לא שקט במרכז

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לא שקט במרכז

הודעהעל ידי LIAV10 » 12 מרץ 2012, 18:51

שחף כתב:
אלמוג כתב:פליקס הורדת לי את הלב לרגע חח, חשבתי זה כבר הגיע אלינו(למרות שאני בטוח שזה יגיע לפה, אז המדינה אולי תתעורר, אז יש לי איפשהו רצון לראות את זה קורה).
בכל מקרה, כולנו יודעים שמדברים על מרכז מדובר על איזור ת"א.
כראשון לציון או אפילו רחובות שזה לא רחוק למשל תחטוף(ולא טיל טועה אחד) אז אפשר להגיד שהמרכז לא שקט, כרגע אתה אפילו לא מבין כמה שקט פה..

שמעתי מישהו היום בעבודה אומר גם כן שטות בסגנון הזה. איפה היו כל הפיגועים? בדרום? בצפון? לא, בעיקר באזור ת''א-נתניה- ירושלים. מה עם מלחמת המפרץ ה-1? איפה נפלו הטילים אז? כמה הרוגים יש מאוטובוסים שהתפוצצו לעומת סך כל ההרוגים מהקסאמים למיניהם? אני לא מאחל לאף אחד את מה שעוברים בדרום עם האזעקות למיניהן, אבל אף אחד גם לא צריך לאחל את זה לי, כמו שאני לא איחלתי לאף אחד שמחבל יכנס למסעדה שהוא אוכל בה ויתפוצץ. ונגד זה לא היו לא אזעקות ולא כיפת ברזל.

כבר קראתי תגובות של תושבי הדרום שמתפללים שיפול טיל בתל אביב כדי שביבי יתעורר..
אנשים כאלה הם בושה למדינה..מסכנים, נכון, אבל לאחל כזה דבר? גועל נפש..

לא קשור ישירות למה שאמרת אבל זה די קשור בעקיפין..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 12 מרץ 2012, 21:48

שחף כתב:
אלמוג כתב:פליקס הורדת לי את הלב לרגע חח, חשבתי זה כבר הגיע אלינו(למרות שאני בטוח שזה יגיע לפה, אז המדינה אולי תתעורר, אז יש לי איפשהו רצון לראות את זה קורה).
כראשון לציון או אפילו רחובות שזה לא רחוק למשל תחטוף(ולא טיל טועה אחד) אז אפשר להגיד שהמרכז לא שקט, כרגע אתה אפילו לא מבין כמה שקט פה..

שמעתי מישהו היום בעבודה אומר גם כן שטות בסגנון הזה. איפה היו כל הפיגועים? בדרום? בצפון? לא, בעיקר באזור ת''א-נתניה- ירושלים. מה עם מלחמת המפרץ ה-1? איפה נפלו הטילים אז? כמה הרוגים יש מאוטובוסים שהתפוצצו לעומת סך כל ההרוגים מהקסאמים למיניהם? אני לא מאחל לאף אחד את מה שעוברים בדרום עם האזעקות למיניהן, אבל אף אחד גם לא צריך לאחל את זה לי, כמו שאני לא איחלתי לאף אחד שמחבל יכנס למסעדה שהוא אוכל בה ויתפוצץ. ונגד זה לא היו לא אזעקות ולא כיפת ברזל.

צודק...
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי felix_r » 13 מרץ 2012, 11:22

שחף כתב:

אם השתמע מזה שאני מאחל למישהו, אז לא. חס וחלילה.
אני רק דואג לדייק מבחינה גאוגרפית, שהטילים נופלים לא בדרום הארץ אלא במרכז הארץ (מבחינה גאוגרפית).
למה אני דואג לזה? רק כדי להדגיש, שאפילו במקומות הכי רחוקים מהגבול עם הערבים, תושבי ישראל לא בטוחים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 17 מרץ 2012, 14:02

ב-YNET עלה טור של תושב ב"ש שהבית שלו נפגע מגראד שבו הוא קורא לכבוש את עזה. פיתרון לא רע לעניין הקסאמים והגראדים אבל פיתרון שייצור לנו בעיות אחרות(אחריות על מיליון ומשהו תושבים ברצועה שלא ממש יאהבו אותנו ולא ממש אוהבים אותנו עכשיו, עם כל המשמעויות התקציביות המשתמעות מכך ובעיות אחרות, שלא לדבר על זה שמבצע צבאי שכזה עלול לעלות בחיי אדם גם אצלנו).
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 17 מרץ 2012, 15:15

שחף כתב:ב-YNET עלה טור של תושב ב"ש שהבית שלו נפגע מגראד שבו הוא קורא לכבוש את עזה. פיתרון לא רע לעניין הקסאמים והגראדים אבל פיתרון שייצור לנו בעיות אחרות(אחריות על מיליון ומשהו תושבים ברצועה שלא ממש יאהבו אותנו ולא ממש אוהבים אותנו עכשיו, עם כל המשמעויות התקציביות המשתמעות מכך ובעיות אחרות, שלא לדבר על זה שמבצע צבאי שכזה עלול לעלות בחיי אדם גם אצלנו).

זה לא שלא היינו במצב הזה עד לא מזמן יחסית.
אני מסכים איתך אבל - מבצע צבאי כן, אבל לכבוש את עזה?? בשביל מה?

הרי צה"ל הראה כבר שהוא מסוגל למגר את הטרור באיזור גדול, במבצע חומת מגן. גם מלחמת לבנון השניה ועופרת יצוקה השיגו הרתעה והצלחה מבצעית לא מבוטלת,
למרות כשלים גדולים (בעיקר במלחמה ובניהולה).

אני חושב שלקראת מערכה אפשרית עם אירן, זאת לא תהיה טעות לעשות איזה מבצע בעזה, כשהם יציתו שוב את האיזור בסבב הבא. זה יהיה כאב ראש אחד פחות
בתקופה שתהיה מאוד לא פשוטה עבור כולנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 31 מרץ 2012, 11:15

ד''א, נביא השקר של השמאל, לא מי שהייתם מצפים(או שכן?):
http://www.youtube.com/watch?v=lcQujRWQjzI
שחף

הודעהעל ידי אבי » 31 מרץ 2012, 11:49

שחף כתב:ד''א, נביא השקר של השמאל, לא מי שהייתם מצפים(או שכן?):
http://www.youtube.com/watch?v=lcQujRWQjzI

הוא גם אמר שהרוצח ערפאת ילחם בחמאס "בלי בג"צ ובלי בצלם"...
אז אמר...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הקודם

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים