כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

Re: האח הגדול

28 יולי 2013, 23:16

פאולינה לא כזאת יפה.
סקס מוכר, אין מה לעשות.

28 יולי 2013, 23:20

LIAV10 כתב:פאולינה לא כזאת יפה.
סקס מוכר, אין מה לעשות.

פאולינה נכנסה לשם על תקן הדוגמנית ולדעת אנשים אחרים היא יפה
היא גם בנתה על זה שרומן ישאיר אותה בבית וזה לא הלך

29 יולי 2013, 20:57

מישהו ראה את הנאום ההזוי של יניב?

29 יולי 2013, 20:58

Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה את הנאום ההזוי של יניב?

היה מביך ביותר, הם התחילו להתפקע מצחוק שם מהנאום שלו.

29 יולי 2013, 21:02

or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה את הנאום ההזוי של יניב?

היה מביך ביותר, הם התחילו להתפקע מצחוק שם מהנאום שלו.

העמיד מנקמה, נתן נאום מנקמה..בן אדם הזוי
ועוד הוא אמר ללבנה שהוא כועס כי הוא בטוח שטהוניה העמידה אותו

אני לא יודעת כמה אנשים רואים פה ערוץ 20 אבל אני לא אופתע אם יש לו סוג מסויים של אוטיזם
יש לו מנהגים שמאוד מאפיינים אוטיזם
הוא לא מסוגל לשבת, הוא כל הזמן מתהלך סביב אנשים
אפילו אתמול שהוא רצה להתחבא ולהקשיב למה שאמרו עליו(בשידור המרכזי)הוא היה צריך להתהלך סביב עצמו
הוא תמיד שם את היד על החזה
היום ירדן ביקשה ממנו להוציא לה משהו מהמגירה אז הוא שם יד אחת על החזה אבל הוא היה צריך שתי ידיים אז הוא הוציא ומהר מהר שם את היד בחזרה על החזה
יש לו אפס מודעות עצמית

מה שבטוח, משהו שם לא לגמרי בסדר ואני לא אומרת את זה בנבזיות בכלל

ד''א, הם מצנזרים עכשיו, אין שידור, אפילו במאקו
נראה לי יוצאים עליו שחבל על הזמן

29 יולי 2013, 21:15

מה היה?פיספסתי..

29 יולי 2013, 21:21

CYellow7 כתב:מה היה?פיספסתי..

http://big.israup.com/2013/07/blog-post_3175.html

29 יולי 2013, 21:40

הוא ממש הזוי. אני חושב שהכניסה של אור עשתה לו רק רע.

29 יולי 2013, 21:43

CYellow7 כתב:הוא ממש הזוי. אני חושב שהכניסה של אור עשתה לו רק רע.

הוא היה מעורער עוד מלפני
אם אתה זוכר את עניין קריעת הכרזות במשימה של הדיקטטור
כבר אז היה לי ברור שמשהו שם לא לגמרי מאוזן

29 יולי 2013, 21:57

כן זה ברור שיש בו משהו מוזר.
פשוט הכניסה של אור חירפנה אותו. פגע לו בול בנקודה הכי רגישה אצלו.

29 יולי 2013, 22:09

קצת באיחור אבל רק עכשיו ראיתי את הפרק של אתמול...
מי שהכי עצבן אותי במשימה הזאת זה דור,לראות גלים?באמת?
האמת שאני ממש מזדהה במשימה הזאת עם טהוניה
ואגב,רק אני ממש אוהב את ירדן? רק חבל שהיא לא מקבלת יותר זמן מסך/עושה דברים מעניינים

29 יולי 2013, 22:13

rc4991 כתב:קצת באיחור אבל רק עכשיו ראיתי את הפרק של אתמול...
מי שהכי עצבן אותי במשימה הזאת זה דור,לראות גלים?באמת?
האמת שאני ממש מזדהה במשימה הזאת עם טהוניה
ואגב,רק אני ממש אוהב את ירדן? רק חבל שהיא לא מקבלת יותר זמן מסך/עושה דברים מעניינים

ירדן אומרת דברים דוגרי וכשהיא במצב רוח טוב היא נחמדה מאוד
הבעיה היא שיש לה פוזה עצבנית לפעמים והיא גם מרכלת המון
אם תוריד במינונים האלה היא תהיה לגמרי אחלה

יניב היה עד עכשיו אצל האח
יצא עם עיניים כאלה :eek , טהוניה כולה רוצה לדעת מה לעזאזל קרה ולא צורחת עליו והוא כולו במגננה כי הוא מת מפחד שהיא עוד שנייה יורה פה

ועכשיו היא שאלה אותו מה זה היה והשורה התחתונה היא שהוא לא מתחרט לרגע
באמת בן אדם הזוי עם פנים הזויות
מקווה שהוא ישלם על זה מחר

30 יולי 2013, 21:31

איזה חבורה של אנשים מגעילים וקטנים הכניסו לבית הזה
איכס

30 יולי 2013, 21:33

Holiday_Armadillo כתב:איזה חבורה של אנשים מגעילים וקטנים הכניסו לבית הזה
איכס

על מי את מדברת?

30 יולי 2013, 21:40

CYellow7 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איזה חבורה של אנשים מגעילים וקטנים הכניסו לבית הזה
איכס

על מי את מדברת?

על כל מי שנכנס לשירותים(!!!)ולחץ יד ליניב, כולל את יניב

30 יולי 2013, 22:41

כרמל, את כ״כ לא אובייקטיבית, אלוהים ישמור.
יניב באמת הביך, אבל טהוניה פשוט חייה מצעקות.
בתחילת הפרק אמרתי לעצמי שהינה היא עשתה שינוי ויש לה באמת צדדים טובים וטוב לב ואז בתקציב היא התחילה לצעוק על כלום, זה פשוט עושה לה את זה, בשנייה הפכה לדיקטטורית.
היא פשוט בנאדם דוחה, הטעות של יניב הייתה עם הצפייה בפרק.

אגב, עכשיו ראיתי את אחת ההודעות הקודמות שלך, לא יודע לגבי הקשר של יד על החזה לאוטיזם, יותר OCD, אבל בכללי לא הייתי שולל משהו בכיוון של מה שאמרת.

30 יולי 2013, 23:31

LIAV10 כתב:כרמל, את כ״כ לא אובייקטיבית, אלוהים ישמור.
יניב באמת הביך, אבל טהוניה פשוט חייה מצעקות.
בתחילת הפרק אמרתי לעצמי שהינה היא עשתה שינוי ויש לה באמת צדדים טובים וטוב לב ואז בתקציב היא התחילה לצעוק על כלום, זה פשוט עושה לה את זה, בשנייה הפכה לדיקטטורית.
היא פשוט בנאדם דוחה, הטעות של יניב הייתה עם הצפייה בפרק.

אגב, עכשיו ראיתי את אחת ההודעות הקודמות שלך, לא יודע לגבי הקשר של יד על החזה לאוטיזם, יותר OCD, אבל בכללי לא הייתי שולל משהו בכיוון של מה שאמרת.

היא אמרה עוד בתחילת המשימה שאם כל אחד ייקח מה שבא לו אז היא תיקח מה שבא לה בתקציב
היא לא לקחה שום דבר, אחרים לקחו שני דברים, בגללם לא היה לה מספיק לראות את המשפחה שלה ואסור לה לקחת את הסיגריות שלה? צביעות
הרי אם היא הייתה לוקחת משהו אחד במשימה הזאת היו יוצאים לה על החיים שהיא אגואיסטית

יניב פשוט פחדן, גועל נפש
מרגיש מאוד גיבור לדבר לטהוניה ואור דרך דלת השירותים אחרי שהשפיל אותן מול מדינה שלמה וכשביז'ו ולבנה לידו
וכל בני הבית באים לשיחת ועידה בשירותים בשביל ללחוץ לו את היד
גועל נפש
אתם לא ראיתם אפילו חלק מאיך שהוא נדבק לאור והיא בחיים לא הייתה אליו שום דבר חוץ מנחמדה(ואני לא אהבתי אותה)
גם טהוניה אחרי שהיא התנפלה עליו(ולא על הדייט, על זה היא פירגנה, אלא על הפרק המטופש)עדיין לא העמידה אותו והוא העמיד את שתיהן כי היה בטוח שהן העמידו אותו
משחק אותה על המסכנות שלו
אם אתה לא יודע לפתוח בקבוק יין אז תלך ותקנה 20 בקבוקי יין עד שתלמד, מה זה לעזאזל קשור לזה שהוא לא יצא עם בחורות?
''פיזיקאי מול דוגמניות'', פיזיקאי בתחת שלי
סוציומט, זה מה שהוא

בקשר לדבר האחרון - בתור אחת שיש לה OCD, זה ממש לא נראה זה
הוא לא מסוגל לשבת, חייב כל הזמן להתהלך, התנועות שלו הן מאוד לא ברורות בפנים, אין לו קליטה של מרחב אישי, אין לו מודעות עצמית
OCD זה לא, יש פה משהו מעבר
אני אגיד לך ככה, בתור בחורה, אני אחרי השהות שלו בבית לא הייתי מתקרבת אליו, הוא הזוי ותמהוני ברמות
זה שהוא בתול לא קשור לזה שהוא פיזיקאי אלא לזה שמשהו שם לא בסדר

30 יולי 2013, 23:58

אני מצטער, לפי התגובות שלך זה נראה כאילו את חושבת שטהוניה מושלמת וכל השאר לא.
יופי שהיא אמרה לפני, היא לא דיקטטורית, אני רוצה שמחר כל אחד בפורום ישלח לי 100 שקל..
טהוניה חייה בסרט שכולם נגדה וכולם תוקפים אותה, היא פשוט התחילה בתקציב לצעוק עוד לפני שמישהו פתח את הפה, משהו בסגנון של "לפני שמישהו יפתח את הפה אני אקח מההההה שבא לייייי", ככה, בסגנון פרחה ערסית, שצועקת ומאריכה את המילים ושמה על כולם ז*ן.
שימי לב שבכלל לא התייחסתי ליניב בתגובה רק לטהוניה, היא בנאדם כ"כ דוחה, פשוט ערסית, יש לה את הקטעים שהיא רגישה ובפנים יש לה לב טוב, אבל כרגע עד שהיא באמת תעשה שינוי היא פשוט דוחה.
אם את באמת כ"כ אוהבת אתה וחושבת שלאחר ה"שינוי" היא כ"כ מושלמת אז לאחל לך שזה יהיה אופיה של הבת שלך?? בהצלחה.
עכשיו תסבירי לי למה לעזאזל לא העיפו אותה אחרי כל הקללות שבסרטון שפרסמתי פה בעבר? באמת נראה לך שלא סמנו אותה כזוכה הגדולה?

31 יולי 2013, 00:02

LIAV10 כתב:אני מצטער, לפי התגובות שלך זה נראה כאילו את חושבת שטהוניה מושלמת וכל השאר לא.
יופי שהיא אמרה לפני, היא לא דיקטטורית, אני רוצה שמחר כל אחד בפורום ישלח לי 100 שקל..
טהוניה חייה בסרט שכולם נגדה וכולם תוקפים אותה, היא פשוט התחילה בתקציב לצעוק עוד לפני שמישהו פתח את הפה, משהו בסגנון של "לפני שמישהו יפתח את הפה אני אקח מההההה שבא לייייי", ככה, בסגנון פרחה ערסית, שצועקת ומאריכה את המילים ושמה על כולם ז*ן.
שימי לב שבכלל לא התייחסתי ליניב בתגובה רק לטהוניה, היא בנאדם כ"כ דוחה, פשוט ערסית, יש לה את הקטעים שהיא רגישה ובפנים יש לה לב טוב, אבל כרגע עד שהיא באמת תעשה שינוי היא פשוט דוחה.
אם את באמת כ"כ אוהבת אתה וחושבת שלאחר ה"שינוי" היא כ"כ מושלמת אז לאחל לך שזה יהיה אופיה של הבת שלך?? בהצלחה.
עכשיו תסבירי לי למה לעזאזל לא העיפו אותה אחרי כל הקללות שבסרטון שפרסמתי פה בעבר? באמת נראה לך שלא סמנו אותה כזוכה הגדולה?

אני לא חושבת שהיא מושלמת, אם זה מה שאתה חושב עליי אז באמת שאין לך מושג מה אני חושבת עליה
כשאני רואה עם אמא שלי את התוכנית הרבה פעמים אני אומרת לה כמה שלא נעים לי כל מה שקורה עם טהוניה כשהיא מתפרצת אבל רוב הפעמים, מעבר לצעקות יש גם מילים נכונות
גם זה שאתה טוען שסימנו אותה כזוכה ואתה לא יודע אפילו על 50% מהדברים הטובים שהיא עושה ומהרגעים שבהם היא מבקשת סליחה, מודה בטעויות שלה מול אנשים שהיא רבה איתם ופשוט מתנהגת רגוע זה כי לא מראים את זה בעריכה

יש לה את התסביכים שלה והיא מעולם לא הסתירה את זה ואני מעולם לא הסתרתי שאני מודעת לתסביכים שלה
אני לא מתכוונת לאהוב רק בן אדם ''מושלם'' שלא צועק לעולם ורק תורם לילדים חולי איידס
לכולנו יש פאקים, אז לא לאהוב בן אדם רק כי הוא צועק?
היא יופי של בן אדם למרות המגרעות

ויודע מה? בתור אחת שלא משתמשת בעריכה בשביל לקבוע את מי היא אוהבת ואת מי לא - אני עדיין רוצה שטהוניה תזכה

אני אתן לך דוגמא למשהו שלא הראו בתוכנית
טהוניה הייתה במיטה ודיברה עם איתי
דור, אור, לבנה ויניב באו והתחילו להציק לה
היא ראתה שהם לא הולכים אז היא עברה למיטה של איתי והם קפצו עליה
כשמתיישבים למישהו על החזה אז הוא לא יכול לנשום וזה יוצא בצורה של צחוק ולא הייתה לה ברירה אלא לצחוק בקול
כולם קמו והתחילו לצעוק עליה שהיא מעירה את הבית למרות שזאת לא הייתה אשמתה ואף אחד מאלה שגרם לזה לא הגן עליה והיא לא התפרצה על אף אחד, לא על אבי שנבח עליה, לא על דורין, לא על אף אחד

31 יולי 2013, 00:46

ממש מלאך, זה שהיא מבקשת סליחה אחר כך לא אומר שלא היו צריכים להעיף אותה אחרי כל הקללות שלה.
פרסם תגובה