המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מחלת נפש מעורערת בנפשה חוותה בלבול אגרסיבי באוהיו
Asf כתב:Holiday_Armadillo כתב:מחלת נפש מעורערת בנפשה חוותה בלבול אגרסיבי באוהיו
לא בטוח אם שורה משיר או חידת חמיצר.
felix_r כתב:האמריקאים האלה כל כך טיפשים![]()
https://www.facebook.com/theIsraeliGirls/videos/369049443440922/?hc_ref=NEWSFEED
jol9 כתב:אנטישמיות זה לא... אני חושב שפשוט רוב האמריקאים (או לפחות חלק לא מבוטל מהם) לא מכירים ולא יודעים שום דבר שקורה מחוץ לארה"ב.
בשביל להיות אנטישמים, הם בכלל צריכים להבין על מה מדובר, ולרוב האנשים שצולמו אין שום מושג.
rc4991 כתב:jol9 כתב:אנטישמיות זה לא... אני חושב שפשוט רוב האמריקאים (או לפחות חלק לא מבוטל מהם) לא מכירים ולא יודעים שום דבר שקורה מחוץ לארה"ב.
בשביל להיות אנטישמים, הם בכלל צריכים להבין על מה מדובר, ולרוב האנשים שצולמו אין שום מושג.
להגיד ישר שאנחנו צריכים לצאת משם ושאנחנו משתלטים על העולם זה כן אנטישמיות
אני מניח שבגלל שהם כל כך מפגרים לא שמעת מהם טיעונים יותר אנטישמים
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אנטישמיות זה לא... אני חושב שפשוט רוב האמריקאים (או לפחות חלק לא מבוטל מהם) לא מכירים ולא יודעים שום דבר שקורה מחוץ לארה"ב.
להגיד ישר שאנחנו צריכים לצאת משם ושאנחנו משתלטים על העולם זה כן אנטישמיות
אני מניח שבגלל שהם כל כך מפגרים לא שמעת מהם טיעונים יותר אנטישמים
בשביל להיות אנטישמים, הם צריכים לעשות את ההקשר, שישראל זה יהודים.
הם לא יודעים מה זה פאקינג אוסטרליה, ואיפה היא נמצאת על פני כדור הארץ, אז נראה לך שהם יודעים שישראל זאת מדינה של יהודים?
Holiday_Armadillo כתב:אמזון בודקת בסיאטל חנות חדשה בלי קופאיות או קופות
נכנסים לחנות, הסמארטפון פותח את העגלה הדיגיטלית, הוא מזהה מה לוקחים (וגם מה לוקחים ומחזירים), בסוף הקנייה הוא מחייב דרך הסמארטפון ופשוט יוצאים מהחנות
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד