המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:התוכנית אתמול שברה שיאים מבחינת רייטינג, כנראה התוכנית הנצפית ביותר מאז התחילה המדידה בטלוויזיה.
וכמו שצפיתי, אבי זכה.
LIAV10 כתב:עכשיו מתחילה עונה חדשה..
rc4991 כתב:העונה הפכו את התכנית לאמא של הריאלטי,כל אחד בא לשם ומספר את הסיפור שלו:זאת חולה,זה יתום,הוא נכה וכו'
אפילו עקבו אחרי כמה מתמודדים,אנחנו בסך הכל באודישנים למה אתם הולכים ומצלמים את החיים שלהם?
אני באמת מכבד כל בן אדם וכואב לי על האנשים האלה אבל זה מעצבן שהתכנית הפכה לתשעים אחוז ריאלטי או יותר נכון רחמנות ורק עשר אחוז בישול
אני גם די בטוח שיש מתמודדים שעברו בעיקר בגלל סיפור החיים העצוב שלהם,מספיק שבעונה שעברה זכה מישהו בגלל הסיפור שלו.הם צריכים לשפוט נטו על פי המנה
rc4991 כתב:העונה הפכו את התכנית לאמא של הריאלטי,כל אחד בא לשם ומספר את הסיפור שלו:זאת חולה,זה יתום,הוא נכה וכו'
אפילו עקבו אחרי כמה מתמודדים,אנחנו בסך הכל באודישנים למה אתם הולכים ומצלמים את החיים שלהם?
אני באמת מכבד כל בן אדם וכואב לי על האנשים האלה אבל זה מעצבן שהתכנית הפכה לתשעים אחוז ריאלטי או יותר נכון רחמנות ורק עשר אחוז בישול
אני גם די בטוח שיש מתמודדים שעברו בעיקר בגלל סיפור החיים העצוב שלהם,מספיק שבעונה שעברה זכה מישהו בגלל הסיפור שלו.הם צריכים לשפוט נטו על פי המנה
MTA2311 כתב:תכנית מביכה.
MTA2311 כתב:זה כי הם לא חולי סרטן\עבריינים\ יתומים\ התאוששו מאמנזיה\ סתם מזרחים ערסים\ בוכים כל שנייה\ נפצעו קלות במהלך המשימה
Holiday_Armadillo כתב:אם לא מעיפים היום את השלי הזאת אני מחרימה את התוכנית
פעם אחת היא לא הכינה מנה שהחמיאו לה עליה והיא נשארת על חשבון סלמה?! באמת?!
כולה ספאזם אחד גדול..מה היא עושה שם עדיין?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד