27 אוגוסט 2014, 20:33
27 אוגוסט 2014, 20:34
LIAV10 כתב:חחחח אתה עכשיו גם קורא שפת גוף?
27 אוגוסט 2014, 20:37
27 אוגוסט 2014, 20:38
LIAV10 כתב:מה אתה רוצה שהוא יעשה? ירקוד הולה? חלאס לחפש פסימיות, אתה תמיד רק מפרגן ליריבים, זה לא יאמן.
27 אוגוסט 2014, 20:40
27 אוגוסט 2014, 20:43
שמואל1 כתב:זה רק אני או שביבי נראה מאוד עייף ומותש? בדרך כלל הוא נואם ביותר התלהבות. הוא מקרין חוסר ביטחון.
27 אוגוסט 2014, 20:45
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:זה רק אני או שביבי נראה מאוד עייף ומותש? בדרך כלל הוא נואם ביותר התלהבות. הוא מקרין חוסר ביטחון.
האמת שמהקול שלו זה בעיקר נשמע שהוא קצת מצונן....
27 אוגוסט 2014, 20:54
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:זה רק אני או שביבי נראה מאוד עייף ומותש? בדרך כלל הוא נואם ביותר התלהבות. הוא מקרין חוסר ביטחון.
27 אוגוסט 2014, 20:56
27 אוגוסט 2014, 20:59
שמואל1 כתב:מישהו השתכנע מהנאומים?
אני לא כל כך. הרושם הכללי שחזרנו בדיוק לאותה נקודה שהיינו בה לפני המבצע.
עוד שנתיים המבצע הבא.
27 אוגוסט 2014, 21:05
27 אוגוסט 2014, 21:06
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:מישהו השתכנע מהנאומים?
אני לא כל כך. הרושם הכללי שחזרנו בדיוק לאותה נקודה שהיינו בה לפני המבצע.
עוד שנתיים המבצע הבא.
אני הייתי מכנה זאת כתיקו רב נפגעים.
כולם סבלו ואף אחד לא קיבל מה שרצה....
27 אוגוסט 2014, 21:12
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:מה אתה רוצה שהוא יעשה? ירקוד הולה? חלאס לחפש פסימיות, אתה תמיד רק מפרגן ליריבים, זה לא יאמן.
מה לעשות שאני לא צר עיניים כמוך. אני רואה את התמונה המלאה והתחושה היא של הפסד.
דרך אגב לא רק אני חושב ככה, זה קונצנזוס כמעט בכל העם.
27 אוגוסט 2014, 21:13
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:זה רק אני או שביבי נראה מאוד עייף ומותש? בדרך כלל הוא נואם ביותר התלהבות. הוא מקרין חוסר ביטחון.
השפן הקטן שכח לסגור ת'דלת הצטנן השפן וקיבל נזלת
27 אוגוסט 2014, 21:13
jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:מה אתה רוצה שהוא יעשה? ירקוד הולה? חלאס לחפש פסימיות, אתה תמיד רק מפרגן ליריבים, זה לא יאמן.
קונצנזוס? דיברת עם כל העם?
אין שום תחושה של הפסד, אלא אצל מי שלא מבין שום דבר.
אני מציע לך להקשיב קצת יותר לאנשים רציניים כמו יעקב עמידרור וקצת פחות לפופוליסטים כמו דני דנון.
27 אוגוסט 2014, 21:35
שמואל1 כתב:בשני הסקרים התקבלו תוצאות חד משמעיות- 59% מהעם חושב שלא ניצחנו ושתפקודו של ראש הממשלה לא טוב. לא מתיר שום מקום לספק.
27 אוגוסט 2014, 21:42
27 אוגוסט 2014, 21:44
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:מה אתה רוצה שהוא יעשה? ירקוד הולה? חלאס לחפש פסימיות, אתה תמיד רק מפרגן ליריבים, זה לא יאמן.
אני מציע לך להקשיב קצת יותר לאנשים רציניים כמו יעקב עמידרור וקצת פחות לפופוליסטים כמו דני דנון.
היום ואתמול נערכו סקרים מאוד גדולים בערוץ 2 בנושא.
בשני הסקרים התקבלו תוצאות חד משמעיות- 59% מהעם חושב שלא ניצחנו ושתפקודו של ראש הממשלה לא טוב. לא מתיר שום מקום לספק.
27 אוגוסט 2014, 22:09
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:מה אתה רוצה שהוא יעשה? ירקוד הולה? חלאס לחפש פסימיות, אתה תמיד רק מפרגן ליריבים, זה לא יאמן.
היום ואתמול נערכו סקרים מאוד גדולים בערוץ 2 בנושא.
בשני הסקרים התקבלו תוצאות חד משמעיות- 59% מהעם חושב שלא ניצחנו ושתפקודו של ראש הממשלה לא טוב. לא מתיר שום מקום לספק.
אני עוד פעם ממליץ לך להפסיק לתת הצהרות בומבסטיות שאין מאחריהן כלום ולהפסיק להקשיב לפופוליסטים שלהם אין שום מושג
ושום יכולת לא לקבל החלטות ולא לקחת אחריות.
אני רוצה לראות את בנט מחליט לפתוח במערכה כמו שהוא מדבר עליה, כשהאחריות היא עליו ולא על מישהו אחר. זה גם כ"כ קל לדבר ולברבר
בפורום באינטרנט, כשאין לך שום מושג על הנתונים האמיתיים וכשאין לך אחריות על שום דבר.
אני באמת מציע לך להקשיב יותר לאנשים שהיו שם, אלופים במיל. ומומחים אחרים, או לאנשים שנמצאים שם עכשיו כמו דובר צה"ל, עמוס גלעד ואחרים.
אני סומך עליהם הרבה יותר מאשר על אנשים כמו בנט או דנון, ואני לא שמעתי אף אחד מהם בא בביקורת על ההחלטה של ישראל לא להיכנס למערכה קרקעית
מקיפה בעזה.
27 אוגוסט 2014, 22:13