המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הסדרה החדשה של צבי יחזקאלי: http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=923504
לא חידש לי כלום, אבל עדיין מומלץ. מעניין לראות לאן זה יתפתח בפרקים הבאים.
michael כתב:שאלתי את עצמי אם היה פעם כינוס או פורום בינלאומי של אנשי דת שניסה לחקור ולמצוא איזה דת הכי נכונה והכי צודקת ?
האם המוסלמים מוכנים לשבת סביב השולחן עם יהודים ולהתווכח על עובדות היסטוריות שיובילו למסקנות ?
אני לא שמעתי על מקרה כזה , אשמח לדעת אם מישהו שמע.
MTA2311 כתב:לחלופין, יש היסטוריון שיכול להוכיח שה' לא קיים?
MTA2311 כתב: שניהם מומצאים, כשההבדל היחיד הוא שאנחנו המצאנו את שלנו קודם.
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב: שניהם מומצאים, כשההבדל היחיד הוא שאנחנו המצאנו את שלנו קודם.
MTA2311 כתב:לחלופין, יש היסטוריון שיכול להוכיח שה' לא קיים?
אז בסוף כן מצאת את ההיסטוריון....אתה
MTA2311 כתב:בוא נדייק בעובדות. משה עלה לבד להר סיני, בעוד ששאר העם חיכה לו למטה, ככה שהטיעון שלך די מתבטל.
וגם אם כולם היו נוכחים בעת הורדת לוחות הברית מהשמים, מה זה בדיוק מוכיח? יש לכך עדויות פיזיות?
אין שום הבדל בין שני המקרים.
האם התנך לא ממציא אגדות? אתה מאמין שהמקל של משה הפך לנחש? או שה' הוריד לחם ועוף מהשמים?
כל ספרי האמונה השונים הם בגדר סיפורי עם, וכך צריך להתייחס אליהם. איך אתה באמת יכול לקבוע שאלוהים שלנו יותר טוב משלהם? שניהם מומצאים, כשההבדל היחיד הוא שאנחנו המצאנו את שלנו קודם.
אני לא מבין למה אתה מתייחס בכזאת רצינות למה שכתבתי על הפרופסור ממכון וייצמן. איך אתה חושב שאפשר לבדוק את אמינות הסיפורים שנמצאים בתנך/קוראן/ברית החדשה? לדעתי כל מאמר שפיזיקאי כותב די מפריך כל אות שכתובה בספרים ההזויים האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים