המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מישהו רואה מחוברים+? אין יל הוט אז אני רואה באינטרנט
חוץ מעדי שילון כל הסיפורים מעניינים אותי
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם אבל העונה החדשה של הומלנד פסיכית במובן הכי טוב שיש
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת מה איתכם אבל העונה החדשה של הומלנד פסיכית במובן הכי טוב שיש
עוד לא התחלתי את העונה הזאת
יש שם סוף סוף אקשן?
rc4991 כתב:העונה הרביעית של המהלכים על הפנים
אני מקווה שלפחות הפרקים האחרונים יהיו טובים
MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה?
המתים המהלכים (באיחור קל) .
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה?
כן אני יודעת
לא רק שהמוות של בת' שבר אותי, גם ממש ממש רציתי שדון תהיה חלק מהסידרה כי מאוד אהבתי את הדמות שלה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מה?
כן אני יודעת
לא רק שהמוות של בת' שבר אותי, גם ממש ממש רציתי שדון תהיה חלק מהסידרה כי מאוד אהבתי את הדמות שלה
גם אני.
עדיין שבור.
MTA2311 כתב:היא הייתה כל כך חסרה מאז שנחטפה. בדיוק כשהפכה לאחת הדמויות האהובות עליי, ובדיוק כשהתחיל שם משהו עם דריל. סעמק. פשוט מיותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים