המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אז את בעצם מציעה לתת לחמאס טנקים ומטוסים כדי שנוכל להילחם מולם כמו צבא נגד צבא?
MTA2311 כתב:לבני פשוט בדיחה, זה נראה כאילו הכל אצלה זה אילתור אחד גדול. מה הקשר בכלל בין פרץ, לבין מה שהיא מנסה לייצג?
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לבני פשוט בדיחה, זה נראה כאילו הכל אצלה זה אילתור אחד גדול. מה הקשר בכלל בין פרץ, לבין מה שהיא מנסה לייצג?
אולי בדרך המדינית יש בינהם מן המשותף, אבל הפתטיות של פרץ לרדת על שלי שזנחה לחלוטין את הדרך המדינית כשהוא נבחר מלכתחילה כיו"ר העבודה בזמנו בשל "הטיקט החברתי" לא פחות משלי ואז אכזב את בוחריו כשזנח את זה לטובת תיק הביטחון.
הוא לא עלה לגדולה בשל היותו "מנהיג מעמד הפועלים"??
הוא מודע לכך שכשקדימה של לבני היתה בשלטון, הדרך הכלכלית שלהם היתה לא פחות ואולי אפילו יותר ימנית משל ביבי??
אין בינהם שום דבר משותף באג'נדה החברתית-כלכלית, רק בזו המדינית, אבל כנראה שזה כל מה שאכפת לפרץ כיום (או זה או נקמה בשלי....)
צריך היה לקרוא להם "התנועה בראשות כל מפסידי הפריימריז בשנים האחרונות"
מי הבאים בתור? אילן גילאון ממרצ וזבולון אורלב מהבית היהודי??
MTA2311 כתב:באמת שנמאס לי כבר מכל הזבל שיש בפוליטיקה שלנו. ואחרי זה אנשים לא מבינים איך אני מעדיף לא לבחור, מאשר להתפשר על איזה אפס אקראי, רק כי הוא הרע במיעוטו.
MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שההחלטה לא להצביע היא דמוקרטית לא פחות מההחלטה כן להצביע. זה בטח יותר דמוקרטי מלהצביע למישהו( או מישהי במקרה הזה) רק כדי שביבי לא יבחר שוב. מבחינתי אין כרגע מישהו ששווה את הקול שלי, ואין לי שום כוונה לתת אותו לאף אחד כברירת מחדל.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שההחלטה לא להצביע היא דמוקרטית לא פחות מההחלטה כן להצביע. זה בטח יותר דמוקרטי מלהצביע למישהו( או מישהי במקרה הזה) רק כדי שביבי לא יבחר שוב. מבחינתי אין כרגע מישהו ששווה את הקול שלי, ואין לי שום כוונה לתת אותו לאף אחד כברירת מחדל.
ואיך זה יעזור למדינה בדיוק?
כשאתה לא מצביע אתה בעצם נותן למישהו אחר יותר כוח בהצבעה שלו (כולל אנשים שאתה לחלוטין מתנגד לדעתם).
ואם כולם היו חושבים כמוך?
לא להצביע, זה בעצם להצביע עבור זה שאף אחד לא יהיה בשלטון, האם זה מה שאתה רוצה? אנרכיה?
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שההחלטה לא להצביע היא דמוקרטית לא פחות מההחלטה כן להצביע. זה בטח יותר דמוקרטי מלהצביע למישהו( או מישהי במקרה הזה) רק כדי שביבי לא יבחר שוב. מבחינתי אין כרגע מישהו ששווה את הקול שלי, ואין לי שום כוונה לתת אותו לאף אחד כברירת מחדל.
ואיך זה יעזור למדינה בדיוק?
כשאתה לא מצביע אתה בעצם נותן למישהו אחר יותר כוח בהצבעה שלו (כולל אנשים שאתה לחלוטין מתנגד לדעתם).
ואם כולם היו חושבים כמוך?
לא להצביע, זה בעצם להצביע עבור זה שאף אחד לא יהיה בשלטון, האם זה מה שאתה רוצה? אנרכיה?
כנראה הייתי צריך להסביר את עצמי יותר טוב. ביבי הולך לנצח בבחירות ובפער משמעותי. לקול שלי בסופו של דבר אין חשיבות ממשית, זה בעיקר אקט סמלי של מימוש הזכות הדמוקרטית. כשתוצאות הבחירות ידועות מראש, וכשאין בעצם מועמד שאני יכול להתחבר אליו בצורה כלשהי, אני לא רואה טעם בלהצביע. אם זה היה צמוד יותר, אין ספק שהייתי פועל אחרת.
לא להצביע במצב הנוכחי, זה פשוט להשלים עם עוד 4 שנים של ביבי. מבחינתי זה לא המצב האופטימאלי, אבל גם לא המצב הכי גרוע.
MTA2311 כתב:זה לא שאני רוצה להצביע למפלגה כלשהי ולא עושה את זה כי ביבי בטוח ינצח. פשוט אין לי למי להצביע בכלל, והתוצאות כבר ידועות מראש. אם היה צורך בקול שלי( לדוגמה אם היה סיכוי ששלי חס וחלילה תזכה), הייתי מצביע לביבי למרות שאני שונא אותו. אבל סתם להצביע בשביל לסמן וי? לא מתאים לי.
ואני אתלונן בכל מקרה. וגם את
MTA2311 כתב:טוב שאת אומרת. אם הייתי יודע מראש שבשביל להתלונן צריך להצביע, הייתי חוסך לשנינו את הויכוח. מהיום אני גאה להיות המצביע היחיד של עלה ירוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים