המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אל תשכח את תרומתו של מיקי זוהר לענייןMTA2311 כתב:גם על גברת חוק הפורנו שולי מועלם הייתי שמח אם היו מוותרים
Holiday_Armadillo כתב:אל תשכח את תרומתו של מיקי זוהר לענייןMTA2311 כתב:גם על גברת חוק הפורנו שולי מועלם הייתי שמח אם היו מוותרים
Holiday_Armadillo כתב:אל תשכח את תרומתו של מיקי זוהר לענייןMTA2311 כתב:גם על גברת חוק הפורנו שולי מועלם הייתי שמח אם היו מוותרים
איך תהיה לו יד אחרי שחסם אתרי פורנוA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל תשכח את תרומתו של מיקי זוהר לענייןMTA2311 כתב:גם על גברת חוק הפורנו שולי מועלם הייתי שמח אם היו מוותרים
יש לו יד בעניין?
Holiday_Armadillo כתב:The new logo for "HaYamin HaHadash'' will hold an interesting surprise for possible voters per sources at ESPN.
my man כתב:לפי הסקר החדש(שהוא אמין בצורה חלקית ביותר(כמו גם כל שאר הסקרים) בנט באמת מביא 10 מנדטים..
לדעתי זו הגזמה פראית- לפחות נכון לעכשיו..
מעניין אם בנט מסוגל למקסם את הכמות הפוטנציאלית של המנדטים שלו..לדעתי בפוטנציה(!) הוא באמת יכול לגנוב קולות מיש עתיד ומכחלון, כמו גם מאורלי לוי ואפילו מהליכוד..
מהלך נכון שלו יהיה להציב את שקד בפרונט גם אם הוא יהיה מספר 1..
מכאן הוא צריך להביא כמה שמות חברתיים וכמה קולות סימפטיים(חשבתי על מרים פרץ).
השם האחרון שעלה בהקשר של בנט דווקא זה ינון מגל ולדעתי זה שם לא טוב בכלל עם הקונוטציות שהוא מעלה..עם זאת אני בכלל לא בטוח שזה לא ספין של מישהו שמנסה לפגוע בקולות של בנט..
שועל כתב:my man כתב:לפי הסקר החדש(שהוא אמין בצורה חלקית ביותר(כמו גם כל שאר הסקרים) בנט באמת מביא 10 מנדטים..
מעניין אם בנט מסוגל למקסם את הכמות הפוטנציאלית של המנדטים שלו..לדעתי בפוטנציה(!) הוא באמת יכול לגנוב קולות מיש עתיד ומכחלון, כמו גם מאורלי לוי ואפילו מהליכוד..
השם האחרון שעלה בהקשר של בנט דווקא זה ינון מגל ולדעתי זה שם לא טוב בכלל עם הקונוטציות שהוא מעלה..עם זאת אני בכלל לא בטוח שזה לא ספין של מישהו שמנסה לפגוע בקולות של בנט..
בסקר של מקום ראשון שקד ובנט מקבלים 14
my man כתב:jol9 כתב:אני לא מסכים לגבי מגל. הבן אדם נוקה מכל וכל, ואין שום מניעה שיתמודד.
מניעה בהחלט אין..אבל אני מדבר על הקונוטציות..
שועל כתב:my man כתב:לפי הסקר החדש(שהוא אמין בצורה חלקית ביותר(כמו גם כל שאר הסקרים) בנט באמת מביא 10 מנדטים..
בסקר של מקור ראשון שקד ובנט מקבלים 14
לדעתי הם ינגסו בעיקר בליכוד. הליכוד היה עד כה אלטרנטיבה יחידה לאנשים שחשוב להם להצביע למפלגה שקוראת לעצמה ימנית לא קיצונית ולא דתית.
Holiday_Armadillo כתב:איך תהיה לו יד אחרי שחסם אתרי פורנוA.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:אל תשכח את תרומתו של מיקי זוהר לענייןMTA2311 כתב:גם על גברת חוק הפורנו שולי מועלם הייתי שמח אם היו מוותרים
יש לו יד בעניין?
MTA2311 כתב:מה זה נוקה? הוא הודה בהטרדה מינית של עובדת וזה נסגר בהסדר.
בכל מקרה, לא בגלל זה בכלל. הוא סתם אדם לא מרשים במיוחד. אלה לא השמות שהם צריכים ללכת עליהם.
הסקרים האלה אומרים מעט מאוד, חשבתי שיחמדו אחרי הבחירות האחרונותjol9 כתב:שועל כתב:my man כתב:לפי הסקר החדש(שהוא אמין בצורה חלקית ביותר(כמו גם כל שאר הסקרים) בנט באמת מביא 10 מנדטים..
בסקר של מקור ראשון שקד ובנט מקבלים 14
לדעתי הם ינגסו בעיקר בליכוד. הליכוד היה עד כה אלטרנטיבה יחידה לאנשים שחשוב להם להצביע למפלגה שקוראת לעצמה ימנית לא קיצונית ולא דתית.
ובסקר של חדשות ערוץ 2, הם מקבלים 6![]()
חייבים לחכות עוד קצת זמן, שהמספרים יתחילו להתייצב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד