נתחיל בזה שהיה יום כיף.
19:52 שניות אחרי שגיא פניני מסיים לעשות פיו פיו לקהל (מלך מלך מלך פעם הבאה תעשה את זה לצד שלהם וזה יהיה הכי מושלם בעולם) עפתי החוצה כדי להגיע כמה שיותר מהר לבלומפילד, 20:25 כבר הייתי בבלומפילד מתכונן לשריקה.
דקה 3 אקסטזה, אמנם לשער הרחוק מאיתנו אבל ברגע שהכדור פגש את הרשת נכנסתי לתוך מפולת של אנשים שעד עכשיו אני לא מבין איך לא נפצעתי, חמש דקות חולפות פנדל, אדום, זהבי מחמיץ אבל עדיין זה שלנו. המשחק נרגע, ב"ש בקושי עוברת את החצי ואז בעיטת שוער פלט עוצר כדור מסתובב ויורה כדור לחיבורים, חואן פאבלו לא זז כי בהתחלה זה היה נראה כאילו הכדור הולך למרכז ואז פתאום הוא הסתובב, גול ענק אבל מצד שני שחקן מאוד מאוד קטן- במקום שיחגוג עם הקהל שלו היה חשוב לו לבוא ולהקניט את אוהדי מכבי כדי שיקום המטומטם התורן ויזרוק עליו משהו. שונא שחקנים כאלה (בשנה שעבר קוז'יקרו בא ומחא לנו כפיים ברוממה, לגל מקל היה חשוב לעשות מול הפנים שלנו גלגלון... יחי ההבדל הקטן)
לפני המחצית שכולנו לא מבינים איך אנחנו לא מובילים איזה 3 המלך קרלוס (לא ההוא שהעניק לריאל את הגביע הספרדי היום

) מחזיר את היתרון בגול שכולו נחישות, סוזה עושה חילוף של מאמן גדול (תראו לי עוד מאמן ישראלי שמוציא קשר ומכניס קשר שהוא ביתרון במשחק העונה ושולט לחלוטין במגרש) וברק סוגר עניין.
קצת מאכזב שלא הבאנו את הרביעי אבל החגיגות עם השחקנים בסוף פיצו על זה ברמות מדהימות (חגיגות יותר טובות מדרבי.. התחיל ממכבי זה אצלי בלב עם השחקנים, המשיך בזה שדור מיכה מסמן לקהל לשבת כדי לשיר "שוב הגיע השעה..." המשיך בקונטרה שכל השחקנים ממתינים בסבלנות תוך כדי זה הבן של פריצה מראה את כישורי הדגלנות שלו ומקבל חוזה לנופף בדגל 90 דקות בשער 11+ עולה שזורקים את הבן של פריצה באוויר ואז עולה רגיל.. ואז הקהל שר לערן למרות המשחק הלא טוב וחוגגים יומולדת לג'ורדי.)

קיצור חפרתי אבל אני אסיים בלילה צהוב