ת'רד הכדורגל הגדול V4

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הכדורגל הגדול V4

הודעהעל ידי or163 » 30 יולי 2013, 21:30

טיבי הייתה לו טעות גסה אחת ששמר על סלאח, חוץ מזה הוא היה מצוין, קרלוס היה פנטסטי.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי גל מקל » 30 יולי 2013, 21:48

לדעתי תוצאה טובה,
פחדתי מהמשחק נגד קבוצה מנוסה עם יתרון של חודש משחקי ליגה.

במחצית הראשונה השמש גם באה לשחקנים בפרצוף וראית איך פאבלו והבלמים מסונוורים, בעוד ההתקפה שלהם הייתה עם הגב לשמש,
הם ידעו איזה צד לבחור.

אלברמן הפתיע אותי, לא חשבתי שבגילו הוא עוד ייתן משחקים כאלו נראה לי שיש כימיה בינו לבין סוזה.
גם פאבלו שוער חד ומנהיג ,רכש מצויין גם ייתן ניסיון ויכולת לאירופה, וגם יהיה אפשר לשלב את ברק לוי במהלך העונה ,כי שוער ברמתו וגילו לא יעלב או יאבד בטחון.
יצחקי אכזב אותי נורא, בעיני הוא השחקן הכי כשרוני בארץ, ונורא שמחתי שחזר, אולי מיקום לא נכון במגרש, שבוע הבא חייב להיות במיטבו.
אני הייתי שמח לראות את בן הרוש מגן ,אני מאד מחזיק ממנו, רצוי במקום זיו, שהוא שחקן טוב אבל כבר מזמן הבנו בנבחרת שהוא לא פיזי מספיק לאירופה, אמנם הוא מגן שמאלי
אבל יכול לשחק גם בימין, או שיחליף את ייני וייני יעבור לשמאל.

חוץ מזה שבוע הבא המשחק הכי חשוב של מכבי בעשור האחרון. (עד השבוע אח"כ ב"ה...טפו...טפו....)
אני מאמין שסוזה שהראה בחצי שהוא יודע איך לדבר אל שחקנים, יכין אותם בהתאם.
גל מקל

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 יולי 2013, 06:36

זה לא אמיתי. כבר בשני דירוגים זיו מקבל ציונים לא רעים בכלל מהתקשורת. איך יכול להיות שרק אנחנו רואים את זה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 01:21

בערוץ שהעלו במקום ESPN הייתה תוכנית שדירגה את 20 הנשים של הכדורגלנים(אכן, מידע קריטי)ובמקום 19 הייתה אישתו לשעבר של מתיאוס
בשלב מסויים הם אמרו שם ''הזוג התכוון לגור בתל אביב כי באותו זמן מתיאוס אימן את מכבי חיפה'' :duh
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 01 אוגוסט 2013, 14:40

אני מחזיק מבייל שחקן ענק ואחד משלושת השחקנים הטובים בעולם אבל 120 מיליון יורו?!
זאת היסחפות פראית, בכלל בשנים האחרונות המחירים בכדורגל האירופי יצאו מכלל פרופורציה עם סכומי העברה הזויים.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 אוגוסט 2013, 14:46

Holiday_Armadillo כתב:בערוץ שהעלו במקום ESPN הייתה תוכנית שדירגה את 20 הנשים של הכדורגלנים(אכן, מידע קריטי)ובמקום 19 הייתה אישתו לשעבר של מתיאוס
בשלב מסויים הם אמרו שם ''הזוג התכוון לגור בתל אביב כי באותו זמן מתיאוס אימן את מכבי חיפה'' :duh

מי מקום ראשון? בסטיאן?

or163 כתב:אני מחזיק מבייל שחקן ענק ואחד משלושת השחקנים הטובים בעולם אבל 120 מיליון יורו?!
זאת היסחפות פראית, בכלל בשנים האחרונות המחירים בכדורגל האירופי יצאו מכלל פרופורציה עם סכומי העברה הזויים.

אם יראמנדי שווה 40M יורו אז בייל שווה 200M יורו.
(והוא כמובן לא שווה 40M, המחירים היום זוועה).
מעניין כמה ריאל היו משלמים היום בשביל זיזו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 17:03

אני אוהב את בייל אבל מישהו בריאל נפל שם על הראש.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אוגוסט 2013, 17:16

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בערוץ שהעלו במקום ESPN הייתה תוכנית שדירגה את 20 הנשים של הכדורגלנים(אכן, מידע קריטי)ובמקום 19 הייתה אישתו לשעבר של מתיאוס

מי מקום ראשון? בסטיאן?

תלמד, כשמדברים על נשות כדורגלנים או על זוגות מעולם הכדורגל, הבקהאמים תמיד מקום ראשון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 אוגוסט 2013, 17:41

misha כתב:אני אוהב את בייל אבל מישהו בריאל נפל שם על הראש.

אני לא בטוח, במידה והוא מחזיר את ההשקעה עליו (דיברו בכתבה שראיתי על שנה, אבל נגיד ויחזיר אחרי שנתיים, שלוש, ארבע) אז למה לא?
Maccabikid

הודעהעל ידי or163 » 01 אוגוסט 2013, 17:43

לפי הדיווחים האחרונים מוחמד סלאח לא יגיע לישראל, נקווה שזה נכון.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 18:00

Maccabikid כתב:

אני לא בטוח, במידה והוא מחזיר את ההשקעה עליו (דיברו בכתבה שראיתי על שנה, אבל נגיד ויחזיר אחרי שנתיים, שלוש, ארבע) אז למה לא?

לא יודע אם יחזיר או לא אבל 120 מיליון עבור בייל זאת היסחפות גדולה (גם ניימאר היה מחזיר את השקעה מבחינה שיווקית גם אם בארסה הייתה משלמת 150 מיליון עליו, זה לא אומר שצריך לשלם את הסכומים האלה).
העונה האחרונה הייתה העונה הראשונה שהוא באמת שיחק כמו סופרסטאר וכבר להיות השחקן הכי יקר בהיסטוריה ביי פאר?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 אוגוסט 2013, 19:03

or163 כתב:לפי הדיווחים האחרונים מוחמד סלאח לא יגיע לישראל, נקווה שזה נכון.

הלוואי.
Maccabikid

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 אוגוסט 2013, 19:04

misha כתב:
Maccabikid כתב:

לא יודע אם יחזיר או לא אבל 120 מיליון עבור בייל זאת היסחפות גדולה (גם ניימאר היה מחזיר את השקעה מבחינה שיווקית גם אם בארסה הייתה משלמת 150 מיליון עליו, זה לא אומר שצריך לשלם את הסכומים האלה).
העונה האחרונה הייתה העונה הראשונה שהוא באמת שיחק כמו סופרסטאר וכבר להיות השחקן הכי יקר בהיסטוריה ביי פאר?

שוב - הסכום מטורף גם לדעתי, אבל טוטנהאם לא מכרו אותו לפי כמה הוא שווה לטוטנהאם (כי אז היה נמכר בהרבה פחות) אלא לפי כמה שווה לריאל, ואם ריאל יודעת שהיא מרוויחה את הסכום הזה בחזרה, אז למה לא להחתים את אחד השחקנים הטובים בעולם?
Maccabikid

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 19:17

לפי הלוגיקה הזאת אפשר להצדיק כל סכום רק כי שחקן מסוים אולי יחזיר את השקעה בעתיד (ולא בטוח שהוא יחזיר, הרבה דברים יכולים לקרות. בייל הוא עדיין לא מסי או רונאלדו - לא שיווקית ולא מקצועית) אבל צריך לשים את הגבול איפשהו.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 אוגוסט 2013, 19:28

misha כתב:לפי הלוגיקה הזאת אפשר להצדיק כל סכום רק כי שחקן מסוים אולי יחזיר את השקעה בעתיד (ולא בטוח שהוא יחזיר, הרבה דברים יכולים לקרות. בייל הוא עדיין לא מסי או רונאלדו - לא שיווקית ולא מקצועית) אבל צריך לשים את הגבול איפשהו.

לא אמרתי ש"אולי" אני דיברתי בהנחה ש - לפי זה שקראתי על זה שהם מצפים להחזיר תוך שנה, כשאדם מצפה להחזיר תוך שנה גם אם הוא ממש יתאכזב ויחזיר רק תוך שנתיים, או אפילו 3 ואח"כ יתחיל גם להרוויח כסף ממנו - אז אין סיבה שלא להשקיע את הסכום הזה. וכל עוד טוטנהאם יודעת שבנקודה הזו - זה עוד כדאי לריאל - אז טוטנהאם תמשיך ללחוץ ותבקש עוד. היא כנראה הבינה שפה זה הגג שריאל מוכנים לשלם - ולכן פה עצרה.

בלי קשר - אני חושב שלא בסדר לשלם מיליונים כשאתה בחובות כאלו ענקיים. וזה נכון גם לריאל וגם לברצלונה.
Maccabikid

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 19:42

באותה מידה PSG יכולה מחר להציע 400m על רונאלדו בגלל שהם מצפים להחזיר את השקעה (ויש סיכוי שיחזירו כי רונאלדו מכניס המון כסף).

זה שהם מצפים, לא אומר שזה בוודאות יקרה. הוא יכול להיות פלופ שם כמו קאקא נניח, להיפצע או עוד הרבה דברים. ריאל תמיד שילמה יותר מדי לשחקנים וקבוצות בדרך כלל יודעות שאפשר להוציא מהם יותר יחסית למעודנים אחרים. הילד הספרדי שליאב הזכיר (אין שום סרט שהוא שווה 40 מיליון) דוגמה אחרונה ויש המון. אגב, אני חושב שטוטנהאם לא באמת רצתה למכור ודפקה מחיר לא הגיוני, רק שריאל החליטה להביא אותו בכל מחיר ולא וויתרה.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Maccabikid » 01 אוגוסט 2013, 19:44

misha כתב:באותה מידה PSG יכולה מחר להציע 400m על רונאלדו בגלל שהם מצפים להחזיר את השקעה (ויש סיכוי שיחזירו כי רונאלדו מכניס המון כסף).

זה שהם מצפים, לא אומר שזה בוודאות יקרה. הוא יכול להיות פלופ שם כמו קאקא נניח, להיפצע או עוד הרבה דברים. ריאל תמיד שילמה יותר מדי לשחקנים וקבוצות בדרך כלל יודעות שאפשר להוציא מהם יותר יחסית למעודנים אחרים. הילד הספרדי שליאב הזכיר (אין שום סרט שהוא שווה 40 מיליון) דוגמה אחרונה ויש המון. אגב, אני חושב שטוטנהאם לא באמת רצתה למכור ודפקה מחיר לא הגיוני, רק שריאל החליטה להביא אותו בכל מחיר ולא וויתרה.

לא דיברתי על דברים של "יש סיכוי", הם עשו איזה מחקר כלשהו, תחזיות כלשהם - על סמך נתונים שיש להם ועל פיהם אין סיבה שהוא לא יחזיר את ההשקעה ויותר מזה, ייתכן ולא? כן. אבל הסיכוי שלא (מבחינתם) קטן מהסיכוי שירוויחו ממנו (בהרבה) ולכן שווה להם לשלם עליו את הסכום הזה.
Maccabikid

הודעהעל ידי misha » 01 אוגוסט 2013, 20:08

גם אם זה ישתלם להם בסוף (ואני ממש לא בטוח שכן, למרות המחקר הזה) הם עדיין נעקצו במחיר והלכו רחוק מדי על שחקן שיש לו עוד הרבה מה להוכיח ושבעוד איזה שנה היה כנראה בכל מקרה עוזב לקבוצה גדולה יותר (הם הצליחו לשכנע אותו להישאר עוד שנה, אם לא ההצעה המטורפת של ריאל, אבל הוא לא היה נשאר בספרס לנצח).
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי or163 » 02 אוגוסט 2013, 11:46

http://www.one.co.il/Article/220837.html
אם הוא באמת התבטא כך אופ"א חייבת להעניש אותו, הרי אופ"א תמיד מדברת על לא לערב פוליטיקה וספורט ולא רק שהוא עושה את זה הוא אפילו לא מתבייש לדבר על זה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי or163 » 02 אוגוסט 2013, 12:02

המחליף של בייל בטוטנהאם, קני מקאבוי

תמונה
סמל אישי של המשתמש
or163

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים