צבא וביטחון

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: צבא וביטחון

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 יולי 2015, 20:40

עכשיו קיץ וצריך להתכונן לזה שעכשיו מתחילה התקופה של הטרור החדש
יהיו מלא הצתות, בעיקר בירושלים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יולי 2015, 16:18

מורים מהנגב מואשמים: הפיצו תכני דאעש בבתי ספר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4676717,00.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 יולי 2015, 11:42

סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
ובלי קשר, ראיתם איזה זיין הוא כשהוא מסתובב עם משקפי שמש?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2015, 11:52

MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.

הכי גבר באיזור
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 11:53

בזמן המלחמה (לא זוכרת אם זאת או הקודמת) היה קצין ערבי בתוכנית של אורלי וגיא והוא אמר שהדבר היחידי שערבים מבינים זה כוח, וככה צריך לנהוג בהם אחרת לא תוכל להשיג כלום
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 יולי 2015, 12:08

Holiday_Armadillo כתב:

בזמן המלחמה (לא זוכרת אם זאת או הקודמת) היה קצין ערבי בתוכנית של אורלי וגיא והוא אמר שהדבר היחידי שערבים מבינים זה כוח, וככה צריך לנהוג בהם אחרת לא תוכל להשיג כלום

שטויות, המערב הולך בדרך של סובלנות, הבנה וויתורים ותראי איך זה עובד מצויין. מעולם לא היינו כל כך קרובים לשלום במזרח התיכון. במלחמה הבאה נפציץ אותם עם ורדים ונקווה שהמחבלים יישרטו מהקוצים אולי. אבל שריטה ממש מבאסת כזאת ששורפת לך רצח, במיוחד מתחת למים. נראה מי ישגר רקטות אז!
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2015, 13:00

אבל אובאמה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2015, 15:02

אני לא ממש רואה את ההצלחות הגדולות של סיסי. כבר כמה שנים הוא לא מצליח להשתלט על כמה בדווים בסיני. אמנם לא דופק חשבון לאובאמה, אבל גם לא כזה מרשים.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 יולי 2015, 15:48

roy1000 כתב:

אני לא ממש רואה את ההצלחות הגדולות של סיסי. כבר כמה שנים הוא לא מצליח להשתלט על כמה בדווים בסיני. אמנם לא דופק חשבון לאובאמה, אבל גם לא כזה מרשים.

הוא עוד לא מיגר את הטרור בסיני אבל הוא עשה לא מעט בתקופה האחרונה, אסור לשכוח שהוא מוגבל בהרבה דרכים (בעיקר הנספ"צ) ולמרות שרוב ההגבלות כבר הוסרו בצורה כזאת או אחרת הצבא שלו מתמודד עם אתגר לא פשוט שהוא לא הכיר לפני זה, לא הייתי מזלזל באויב שהם נתקלים בו, לא מדובר ב"כמה בדווים בסיני". ובסופו של דבר הוא לא זה שנלחם בשטח הוא זה שמקבל את ההחלטות, והוא עושה את זה מצויין לדעתי.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2015, 15:51

MaccabiTA כתב:
roy1000 כתב:

הוא עוד לא מיגר את הטרור בסיני אבל הוא עשה לא מעט בתקופה האחרונה, אסור לשכוח שהוא מוגבל בהרבה דרכים (בעיקר הנספ"צ) ולמרות שרוב ההגבלות כבר הוסרו בצורה כזאת או אחרת הצבא שלו מתמודד עם אתגר לא פשוט שהוא לא הכיר לפני זה, לא הייתי מזלזל באויב שהם נתקלים בו, לא מדובר ב"כמה בדווים בסיני". ובסופו של דבר הוא לא זה שנלחם בשטח הוא זה שמקבל את ההחלטות, והוא עושה את זה מצויין לדעתי.

עזוב. יש לו 17 גדודים (כולל שריון) וחיל אוויר והוא לא מצליח להתמודד עם החברה האלה שהם לא באמת יותר מכמה בדוויים. רצון יש לו, אבל הביצוע כושל למדי. כמו שאני רואה את זה, סיסי בדרך לתבוסה מול החברה האלה.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 יולי 2015, 16:12

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:
roy1000 כתב:

עזוב. יש לו 17 גדודים (כולל שריון) וחיל אוויר והוא לא מצליח להתמודד עם החברה האלה שהם לא באמת יותר מכמה בדוויים. רצון יש לו, אבל הביצוע כושל למדי. כמו שאני רואה את זה, סיסי בדרך לתבוסה מול החברה האלה.

הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 08 יולי 2015, 16:15

MaccabiTA כתב:
roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:
roy1000 כתב:

הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.

לא לשכוח גם שזה ערבים שהורגים ערבים, ואז לאף גולדסטון לא אכפת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 יולי 2015, 16:27

אותי מעניין מתי יגיע השלב שבאו"ם יתחילו לחקור את ישראל על האשמות סטייל הכריש של המוסד בשארם אלשיח'
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 יולי 2015, 16:42

רוי, אם יש משהו שלמדנו ב15 שנה האחרונות, זה שככל שיש לך צבא יותר גדול וחזק, ככה יהיה לך יותר קשה להתמודד עם "כמה בדויים\פלסטינים\עיראקים\אפגנים".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2015, 17:16

MaccabiTA כתב:הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.

בוא נראה. אם יש משהו שהסלפים הוכיחו עד עכשיו זה שיש להם אורך נשימה. הם מזנבים לאט לאט ובסוף פורצים. ככה זה היה בעיראק.
במזרח התיכון הכל יכול לקרות. אני מאוד מקווה שהמשטר של סיסי לא יקרוס ושהסלפים לא ישתלטו על מצרים.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 08 יולי 2015, 18:18

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.

בוא נראה. אם יש משהו שהסלפים הוכיחו עד עכשיו זה שיש להם אורך נשימה. הם מזנבים לאט לאט ובסוף פורצים. ככה זה היה בעיראק.
במזרח התיכון הכל יכול לקרות. אני מאוד מקווה שהמשטר של סיסי לא יקרוס ושהסלפים לא ישתלטו על מצרים.

אל תשכח שמצרים רחוקה מאוד מהמצב שהיה בעיראק ובסוריה למרות המאבקים הפנימיים. איפה שהם תפסו כוח בסופו של דבר זה סיני שהיא המרתף החשוך של מצרים שלא החליפו בו מנורה כבר 30 שנה, כל עוד הם לא פגעו במצרים יותר מדי זה פחות עניין אותם והתגובות היו מתונות, עכשיו הם נכנסו לדעתי למאבק שאין להם איך לצאת ממנו המנצחים.
בסופו של דבר המפתח למצרים הוא הצבא, קשה לי, בלשון המעטה, לראות אותם מעבירים אותו לצד שלהם.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי roy1000 » 08 יולי 2015, 19:02

MaccabiTA כתב:אל תשכח שמצרים רחוקה מאוד מהמצב שהיה בעיראק ובסוריה למרות המאבקים הפנימיים. איפה שהם תפסו כוח בסופו של דבר זה סיני שהיא המרתף החשוך של מצרים שלא החליפו בו מנורה כבר 30 שנה, כל עוד הם לא פגעו במצרים יותר מדי זה פחות עניין אותם והתגובות היו מתונות, עכשיו הם נכנסו לדעתי למאבק שאין להם איך לצאת ממנו המנצחים.
בסופו של דבר המפתח למצרים הוא הצבא, קשה לי, בלשון המעטה, לראות אותם מעבירים אותו לצד שלהם.

אני לא יודע עד כמה המשטר של סיסי יציב. אובאמה האדיוט הפסיק את התמיכה, התיירות שם מתה וגם הגז נגמר להם. הם תלויים בסעודים. תסריט האימים של ישראל זה התפרקות של מצרים סוריה סטייל. זה לא יהיה על רקע עדתי כמו בסוריה או עיראק, אלא על רקע כלכלי. הסלפים ימשיכו עם הפיגועים שלהם בסיני (ואני מניח שזה יגיע גם לקהיר בשלב מסויים) עד שזה יקרה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 יולי 2015, 16:40

מטח אדיר על הצפון! אזעקות בכל הצפון, עפולה צפת טבריה ועוד
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 יולי 2015, 16:45

שמואל1 כתב:מטח אדיר על הצפון! אזעקות בכל הצפון, עפולה צפת טבריה ועוד

לא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 יולי 2015, 16:47

שמואל1 כתב:מטח אדיר על הצפון! אזעקות בכל הצפון, עפולה צפת טבריה ועוד

וואו שמואל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא