Holiday_Armadillo כתב:לא יכלו לסדר את המשחק של מכבי בשעה קצת יותר נוחה? יודעים שיש הצלבה, טיפה התחשבות
חג...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא יכלו לסדר את המשחק של מכבי בשעה קצת יותר נוחה? יודעים שיש הצלבה, טיפה התחשבות
MTA2311 כתב:לא יתנו גול לפני הכדורסל אה?
מזל שב"ש התפרקה, כי עם איך שמכבי נראית בתקופה האחרונה...
MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
כל קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם 400K יורו למכבי
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
קשה לי להאמין שתהיה קבוצה שתרצה אותו עד כדי כך...
ד"א, מכבי לא ויתרו על הביי אאוט על אוסקר שנה שעברה? מקווה שלא יעשו שטות כזאת שוב.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
קשה לי להאמין שתהיה קבוצה שתרצה אותו עד כדי כך...
ד"א, מכבי לא ויתרו על הביי אאוט על אוסקר שנה שעברה? מקווה שלא יעשו שטות כזאת שוב.
טכנית אני חושבת שאוסקר עזב את מכבי לפני שהוא עבר לקבוצה אחרת
הוא פוט החליט שהוא לא חוזר אז לא ממש הייתה קבוצה שתשלם את הביי אאוט
MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
מקובי כתב:MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
אני אתחיל- לא ראיתי את המשחק.
מצטער אבל אני לא חושב שהוא צריך לעזוב. הוא נתן עונה אדירה בקנה מידה ישראלי.
הוא הוביל את מכבי לעונה מדהימה באירופה, עונה שאנחנו נקצור את הפירות ב-5 שנים הקרובות (כבר בשנה הבאה אנחנו מדורגים עד הפלייאוף של הצ'מפיונס כך שבמידה ולא יהיו הגרלות מסובכות מדי אנחנו נבטיח שלב בתים כלשהו)
במקביל הוא זכה באליפות נוספת...
קורה במהלך עונה שיש עליות וירידות ומכבי מיזערה את זה למינימום (אחוזי הצלחה מאוד מאוד גבוהים). אז אולי אין הצגות מצד אחד אבל מצד שני אנחנו מאוד מאוד יעילים.
MTA2311 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:אני ממש מקווה שסוזה יעזוב.
אני אתחיל- לא ראיתי את המשחק.
מצטער אבל אני לא חושב שהוא צריך לעזוב. הוא נתן עונה אדירה בקנה מידה ישראלי.
הוא הוביל את מכבי לעונה מדהימה באירופה, עונה שאנחנו נקצור את הפירות ב-5 שנים הקרובות (כבר בשנה הבאה אנחנו מדורגים עד הפלייאוף של הצ'מפיונס כך שבמידה ולא יהיו הגרלות מסובכות מדי אנחנו נבטיח שלב בתים כלשהו)
במקביל הוא זכה באליפות נוספת...
קורה במהלך עונה שיש עליות וירידות ומכבי מיזערה את זה למינימום (אחוזי הצלחה מאוד מאוד גבוהים). אז אולי אין הצגות מצד אחד אבל מצד שני אנחנו מאוד מאוד יעילים.
הוא נתן עונה טובה. לא יותר. היכולת לאורך חלק גדול מהעונה לא הייתה טובה.
מעבר לתוצאות, שאיתן באמת אי אפשר להתווכח, אני פשוט לא מתחבר לסגנון. לא אוהב את הרוטציה, לא אוהב את מה שהוא עשה עם זהבי, לא אוהב את החילופים... את אוסקר הרבה יותר אהבתי, והוא גם הניח את התשתית בשביל סוזה. למעט שינויים מינוריים, זה הסגל שאוסקר לקח איתו אליפות שנה שעברה.
MTA2311 כתב:ומחר חוזר ישר לנוקיה.
בגילו זה מסוכן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים