המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
ובלי קשר, ראיתם איזה זיין הוא כשהוא מסתובב עם משקפי שמש?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
בזמן המלחמה (לא זוכרת אם זאת או הקודמת) היה קצין ערבי בתוכנית של אורלי וגיא והוא אמר שהדבר היחידי שערבים מבינים זה כוח, וככה צריך לנהוג בהם אחרת לא תוכל להשיג כלום
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
אני לא ממש רואה את ההצלחות הגדולות של סיסי. כבר כמה שנים הוא לא מצליח להשתלט על כמה בדווים בסיני. אמנם לא דופק חשבון לאובאמה, אבל גם לא כזה מרשים.
MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
אני לא ממש רואה את ההצלחות הגדולות של סיסי. כבר כמה שנים הוא לא מצליח להשתלט על כמה בדווים בסיני. אמנם לא דופק חשבון לאובאמה, אבל גם לא כזה מרשים.
הוא עוד לא מיגר את הטרור בסיני אבל הוא עשה לא מעט בתקופה האחרונה, אסור לשכוח שהוא מוגבל בהרבה דרכים (בעיקר הנספ"צ) ולמרות שרוב ההגבלות כבר הוסרו בצורה כזאת או אחרת הצבא שלו מתמודד עם אתגר לא פשוט שהוא לא הכיר לפני זה, לא הייתי מזלזל באויב שהם נתקלים בו, לא מדובר ב"כמה בדווים בסיני". ובסופו של דבר הוא לא זה שנלחם בשטח הוא זה שמקבל את ההחלטות, והוא עושה את זה מצויין לדעתי.
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
הוא עוד לא מיגר את הטרור בסיני אבל הוא עשה לא מעט בתקופה האחרונה, אסור לשכוח שהוא מוגבל בהרבה דרכים (בעיקר הנספ"צ) ולמרות שרוב ההגבלות כבר הוסרו בצורה כזאת או אחרת הצבא שלו מתמודד עם אתגר לא פשוט שהוא לא הכיר לפני זה, לא הייתי מזלזל באויב שהם נתקלים בו, לא מדובר ב"כמה בדווים בסיני". ובסופו של דבר הוא לא זה שנלחם בשטח הוא זה שמקבל את ההחלטות, והוא עושה את זה מצויין לדעתי.
עזוב. יש לו 17 גדודים (כולל שריון) וחיל אוויר והוא לא מצליח להתמודד עם החברה האלה שהם לא באמת יותר מכמה בדוויים. רצון יש לו, אבל הביצוע כושל למדי. כמו שאני רואה את זה, סיסי בדרך לתבוסה מול החברה האלה.
MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:סיסי הוא פשוט דוגמה ומופת לאיך לטפל בטרור, הוא לא משחק בקקי.
עזוב. יש לו 17 גדודים (כולל שריון) וחיל אוויר והוא לא מצליח להתמודד עם החברה האלה שהם לא באמת יותר מכמה בדוויים. רצון יש לו, אבל הביצוע כושל למדי. כמו שאני רואה את זה, סיסי בדרך לתבוסה מול החברה האלה.
הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.
MaccabiTA כתב:הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:הם ממש לא בדרך לתבוסה שם. המציאות באיזור מאוד מסובכת ובמשך שנים השטח הזה היה הפקר ונבנו שם תשתיות ממש משמעותיות. ה"כמה בדווים" האלה מכירים את השטח מצויין, יש להם שיתוף פעולה עם גורמי טרור אחרים מהשכונה ועם האוכלוסיה המקומית ולא מעט דרכים להשיג חימוש איכותי. הם פגעו בהם לא מעט וימשיכו לפגוע בהם כי המציאות שנבנתה שם במשך לא מעט זמן הופכת את צפון מזרח סיני לחלומו של כל טרוריסט אבל אתה יכול להיות רגוע, הם ממש לא בדרך לתבוסה. הם יאכלו שם עוד הרבה חצץ אבל סיסי לא יעשה חצי עבודה, הוא לא מנהיג ישראלי.
בוא נראה. אם יש משהו שהסלפים הוכיחו עד עכשיו זה שיש להם אורך נשימה. הם מזנבים לאט לאט ובסוף פורצים. ככה זה היה בעיראק.
במזרח התיכון הכל יכול לקרות. אני מאוד מקווה שהמשטר של סיסי לא יקרוס ושהסלפים לא ישתלטו על מצרים.
MaccabiTA כתב:אל תשכח שמצרים רחוקה מאוד מהמצב שהיה בעיראק ובסוריה למרות המאבקים הפנימיים. איפה שהם תפסו כוח בסופו של דבר זה סיני שהיא המרתף החשוך של מצרים שלא החליפו בו מנורה כבר 30 שנה, כל עוד הם לא פגעו במצרים יותר מדי זה פחות עניין אותם והתגובות היו מתונות, עכשיו הם נכנסו לדעתי למאבק שאין להם איך לצאת ממנו המנצחים.
בסופו של דבר המפתח למצרים הוא הצבא, קשה לי, בלשון המעטה, לראות אותם מעבירים אותו לצד שלהם.
שמואל1 כתב:מטח אדיר על הצפון! אזעקות בכל הצפון, עפולה צפת טבריה ועוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים