהיה עד עכשיו. גם בקדנציה הזאת ליברמן היה חלק מאוד דומיננטי ומרכזי בממשלה ובהכתבת המדיניות, אז מה ההבדל בעצם?

אני ממש לא חושב שליברמן קיצוני.. אמרתי שלדעתי במתפצל ניתן להביא יותר קולות ביחד - מה באמת יקרה? לא יודע - אני מאמין שהסקרים שיבואו בקרוב יוכלו לדווח לנו.

25 אוקטובר 2012, 22:49

גם אני לא בטוח, שהחיבור יביא יותר קולות
פרסם תגובה