המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:ויתרתי על המחצית השנייה.. נחכה לקלאסיקו הבא ששוב יעלו הציפיות כדי שבארסה שוב יוכלו לזרוק אותנו לקרשים.
MaccabiTA כתב:רוברטו קרלוס פורש
http://one.co.il/Article/194480.html
הוא אחת הסיבות שהתאהבתי בריאל מדריד בתור ילד בכיתה ב'.. הבעיטות החופשיות שלו היו פשוט על-אנושיות.
asafb96 כתב:בחדשות אמרו שנהרגו יותר מ30 אנשים במשחק הזה, ומאות נפצעו.
מזעזע
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:בחדשות אמרו שנהרגו יותר מ30 אנשים במשחק הזה, ומאות נפצעו.
מזעזע
כן..ב-CNN יש להם BREAKING NEWS על זה וממש לפני דקה הם אמרו שהם קיבלו דיווח על 75 הרוגים..
רק שתבינו,זה בשני אצטדיונים שונים בו-זמנית..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:בחדשות אמרו שנהרגו יותר מ30 אנשים במשחק הזה, ומאות נפצעו.
מזעזע
כן..ב-CNN יש להם BREAKING NEWS על זה וממש לפני דקה הם אמרו שהם קיבלו דיווח על 75 הרוגים..
רק שתבינו,זה בשני אצטדיונים שונים בו-זמנית..
אמרו למה זה התחיל בכלל? על מה התחילה המהומה? אמרו גם אם שחקנים נהרגו? כי ראיתי שאחד מהם נדקר בראש, השוער אם אני לא טועה..
LIAV10 כתב:מזעזע..
זה בליגה המצרית?
MaccabiTA כתב:ואחר כך מתלוננים על אוהדי בית"ר
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מזעזע..
זה בליגה המצרית?
כן..MaccabiTA כתב:ואחר כך מתלוננים על אוהדי בית"ר
מישהו רשם ''אם הם היו אוהדי הפועל הם לא היו נענשים''..משהו אומר לי שחלק מהם דווקא אוהדי הפועל בלי קשר
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מזעזע..
זה בליגה המצרית?
מישהו רשם ''אם הם היו אוהדי הפועל הם לא היו נענשים''..משהו אומר לי שחלק מהם דווקא אוהדי הפועל בלי קשר
לא יכול להיות.. לא שמעתי שירי שואה. הרי זה מה שמבדיל סתם קהל לקהל מדהים.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מזעזע..
זה בליגה המצרית?
יש מצב ששמעתי ולא הבנתי..לא סתם קיבלתי פטור משיעורי ערבית
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מזעזע..
זה בליגה המצרית?
יש מצב ששמעתי ולא הבנתי..לא סתם קיבלתי פטור משיעורי ערבית
פטור משיעורי ערבית? זה אפשרי?ואל תדאגי אני למדתי ערבית 5 יחידות ואני במילא לא מבין בשיט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים