כאן מדברים על הכל
20 מרץ 2013, 10:10
יפתח ,
כל הכבוד, באמת אחלה הופעה.
ההיסטוריה האמריקאית היתה ההתמחות שלך בלימודים ?
20 מרץ 2013, 19:13
michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה

האמת שלא. סתם תחביב שלקחתי רחוק מאוד.
20 מרץ 2013, 19:22
yiffy כתב:michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה

כן, הייתי אומרת שלדעת למי יש אשך אחד זה לקחת את התחביב די רחוק
20 מרץ 2013, 19:24
Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה

הקדמת אותי בשנייה..
20 מרץ 2013, 20:29
אם כבר פוליטיקה אמריקאית, מישהו רואה בית הקלפים( משודר גם ביס וגם בהוט)? זה פשוט מעולה. קווין ספייסי אדיר שם.
20 מרץ 2013, 20:32
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:michael כתב:יפתח ,
תודה רבה מיכה

הקדמת אותי בשנייה..
ואתה הקדמת אותי בשני אשכים
20 מרץ 2013, 21:34
כמה חפירות....
20 מרץ 2013, 23:40
יפתח, יופי של הופעה.
אני מעריץ אנשים שיודעים לקחת תחום אחד, להתמקד בו וללמוד אותו ביסודיות ולעומק (ועוד בזמן קצר כזה)
21 מרץ 2013, 17:03
''אני רק רוצה שתדעו, שכל מתיחות שהייתה ביני לבין ידידי ביבי הייתה רק בשביל לייצר חומרים לארץ נהדרת''
21 מרץ 2013, 17:13
רק אני חושש מהתוצאות של הביקור הזה? התקשורת השמאלנית גם ככה חולה לאובאמה על התחת, ואם עוד כמה אנשים יתאהבו בדביל הזה כי העוזרים שלו יודעים מה זה ארץ נהדרת אנחנו עוד נהיה בצרות. לי הספיקה התנתקות אחת ואוסלו אחד. אחרי שהטילים הגיעו לתל אביב, לא צריך שיגיעו טילים גם מהגדה המערבית. מדינה? שילכו לירדן, או לסוריה או ווטאבר ויעופו לי מהפנים. מעניין מה היו עושים להם בסוריה אם הם היו מדברים על מדינה. "עם פלסטינאי". פחחח.
21 מרץ 2013, 17:41
שחף כתב:רק אני חושש מהתוצאות של הביקור הזה? התקשורת השמאלנית גם ככה חולה לאובאמה על התחת, ואם עוד כמה אנשים יתאהבו בדביל הזה כי העוזרים שלו יודעים מה זה ארץ נהדרת אנחנו עוד נהיה בצרות. לי הספיקה התנתקות אחת ואוסלו אחד. אחרי שהטילים הגיעו לתל אביב, לא צריך שיגיעו טילים גם מהגדה המערבית. מדינה? שילכו לירדן, או לסוריה או ווטאבר ויעופו לי מהפנים. מעניין מה היו עושים להם בסוריה אם הם היו מדברים על מדינה. "עם פלסטינאי". פחחח.
אני מודה שהפוסט הזה קצת פתח לי את העיניים, באמת הצליח להתחבב עלי ביומיים האחרונים.
21 מרץ 2013, 21:21
אובמה אומנם אדם חביב מאוד, אך זה שהוא חביב לא אומר שדעותיו נכונות.
עם כל הכבוד לאובמה, הוא לא יכול להרצות לישראלים על המצב במזרח התיכון ובטח שהוא לא יכול להרצות לביבי שמבין "קצת" יותר ממנו במזרח התיכון.
אני באמת חושב שאובמה מחבב את ישראל, אך לפי דעתי הוא לא מפרש נכון את המצב באזור.
ובכל מקרה זה מעין פטרונות מצד אובמה להגיד שאנחנו לא יודעים מה טוב בשבילנו ושרק עם שלום יהיה פה ביטחון, זה כמו שביבי יגיד לאובמה איך לפעול על מנת לייצב את הכלכלה האמריקאית.
אובמה צריך לדאוג לארה"ב וביבי צריך לדאוג לישראל.
ההשוואה שאובמה ערך בין כך שכמו שהעם היהודי היה זקוק למולדת, ועכשיו העם הפלסטיני זקוק גם למולדת בארצו פשוט מקוממת.
העם היהודי קיים אלפי שנים, בעוד שהעם "הפלסטיני" שהוא עם מומצא מלפני 60 שנים, וגם מה זה פלסטין? פלסטין זה הכינוי של ארץ ישראל בתקופה הרומית, אז הרי שכולנו "פלסטינים".
גם מעניין שהערבים היו תחת שלטון ירדני הם לא דרשו מדינה משלהם.
וכפי שהגדיר זאת שר החוץ הבריטי, ארנסט בווין, לעצרת האומות המאוחדות במעמד השבת שאלת ארץ ישראל לאו"ם: "מטרת היהודים בארץ ישראל היא להקים ליהודים מדינה יהודית בארץ ישראל. מטרת הערבים בארץ ישראל (הוא לא אמר "פלסטינים") היא שהיהודים לא יקימו מדינה יהודית בארץ ישראל".
ובווין לא היה חובב ישראל גדול וזה עוד בלשון המעטה.
חוץ מזה, התקשורת בישראל זו התופעה הכי מכוערת בעולם, כל כך מוטה וחד צדדית, זה פשוט מקומם, אבל שוב מה אפשר לצפות מספינת הדגל של השמאל שלא מצליח להיבחר דרך בחירות דמוקרטיות, אז היא מנסה לשטוף לאנשים את המוח דרך תעמולה שקרית.
21 מרץ 2013, 22:02
jol9 כתב:יפתח, יופי של הופעה.
אני מעריץ אנשים שיודעים לקחת תחום אחד, להתמקד בו וללמוד אותו ביסודיות ולעומק (ועוד בזמן קצר כזה)
תודה רבה יוני
22 מרץ 2013, 01:25
אני לא בטוח שאובאמה הוא חביב כמו שהוא רטוריקן מעולה, שיודע להעביר בדיוק מה שהצד השני רוצה לשמוע. אני מניח שחוץ מהתקשורת השמאלנית המאוהבת(איזה כיף זה נשיא אמריקאי שרב עם ביבי הא?) הוא נתקל בעוד כמה כאלו שאוהבים לשמוע מה שהוא אומר. הקהל בירושלים שנבחר בקפידה(סטודנטים מאריאל לא, סטודנטים פלסטינאים כן) וכמובן נשיא המדינה שלנו, שגם בגיל 90 עוד לא התפכח מהחלום של מזרח תיכון חדש. אם הוא יסתכל החוצה הוא דווקא יראה מזרח תיכון חדש באמת, עם מלחמת אחים עקובה מדם בסוריה, חיזבאללה והאחים המוסלמים. איזה כיף. לפחות אי אפשר לטעון שהוא סנילי, כי בהזיה הזאת הוא האמין גם לפני 20 שנה. הציבור בארץ כנראה כבר לא מאמין בה בכל אופן. הוא נשאר בור גדול בכל מה שקשור למזרח התיכון. אבל לא נורא. בעוד כמה ימים כשהפסטיבל הזה ישכח, הציבור פה יחזור לעסוק במה שבאמת מטריד אותו(לרכוש דירה לדוגמא). העיקר שהתקשורת תכתוב שאובאמה שכנע את כמה מאות הסטודנטים השמאלנים שהוזמנו לנאום שלו. חוכמה גדולה.
22 מרץ 2013, 11:48
הקהל היה חתך מייצג של אוניברסיטאות בגבולות 67׳.
הסטודנטים נבחרו בהגרלה מוחלטת (חוץ מהעברית החלאות שהעניקו 60% מהכרטיסים למצטיינים), כך שמחיאות הכפיים כנראה משקפות את מה שהציבור בגיל הזה חושב.
יש לי לא מעט חברים בעלי השקפות ימניות שהתחננו לכרטיס לנאום בדיוק כמוני, כך שגם אי אפשר לטעון שהייתה ״בחירה טבעית״ שהובילה לנוכחות של שמאלנים בלבד. הייתה שם גם חברה שלי מהלימודים מפסגת זאב וייצוג נאה של הציונות הדתית מבר אילן.
22 מרץ 2013, 11:52
ההתרפסות של התקשורת הישראלית בפני אובמה פשוט מביכה...
22 מרץ 2013, 11:58
הקהל היה חתך מייצג של אוניברסיטאות בגבולות 67׳.הסטודנטים נבחרו בהגרלה מוחלטת (חוץ מהעברית החלאות שהעניקו 60% מהכרטיסים למצטיינים), כך שמחיאות הכפיים כנראה משקפות את מה שהציבור בגיל הזה חושב.
יש לי לא מעט חברים בעלי השקפות ימניות שהתחננו לכרטיס לנאום בדיוק כמוני, כך שגם אי אפשר לטעון שהייתה ״בחירה טבעית״ שהובילה לנוכחות של שמאלנים בלבד. הייתה שם גם חברה שלי מהלימודים מפסגת זאב וייצוג נאה של הציונות הדתית מבר אילן.
\
כאן בדיוק הבעיה.
שוב, ימנים לא היו שם. אף ימני לא היה מוחא כפיים לאובאמה אחרי שהוא דיבר על הילדה הפלסטינאית המסכנה. אבל סטודנט פלסטינאי אידיוט שימחה נגד הכיבוש(הלוואי שילך לגור בסוריה, נראה אותו מוחה שם נגד כיבוש)? אני בטוח שהחבר'ה של אובאמה בדקו יפה יפה שלא מגיעים כל מיני ימנים שיעשו לו בושות. ייצוג של מה שהציבור בגיל הזה חושב? חשבתי שראינו מדגם די מייצג של מה שהציבור הזה חושב בינואר האחרון. הצעירים הצביעו לבנט ולפיד, לא לציפי לבני. במילים אחרות אובאמה הלך לשכנע את המשוכנעים. מה לעשות שהציבור בארץ לא חושב ככה, והפניה לפעול "מעל הפוליטיקאים" כמה ימים אחרי שהושבעה ממשלה חדשה שנבחרה בבחירות האחרונות היא עלובה. אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.
22 מרץ 2013, 12:16
שחף כתב: אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.
זה כל כך עצוב, הסיבה שהוא נבחר לקדנצייה הראשונה היא צבע עורו.
הסיבה לקדנצייה השנייה היא שהוא סלב ואישתו פי אלף יותר סלבית.
22 מרץ 2013, 12:21
LIAV10 כתב:שחף כתב: אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.
זה כל כך עצוב, הסיבה שהוא נבחר לקדנצייה הראשונה היא צבע עורו.
הסיבה לקדנצייה השנייה היא שהוא סלב ואישתו פי אלף יותר סלבית.
זה מה שמפחיד אותי שיקרה פה בארץ עם לפיד, שרק בגלל היותו סלב הוא ייבחר לראשות הממשלה, ולא על סמך הישגים פוליטיים.
עצם כך שהוא קיבל 19 מנדטים כבר עכשיו, לפני שבכלל עשה משהו, מרגיזה.
22 מרץ 2013, 12:26
בארה"ב הייתי אומר שזה קצת יותר מדהים. אובאמהה קיבל קדנציה שנייה על... לא לעשות כלום! אה כן, הוא קיבל נובל לשלום(על לא לעשות כלום גם כן).