01 ספטמבר 2015, 13:18
jol9 כתב:לא לקחת אף אחד מבארסה? הרי זה חילול הקודש..
01 ספטמבר 2015, 13:20
שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא לקחת אף אחד מבארסה? הרי זה חילול הקודש..
השחקנים שבאמת שווים שם יקרים מאוד.
01 ספטמבר 2015, 14:11
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא לקחת אף אחד מבארסה? הרי זה חילול הקודש..
נו בסדר, יש לך כסף... בשביל מה אנחנו מחזיקים אותך פה, אם לא בשביל זה?
01 ספטמבר 2015, 14:12
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא לקחת אף אחד מבארסה? הרי זה חילול הקודש..
יאללה יוני תצטרף גם אתה למשחק.
רק אני, כרמל ואור פעילים במשחק הזה בפורום
01 ספטמבר 2015, 16:53
01 ספטמבר 2015, 17:00
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא לקחת אף אחד מבארסה? הרי זה חילול הקודש..
יאללה יוני תצטרף גם אתה למשחק.
רק אני, כרמל ואור פעילים במשחק הזה בפורום
01 ספטמבר 2015, 17:01
01 ספטמבר 2015, 17:54
שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
01 ספטמבר 2015, 18:01
שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
01 ספטמבר 2015, 18:02
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
אתה לא זה שצריך להיות מובך... כרמל תהיה זאת שמובכת כשהנבחרת הזאת תתרסק ותגיע למקום האחרון בליגה.... MUAAA
01 ספטמבר 2015, 18:05
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
אתה לא זה שצריך להיות מובך... כרמל תהיה זאת שמובכת כשהנבחרת הזאת תתרסק ותגיע למקום האחרון בליגה.... MUAAA
01 ספטמבר 2015, 18:05
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
אני לא שוללת את זה שאתה צודק, אני גרועה בפנטזי ליג, לא משנה באיזה מקצוע או באיזה ליגה אבל זה ממכר מדי בשביל לא להשתתף
ד''א, כשצ'יצ'אריטו יתווסף ללברקוזן אני אראה כמה הוא עולה ואשקול לשים אותו בגלל שהמשחק הראשון שלהם קל אבל אני מאוד מרוצה מהשלישייה הקדמית שלי אז לא בטוח שיש לו מקום בכלל
01 ספטמבר 2015, 18:08
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
זה אולי סגל לא נוצץ אבל אני סומך על הבחירות של כרמל (למרות שאני עדיין חושב שבמשחקים מהסוג הזה עדיף לקחת את השחקנים המוכחים).
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
אני לא שוללת את זה שאתה צודק, אני גרועה בפנטזי ליג, לא משנה באיזה מקצוע או באיזה ליגה אבל זה ממכר מדי בשביל לא להשתתף
ד''א, כשצ'יצ'אריטו יתווסף ללברקוזן אני אראה כמה הוא עולה ואשקול לשים אותו בגלל שהמשחק הראשון שלהם קל אבל אני מאוד מרוצה מהשלישייה הקדמית שלי אז לא בטוח שיש לו מקום בכלל
צ'יצ'ריטו? ברצינות?
הוא בן בסט לעשירים- לא יודע מה זה להכניס ת'כדור לרשת...
01 ספטמבר 2015, 18:10
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
זה אולי סגל לא נוצץ אבל אני סומך על הבחירות של כרמל (למרות שאני עדיין חושב שבמשחקים מהסוג הזה עדיף לקחת את השחקנים המוכחים).
חוץ מליגת החלומות של המונדיאל שגם שם ההצלחה שלי הייתה באופן יחסי לפורום שלנו ולא בכללי, לא ממש הצלחתי באף ליגה אז אין מה לסמוך עליי
מה שכן, חשוב להסתכל נגד מי כל קבוצה משחקת והאם השחקן שבחרת הוא בכלל שחקן הרכב
זה לא חוכמה לשים שחקן מצ'לסי למשל אם הוא לא שחקן הרכב אפילו שיש לו משחק קל וזה לא חוכמה לשים שחקן ממנצ'סטר יונייטד אם הוא שחקן הרכב ויש להם משחק קשה
ליגת החלומות זה על שחקנים שנותנים מספרים, לא רק על האם שחקן טוב בתפקיד אפור במרכז המגרשmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:ואו איזה מביך אני, מכיר רק 3 שחקנים מכל הסגל שלך.
ניצלת את כל התקציב?
צ'יצ'ריטו? ברצינות?
הוא בן בסט לעשירים- לא יודע מה זה להכניס ת'כדור לרשת...
יש לי פטיש אליו
כל פעם היה מועמד לטוטנהאם וחלמתי שיגיע אבל זה לא יצא לפועל
01 ספטמבר 2015, 18:29
11 ספטמבר 2015, 21:39
11 ספטמבר 2015, 21:43
MTA2311 כתב:שם את צ'יבוטה, כולי מרוצה מעצמי. פתאום :"צ'יבוטה לא בסגל, איחר לטיסה מקונגו".
איחר לטיסה.
רק המזל שלי.
11 ספטמבר 2015, 21:47
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שם את צ'יבוטה, כולי מרוצה מעצמי. פתאום :"צ'יבוטה לא בסגל, איחר לטיסה מקונגו".
איחר לטיסה.
רק המזל שלי.
גם אני שקלתי לשים אותו ובסוף החלטתי לא
הוא כבר היה אצלי בנבחרת וברגע האחרון החלפתי בלב לא שלם
11 ספטמבר 2015, 21:50
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שם את צ'יבוטה, כולי מרוצה מעצמי. פתאום :"צ'יבוטה לא בסגל, איחר לטיסה מקונגו".
איחר לטיסה.
רק המזל שלי.
גם אני שקלתי לשים אותו ובסוף החלטתי לא
הוא כבר היה אצלי בנבחרת וברגע האחרון החלפתי בלב לא שלם
נסי לדמיין איך אני מאחל לך למות.
12 ספטמבר 2015, 17:36