28 אוקטובר 2012, 20:46
חרא של קפה: האספרסו היקר בעולם עשוי עכשיו מקקי של פילים
http://www.mako.co.il/hix-bizarre/Artic ... ner=sport5אתם צוחקים עלי
מי המטומטם הראשון שחשב בכלל לאכול את הפולים שיוצאים מהקקי של הפיל?
01 נובמבר 2012, 12:59
מכת מדינה: עוד מורה בסין תועדה מתעללת בתלמידים
http://www.mako.co.il/hix-bizarre/watch ... ner=sport5איזה גועל נפש של אנשים,אני פשוט מזועזע
שונא את הסינים חסרי הלב האלה,פשוט עם דוחה וחסר רחמים
07 נובמבר 2012, 06:44
אוו..פיל שברח מהקרקס במקסיקו נהרג מפגיעת אוטובוס
הוא רק רצה חופש
07 נובמבר 2012, 10:06
ראיתי את זה בפייסבוק ולא ידעתי איפה לכתוב את זה:
"שופרסל שלום, שמי שימי שרון ואני היום נכנסתי לסניף שלכם באבן גבירול 124 בתל-אביב וקניתי מנה חמה של אסם בעלות של 8 שקלים - מחיר מוגזם. כך לפחות חשבתי עד שהגעתי לעמדת התשלום. על המדף המחיר הראה 8.06 ש״ח. כך גם על המוצר בתמונה. ניגשתי לקופה ומאוד רציתי לשלם 8.06 ש״ח אך לצערי גיליתי שעדיין לא יצרו במדינת ישראל מטבע של 0.06 ובקופה נדרשתי לשלם 8.10 ש״ח וכך עשיתי - כפי שניתן לראות על הקבלה. אבל עודף של 0.04 שמאוד רציתי לקבל גם הקופאית לא יכולה לתת לי כי גם היא לא מכירה מטבע כזה בישראל. מסתבר, שהקופה שלכם כנראה יודעת שאין כזה מטבע. באופן אוטומטי היא החליטה לעגל את הסכום כלפי מעלה, ולייקר את הסכום של המוצר מ-8.06 ל-8.10 ש״ח בשונה ממה שרשום על המדף ועל האריזה של המוצר. עכשיו, קמצן אני לא. באמת שאת אותם 4 אג' אני מוכן לתרום לכם, זה משהו אחר שמפריע לי בשיטה הגזלנית הזו. תקראו לי ילדותי, תקראו לי חסר היגיון, תקראו לי קשה הבנה, אבל אני באמת באמת לא מצליח להבין שני דברים:
1. מדוע במקרים שבהם אין לכם עודף לתת אני צריך לשלם יותר?
2. מדוע אתם מתמחרים את המוצרים שלכם בסכום בו אתם יודעים מראש שאתם לא יכולים לתת עודף?"
מה דעתכם?בכיינות או חוסר צדק?
07 נובמבר 2012, 11:52
זה בהחלט חוסר צדק, אבל זה לא ייחודי לשופרסל וזה לא התחיל היום.
זה ככה מהיום שביטלו את המטבע של 5 אגורות (במקרה עבדתי באותו זמן כקופאית בסופר של חברה אחרת).
כל סכום שכולל 4 אגורות ומטה מסוגל כלפי מטה ו5 אגורות ומעלה מסוגל כלפי מעלה.
07 נובמבר 2012, 16:03
חרקי החלל שיכינו את מאדים להתיישבות אנושית
http://www.mako.co.il/hix-nature/space/ ... a31006.htmכבר קראתי על הטכנולוגיה הזאת לפני כמה זמן (על פרויקטים שרוצים לעשות בעולם ולא בירח) וזה נשמע מעניין מאוד לפתח משהו שגם יפתור לנו כל מיני בעיות וגם ייצר חומרי גלם
מעניין איך העולם יראה כשחיידקים כאלה יסתובבו בינינו
12 נובמבר 2012, 23:07
בתמונה הראשונה זה נראה כמו יצור מסרט מדע בדיוני
12 נובמבר 2012, 23:22
Holiday_Armadillo כתב:בתמונה הראשונה זה נראה כמו יצור מסרט מדע בדיוני
איזה ביצים צריך בשביל לצלם ממרחק כזה חיה כל כך מסוכנת
13 נובמבר 2012, 12:55
חנו'ש כתב:זה בהחלט חוסר צדק, אבל זה לא ייחודי לשופרסל וזה לא התחיל היום.
זה ככה מהיום שביטלו את המטבע של 5 אגורות (במקרה עבדתי באותו זמן כקופאית בסופר של חברה אחרת).
כל סכום שכולל 4 אגורות ומטה מסוגל כלפי מטה ו5 אגורות ומעלה מסוגל כלפי מעלה.
ברשתות שיווק רוב הלקוחות משלמים בכרטיס אשראי, כי הסכומים הם גדולים (אנשים קונים מצרכים לשבוע), ככה שזה ממש לא משנה אם המחיר הוא 2.47 או 10.13 ...
לעומת זאת בחנויות קטנות זה באמת משנה, כי שמה האנשים בהרבה מקרים קונים רק מוצר אחד או שנים.
13 נובמבר 2012, 14:30
ממתי אנקונדות יכולים לחיות מתחת למים?
13 נובמבר 2012, 15:34
1. התמונות האלה ערוכות או מזוייפות. ראיתי מספיק אנקונדות בחיים בשביל לדעת שהן לא מגיעות לרוחב כזה.
2. כמעט כל סוגי הנחשים הם שחיינים מצויינים, וחלקם הגדול יכול לשהות פרק זמן ממושך מתחת למים.
13 נובמבר 2012, 16:28
MTA2311 כתב:1. התמונות האלה ערוכות או מזוייפות. ראיתי מספיק אנקונדות בחיים בשביל לדעת שהן לא מגיעות לרוחב כזה.
2. כמעט כל סוגי הנחשים הם שחיינים מצויינים, וחלקם הגדול יכול לשהות פרק זמן ממושך מתחת למים.
הן כן מגיעות לרוחב כזה כאשר הן בולעות את הטרף. הרי הנחשים לא לועסים את הטרף, אלא בולעים אותו שלם
13 נובמבר 2012, 16:53
felix_r כתב:MTA2311 כתב:1. התמונות האלה ערוכות או מזוייפות. ראיתי מספיק אנקונדות בחיים בשביל לדעת שהן לא מגיעות לרוחב כזה.
הן כן מגיעות לרוחב כזה כאשר הן בולעות את הטרף. הרי הנחשים לא לועסים את הטרף, אלא בולעים אותו שלם
לא קראתי את הכתבה, אבל קשה לי להאמין שבכל התמונות הם בזמן עיכול המזון. מה שגם, בחלק מהתמונות הם תוך כדי תנועה, או שחייה. כשנחשים מעכלים, ובטח כשהם מעכלים חיה בגודל כזה, הם בקושי זזים.