ערן זהבי שוב נתן הצגה עם צמד והזכיר ביכולת שלו, את אותו ערן זהבי שהגיע כך לליגה האיטלקית. "יש לי חוזה לעוד ארבע שנים במכבי, ואני אפילו לא חושב על סיבוב שני באירופה", אמר השחקן לאחר המשחק, "אתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב לי כאן".
איזה אח

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ערן זהבי שוב נתן הצגה עם צמד והזכיר ביכולת שלו, את אותו ערן זהבי שהגיע כך לליגה האיטלקית. "יש לי חוזה לעוד ארבע שנים במכבי, ואני אפילו לא חושב על סיבוב שני באירופה", אמר השחקן לאחר המשחק, "אתם לא מתארים לעצמכם כמה טוב לי כאן".
MTA2311 כתב:עכשיו גם הפועל מובילה...
MTA2311 כתב:בן חיים
Holiday_Armadillo כתב:שאלה אחרי הקצת זמן שמשחקים - מי לדעתכם הרכש הכ טוב של מכבי עונה?
אני אומרת בן הרוש
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בן חיים
וואלה? אני יותר אוהבת כשאנחנו משחקים בלעדיו עם כל זה שיש לו את היכולת של אחד על אחד ואפשרות ליצור מכלום
יש לו בעיה עם כדורגל בנגיעה אחת וחשיבה מהירה
אני מקווה שזה משהו שבמכבי יכולים לעבוד איתו וליצור מגמת שיפור
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בן חיים
וואלה? אני יותר אוהבת כשאנחנו משחקים בלעדיו עם כל זה שיש לו את היכולת של אחד על אחד ואפשרות ליצור מכלום
הוא מלך הבישולים שלנו, וגם כבש כמה שערים חשובים.
הוא קצת אגטאיסט, אבל באמת שאין לו מתחרים על "הרכש הכי טוב העונה", שהיה מאוד לא מרשים.
MTA2311 כתב:אין ספק בכלל שבן חיים הוא השחקן הכי איכותי שהגיע בקיץ. זה מתבטא גם במספרים.
זה שבן הרוש מתגלה כמגן שמאלי סולידי( והרבה יותר טוב מיואב זיו), לא משנה את זה.
Maccabikid כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בן חיים
הוא מלך הבישולים שלנו, וגם כבש כמה שערים חשובים.
הוא קצת אגטאיסט, אבל באמת שאין לו מתחרים על "הרכש הכי טוב העונה", שהיה מאוד לא מרשים.
הרכש השנה כלל את מיטרוביץ', אייבנידר, בן חיים ובן הרוש - אני מרוצה מכל הרביעייה, אבל הכי משמעותי מבחינתי זה בן הרוש - שבא על חשבון יואב זיו, כאשר מיטרוביץ\איבניידר באים על ראדי-אלברמן (שפחות טובים מהעונה שעברה אגב) - אבל זה פחות קריטי, וגם במקום בן חיים יש לנו הרבה אופציות. לכן מבחינתי בן הרוש היה הקנייה הכי חשובה השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים