LIAV10 כתב:מה הם אמרו על אישה שהייתה פעם גבר? הקשבתי בחצי אוזן, שמעתי לא טוב?
שהיא אוהבת להגיד לאנשים שהיא הייתה גבר פעם אבל זה לא נכון
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה הם אמרו על אישה שהייתה פעם גבר? הקשבתי בחצי אוזן, שמעתי לא טוב?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הם אמרו על אישה שהייתה פעם גבר? הקשבתי בחצי אוזן, שמעתי לא טוב?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מה הם אמרו על אישה שהייתה פעם גבר? הקשבתי בחצי אוזן, שמעתי לא טוב?
מי מהן?
LIAV10 כתב:אור מזכירה טיפה את בר רפאלי.
גם דידי פצצה, לא פחות מאור, חוץ מהשיניים.
Holiday_Armadillo כתב:לבנה מועמדת כי האח אמר שהיא תיאמה הדחות
מה שאני לא מבינה, זה שהיא הייתה צריכה לתאם הדחות עם מישהו, אז איך רק היא מועמדת?
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לבנה מועמדת כי האח אמר שהיא תיאמה הדחות
מה שאני לא מבינה, זה שהיא הייתה צריכה לתאם הדחות עם מישהו, אז איך רק היא מועמדת?
לא ראיתי את המקרה, אבל יכול בגלל שהיא זאת שעשתה את הפנייה לדייר השני איתו תיאמה ואולי הוא לא הגיב.
or163 כתב:עכשיו זה עוד יותר מעצבן שרואים שטהוניה היא זאת שיזמה הכל, אבל כמובן שטהוניה, חביבת ההפקה, לא תועמד להדחה על ידי ההפקה.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עכשיו זה עוד יותר מעצבן שרואים שטהוניה היא זאת שיזמה הכל, אבל כמובן שטהוניה, חביבת ההפקה, לא תועמד להדחה על ידי ההפקה.
מה טהוניה יזמה?
טהוניה אחלה של בן אדם, היא לא צריכה את הטובות של ההפקה ואומרת לך את זה מי שצופה בערוץ 20
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:עכשיו זה עוד יותר מעצבן שרואים שטהוניה היא זאת שיזמה הכל, אבל כמובן שטהוניה, חביבת ההפקה, לא תועמד להדחה על ידי ההפקה.
מה טהוניה יזמה?
טהוניה אחלה של בן אדם, היא לא צריכה את הטובות של ההפקה ואומרת לך את זה מי שצופה בערוץ 20
זאת דעתך, אני אומנם לא צופה בתדירות גבוהה בערוץ 20 אבל טהוניה לדעתי אדם מגעיל מאוד שהעריכה מיטיבה עימה מאוד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים