המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אלמוג כתב:רק לא ביבי. מצידי זהבה גלאון האנטישמית ולא ביבי.
הלוואי ואולמרט ירוץ, אם לא אז בעייה, יתכן שאני אצביע ללפיד, ולא רק בגלל שאשמח יותר לא לשמוע את הסתום-עין משדר אותנו.
jol9 כתב:אלמוג כתב:רק לא ביבי. מצידי זהבה גלאון האנטישמית ולא ביבי.
הלוואי ואולמרט ירוץ, אם לא אז בעייה, יתכן שאני אצביע ללפיד, ולא רק בגלל שאשמח יותר לא לשמוע את הסתום-עין משדר אותנו.
אולמרט? אם אולמרט אז אני מציע לו לבנות את הנבחרת הבאה:
הירשזון, קצב, דרעי, רמון, בני סלע, בניזרי ועוד כמה אנשים ממשפחות הפשע כדי שיהיה גיוון.
אלמוג כתב:jol9 כתב:אלמוג כתב:רק לא ביבי. מצידי זהבה גלאון האנטישמית ולא ביבי.
אולמרט? אם אולמרט אז אני מציע לו לבנות את הנבחרת הבאה:
הירשזון, קצב, דרעי, רמון, בני סלע, בניזרי ועוד כמה אנשים ממשפחות הפשע כדי שיהיה גיוון.
נו באמת...
תמשיך להצביע למי שגונב ממך כסף בצורה "חוקית" (ביבי והממשלה שלו), תמשיך לחשב את העלות של כל נסיעה שלך באוטו, אולי עדיף לנסוע 3 שעות באוטובוסים מאשר חצי שעה באוטו, כי אין לך כסף לדלק, תמשיך להצביע למי שהפקיר את הדרום ולא מוכן לשחרר תקציב לקניית מערכת כיפת ברזל(אה, זה גם אותו אחד שהתנגד בעבר לקניית הכיפות), תמשיך להצביע למי שהוריד את ההרתעה הישראלית לריצפה, למי שגרם לחור בינלאומי בהחלטות שגויות במרמרה ועם מבחוח. למי שנותן לג'יהאד העולמי לפרוח ברצועת עזה, ולחמאס להיות אירגון פוליטי תמים.
אני אצביע למי ששלח את סוכני המוסד לחיסולי מדעניים איראנים, למי שהשמיד את הכור בסוריה, למי שיצא ל 2 מבצעים (וזה שמלחמת לבנון השנייה הייתה חלשה, רק הביא לנו כאפה לפנים וגרם לצבא להתחזק ולצאת מהשחצנות בו הוא מצוי) נועזים, ולמי שלא גנב מאיתנו כל גרוש שהיה לנו על מיסים.
אבל מה, בוא נבחר באחרון, כי לפני 15 שנה הוא פעל בצורה לא הכי ישרה(שנופחה בתקשורת, ראה ערך החלטת בית המשפט) ובכלל הוא לא היה רוה"מ באותה תקופה.
נחש מה, גם אני שהייתי צעיר יותר עשיתי שטויות.
אלמוג כתב:ביבי הוא הגנב הכי גדול במדינה. הוא שתה לנו את החיים.
השתחררתי מהצבא בשנה שעברה, ואין לי מושג באיזה גיל תיהיה לי דירה משלי(אלא אם בא לי לנדוד לדרום ולחיות בצל הקאסמים), מתי לעזאזל אני אוכל להחזיק אוטו נורמאלי בלי לבכות על כל אגורה של דלק.
תראה את המחירים של חבית בנזין בתקופה של ביבי ושל אולמרט - המחיר אותו מחיר. לגבי המחיר שאתה משלם היום לעומת אז, אין לי מה להרחיב.
ולא נכנסתי בכלל למוצרי הטבק והאלכהול, למוצרי המזון וכו'.
העובדתית שלך שהמצב שקט היא מגוחכת ותמימה. כל תושב בדרום נתון לסכנת מוות מיידית בכל רגע, עצם היותו שם. הסיבה שאין הסלמות זה שהדרום חוטף, אף אחד לא נפגע בניסים הולכים וחוזרים והמון מזל, וביבי לא עושה כלום. מתישהו חלילה עלול להיגמר להם המזל בדרום ורקטה תפגה בבית ותחסל משפחה שלמה. ואז תדבר איתי על שקט יחסי.
בנוסף בחרת להתעלם מההתחזקות המטרידה של הג'יאהד ברצועת עזה, בגלל "השקט העובדתי", ועל חימוש החמאס. יש להם כוח עצום כרגע, והם רק מתחזקים. ושוב הכל בגלל החולשה הפתאטית של הממשלה שלנו, שמתירה את דמנו בכל יום ויום שעובר.
ומישהו אמר משהו על זה שאיראן בשלהם? אני לא בטוח שאולמרט היה מזניח את זה כמו ביבי 4 שנים , ורק הולך עם תמונות של פצצה לכנסים באום. יש מצב טוב שהוא היה מעלים את האיום הזה מאיתנו- אבל זה משהו שלעולם לא נדע.
אלמוג כתב:ביבי הוא הגנב הכי גדול במדינה. הוא שתה לנו את החיים.
השתחררתי מהצבא בשנה שעברה, ואין לי מושג באיזה גיל תיהיה לי דירה משלי(אלא אם בא לי לנדוד לדרום ולחיות בצל הקאסמים), מתי לעזאזל אני אוכל להחזיק אוטו נורמאלי בלי לבכות על כל אגורה של דלק.
תראה את המחירים של חבית בנזין בתקופה של ביבי ושל אולמרט - המחיר אותו מחיר. לגבי המחיר שאתה משלם היום לעומת אז, אין לי מה להרחיב.
העובדתית שלך שהמצב שקט היא מגוחכת ותמימה. כל תושב בדרום נתון לסכנת מוות מיידית בכל רגע, עצם היותו שם. הסיבה שאין הסלמות זה שהדרום חוטף, אף אחד לא נפגע בניסים הולכים וחוזרים והמון מזל, וביבי לא עושה כלום. מתישהו חלילה עלול להיגמר להם המזל בדרום ורקטה תפגה בבית ותחסל משפחה שלמה. ואז תדבר איתי על שקט יחסי.
בנוסף בחרת להתעלם מההתחזקות המטרידה של הג'יאהד ברצועת עזה, בגלל "השקט העובדתי", ועל חימוש החמאס. יש להם כוח עצום כרגע, והם רק מתחזקים. ושוב הכל בגלל החולשה הפתאטית של הממשלה שלנו, שמתירה את דמנו בכל יום ויום שעובר.
ומישהו אמר משהו על זה שאיראן בשלהם? אני לא בטוח שאולמרט היה מזניח את זה כמו ביבי 4 שנים , ורק הולך עם תמונות של פצצה לכנסים באום. יש מצב טוב שהוא היה מעלים את האיום הזה מאיתנו- אבל זה משהו שלעולם לא נדע.
Mta_atic כתב:MTA
גם דיין אמר "נכה אותם שוק על ירך" ויש עוד אינספור דוגמאות לאמירות כאלה, השאלה היא על רקע איזו תקופה הם נאמרו.
בתקופה של רבין, דיין ושמיר היה רבה יותר מקובל להתבטא בצורה כזו, היום אם תשים לב היחידים שמתבטאים ככה הם הערבים, אנשי הימין הקיצוני (מרזל, בן גביר) וליברמן.
לא סתם ליברמן נתפס כאדם קיצוני גם בעולם, והקדנציה שלו כשר חוץ לא הייתה בדיוק להיט, חלק מכך נבע מהסיבה הזו.
שלא תבין לא נכון - אני יכול למצוא את עצמי מסכים עם חלק מהאמירות שהוא משחרר, אבל חושב שהן צריכות להאמר בפורומים אחרים או בדרכים אחרות כי כשהן נאמרות בדרך שהן נאמרות הן יותר מזיקות מאשר מועילות.
לגבי נושא הגיוס - אסביר לך בדיוק מה הבעיה שאני רואה.
כשבא אדם ומציע להתנות חינוך של ילדים בגיל הרך בקריטריון של שירות צבאי של הוריהם זה עוול משווע ואנטי דמוקרטי בעיני.
יש לא מעט חתכי אוכלוסיה שלא משרתים בצבא מסיבותיהם שלהם, אבל עובדים ומשלמים מיסים למדינה.
מדוע האנשים האלה צריכים להיות מופלים בהטבות שהמדינה נותנת, שממומנות מכספי משלם המיסים, כלומר הכספים שהם בעצם משלמים למדינה?
מדוע בכלל צריך לרדת לחייהם של ילדים קטנים וליצור חיץ ביניהם?
בכלל, לגבי שלילת זכויות בגין אי גיוס - מדובר בצעד שיזיק יותר מאשר יועיל.
כשאתה נמצא דמוקרטית אתה חייב להיות עם אצבע על הדופק, שלילת זכויות מבן אדם זה צעד שאמור להיות קיצוני כי אי קיום חוק לא מפקיע את זכויות האזרח שלך.
יש דרך לטפל במשתמטים מהצבא במסגרת החוק - לגרום להם לא לקבל זכויות במדינה שהם אזרחים בה זה לא אחת מהם.
בכלל, אני בדעה שצריך לתגמל את אלו ששירתו בצבא במקום לגרוע מאלו שלא.
felix_r כתב:אלמוג כתב:ביבי הוא הגנב הכי גדול במדינה. הוא שתה לנו את החיים.
עובדתית דווקא העמדה שלך תמימה.
אשמת הממשלה במחירי הדלק היא חלקית בלבד. אז נכון יש מס די גבוה על הדלק, אבל עיקר ההתיקרות שלו נגרמו על ידי:
א) הסנקציות על איראן (אחת הספקיות הגדולות של נפט בעולם)
ב) "האביב הערבי". תמיד כשיש בלגן במדינות ערב, מחירי הדלק עולים, כי מדינות ערב הן ספקיות של נפט.
ג) בצורת גדולה בארה"ב. מחיר התירס עלה ב 50% . איך זה קשור? כי מתירס מייצרים דלק חילופי. ככה זה, כשאין תחלופה זולה, מחיר המוצר עולה.
דירה? אפשר לחשוב, שאצל ממשלות הקודמות היית משתחרר מהצבא ותוך שנתים-שלוש קונה דירה בתל-אביב או לפחות באשדוד. נו באמת... עליית המחירים הגדולה נגרמה בגלל הקיפאון הטוטאלי בשוק הבניה בתחילת שנות ה 2000. שכונות שלמות של בניינים חדשים, שנבנו בתקופת התנופה הגדולה של העליה מחבר העמים בשנות ה 90, עמדו ללא קונים, והמחירים היו בריצפה. אז הרבה קבלנים פשוט הפסיקו לבנות בתי מגורים לשכבת הביניים, והתחילו להתעסק בפרויקטים קטנים של בניני יוקרה במרכז הארץ, שם תמיד יש ביקוש... בשנה שנתים האחרונות עקב הביקוש הרב שנוצר יש שוב תנופה רבתית בבניה, ובשנים הקרובות המחירים שוב ירדו (אולי לא בתל-אביב וירושלים שם המחירים לעולם רק עולים, אבל בשאר חלקי הארץ)
MTA2311 כתב:גם הימין של היום( אפילו ליברמן האיום), וגם השמאל, תומכים בגישה של שתי מדינות לשני עמים. השאלה היא, למי יהיו ביצים לבצע את זה. לשלי? ללפיד את שלח? לביבי?
yiffy כתב:MTA2311 כתב:גם הימין של היום( אפילו ליברמן האיום), וגם השמאל, תומכים בגישה של שתי מדינות לשני עמים. השאלה היא, למי יהיו ביצים לבצע את זה. לשלי? ללפיד את שלח? לביבי?
העברה של ערביי ישראל לרשות הפלסטינית עם ביתיהם זו לא אמונה בשתי מדינות לשני עמים. מעבר לרעיון המבריק הזה, ליברמן מעולם לא תמך בשתי מדינות לשני עמים, אלא בעיקר עסק בלשרוף את מעט הגשרים הסדוקים שנותרו בדרך לשלום באמצעות ניסיון להביא לפיטורי אבו-מאזן, שלכל ברור שהוא הגורם הפרגמטי ביותר בהנהגה הפלסטינית נכון להיום.
מה שכן, ליברמן כן הוכיח שהוא מסוגל להיות פרגמטי בנושאי הסכסוך, בעיקר בתקופה של ההקפאה של הבנייה בהתנחלויות.
MTA2311 כתב:גם הימין של היום( אפילו ליברמן האיום), וגם השמאל, תומכים בגישה של שתי מדינות לשני עמים. השאלה היא, למי יהיו ביצים לבצע את זה. לשלי? ללפיד את שלח? לביבי?
MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:גם הימין של היום( אפילו ליברמן האיום), וגם השמאל, תומכים בגישה של שתי מדינות לשני עמים. השאלה היא, למי יהיו ביצים לבצע את זה. לשלי? ללפיד את שלח? לביבי?
העברה של ערביי ישראל לרשות הפלסטינית עם ביתיהם זו לא אמונה בשתי מדינות לשני עמים. מעבר לרעיון המבריק הזה, ליברמן מעולם לא תמך בשתי מדינות לשני עמים, אלא בעיקר עסק בלשרוף את מעט הגשרים הסדוקים שנותרו בדרך לשלום באמצעות ניסיון להביא לפיטורי אבו-מאזן, שלכל ברור שהוא הגורם הפרגמטי ביותר בהנהגה הפלסטינית נכון להיום.
מה שכן, ליברמן כן הוכיח שהוא מסוגל להיות פרגמטי בנושאי הסכסוך, בעיקר בתקופה של ההקפאה של הבנייה בהתנחלויות.
וואלה? מעניין שזה מה שהסקת מהמצע שלו.
אני באופן אישי הייתי בהרצאה של ליברמן, ושמעתי אותו מדבר על ויתורים נרחבים בדמות הקמת מדינה פלסטינית על 50 אחוז משטחי יהודה ושומרון.
הרעיון המבריק הזה, הוא הסיכוי הכי טוב שלך לשלום. הגיע הזמן שתשלים עם זה.
אבו מאזן הכי פרגמטי? גם אם באמת מדובר באדם הכי פרגמטי בהנהגה הפלסטינית(ואף אחד מאיתנו לא יודע מי ומה יבואו במקומו), לא יכול להיות שאתה חושב שאפשר לנהל עם הבדיחה המהלכת הזאת מומ. אומר משהו על הפרטנר שלך, לא?
yiffy כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:גם הימין של היום( אפילו ליברמן האיום), וגם השמאל, תומכים בגישה של שתי מדינות לשני עמים. השאלה היא, למי יהיו ביצים לבצע את זה. לשלי? ללפיד את שלח? לביבי?
וואלה? מעניין שזה מה שהסקת מהמצע שלו.
אני באופן אישי הייתי בהרצאה של ליברמן, ושמעתי אותו מדבר על ויתורים נרחבים בדמות הקמת מדינה פלסטינית על 50 אחוז משטחי יהודה ושומרון.
הרעיון המבריק הזה, הוא הסיכוי הכי טוב שלך לשלום. הגיע הזמן שתשלים עם זה.
אבו מאזן הכי פרגמטי? גם אם באמת מדובר באדם הכי פרגמטי בהנהגה הפלסטינית(ואף אחד מאיתנו לא יודע מי ומה יבואו במקומו), לא יכול להיות שאתה חושב שאפשר לנהל עם הבדיחה המהלכת הזאת מומ. אומר משהו על הפרטנר שלך, לא?
אבו-מאזן הוא הגורם הכי פרגמטי בהנהגה שם נקודה. על אם הוא פרטנר אמיתי לשלום או לא אפשר לדבר עד מחר אבל זו לא הנקודה שאליה אני מתייחס וזה גם לא הדיון. ליברמן הוא הגורם היחיד בממשלה הזו שמנסה לערער את היציבות הפוליטית של הגורם הכי מתון בהנהגה הפלסטינית וזה בפירוש אומר משהו על מידת העניין שלו בפתרון שתי מדינות לשני עמים.
הצעה של 50% משטחי איו"ש היא נדיבה? קשה לי להגיב על ההערה הזו בלי להישמע מזלזל או לא נחמד אז אני לא אעשה את זה.
yiffy כתב:סליחה? מי בדיוק הוא אדריכל העברת שטחי המשולש לראשות הפלסטינית אם לא ליברמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים