המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בערוץ שהעלו במקום ESPN הייתה תוכנית שדירגה את 20 הנשים של הכדורגלנים(אכן, מידע קריטי)ובמקום 19 הייתה אישתו לשעבר של מתיאוס
בשלב מסויים הם אמרו שם ''הזוג התכוון לגור בתל אביב כי באותו זמן מתיאוס אימן את מכבי חיפה''
or163 כתב:אני מחזיק מבייל שחקן ענק ואחד משלושת השחקנים הטובים בעולם אבל 120 מיליון יורו?!
זאת היסחפות פראית, בכלל בשנים האחרונות המחירים בכדורגל האירופי יצאו מכלל פרופורציה עם סכומי העברה הזויים.
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בערוץ שהעלו במקום ESPN הייתה תוכנית שדירגה את 20 הנשים של הכדורגלנים(אכן, מידע קריטי)ובמקום 19 הייתה אישתו לשעבר של מתיאוס
בשלב מסויים הם אמרו שם ''הזוג התכוון לגור בתל אביב כי באותו זמן מתיאוס אימן את מכבי חיפה''
מי מקום ראשון? בסטיאן?
misha כתב:אני אוהב את בייל אבל מישהו בריאל נפל שם על הראש.
Maccabikid כתב:misha כתב:אני אוהב את בייל אבל מישהו בריאל נפל שם על הראש.
אני לא בטוח, במידה והוא מחזיר את ההשקעה עליו (דיברו בכתבה שראיתי על שנה, אבל נגיד ויחזיר אחרי שנתיים, שלוש, ארבע) אז למה לא?
or163 כתב:לפי הדיווחים האחרונים מוחמד סלאח לא יגיע לישראל, נקווה שזה נכון.
misha כתב:Maccabikid כתב:misha כתב:אני אוהב את בייל אבל מישהו בריאל נפל שם על הראש.
אני לא בטוח, במידה והוא מחזיר את ההשקעה עליו (דיברו בכתבה שראיתי על שנה, אבל נגיד ויחזיר אחרי שנתיים, שלוש, ארבע) אז למה לא?
לא יודע אם יחזיר או לא אבל 120 מיליון עבור בייל זאת היסחפות גדולה (גם ניימאר היה מחזיר את השקעה מבחינה שיווקית גם אם בארסה הייתה משלמת 150 מיליון עליו, זה לא אומר שצריך לשלם את הסכומים האלה).
העונה האחרונה הייתה העונה הראשונה שהוא באמת שיחק כמו סופרסטאר וכבר להיות השחקן הכי יקר בהיסטוריה ביי פאר?
misha כתב:לפי הלוגיקה הזאת אפשר להצדיק כל סכום רק כי שחקן מסוים אולי יחזיר את השקעה בעתיד (ולא בטוח שהוא יחזיר, הרבה דברים יכולים לקרות. בייל הוא עדיין לא מסי או רונאלדו - לא שיווקית ולא מקצועית) אבל צריך לשים את הגבול איפשהו.
misha כתב:באותה מידה PSG יכולה מחר להציע 400m על רונאלדו בגלל שהם מצפים להחזיר את השקעה (ויש סיכוי שיחזירו כי רונאלדו מכניס המון כסף).
זה שהם מצפים, לא אומר שזה בוודאות יקרה. הוא יכול להיות פלופ שם כמו קאקא נניח, להיפצע או עוד הרבה דברים. ריאל תמיד שילמה יותר מדי לשחקנים וקבוצות בדרך כלל יודעות שאפשר להוציא מהם יותר יחסית למעודנים אחרים. הילד הספרדי שליאב הזכיר (אין שום סרט שהוא שווה 40 מיליון) דוגמה אחרונה ויש המון. אגב, אני חושב שטוטנהאם לא באמת רצתה למכור ודפקה מחיר לא הגיוני, רק שריאל החליטה להביא אותו בכל מחיר ולא וויתרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים