12 דצמבר 2014, 13:46
Roni1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אבל אפשר ככה להמציא כל דבר עד רמת האבסורד. בוא ננסה להיצמד לעובדות ולדברים ידועים ומוכחים
אני לא חושב שלצטט את בן כספית זה להמציא משהו עד רמת האבסורד. רחוק מזה. אתה יכול לבחור שלא להאמין, אבל זה ממש לא אבסורד.
זה נכון. אבל צריך להתייחס לזה בעירבון מוגבל. אני דווקא מחבב את בן כספית, ואני לשמוע את התכנית שלו ב103 כל יום בחמש. אבל
אין ספק שהוא אובססיבי לגבי משפחת נתניהו.
אני מאמין שאם נתניהו היה רוצה, הוא היה מקים ממשלה צרה ומושל עוד שנתיים. הוא כנראה לא באמת רצה. נראה לך שליברמן היה מוותר על אפשרות
להיות ראש ממשלה? מה הוא ציפי לבני?
12 דצמבר 2014, 14:58
Roni1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אבל אפשר ככה להמציא כל דבר עד רמת האבסורד. בוא ננסה להיצמד לעובדות ולדברים ידועים ומוכחים
אני לא חושב שלצטט את בן כספית זה להמציא משהו עד רמת האבסורד. רחוק מזה. אתה יכול לבחור שלא להאמין, אבל זה ממש לא אבסורד.
זה נכון. אבל צריך להתייחס לזה בעירבון מוגבל. אני דווקא מחבב את בן כספית, ואני לשמוע את התכנית שלו ב103 כל יום בחמש. אבל
אני מאמין שאם נתניהו היה רוצה, הוא היה מקים ממשלה צרה ומושל עוד שנתיים. הוא כנראה לא באמת רצה. נראה לך שליברמן היה מוותר על אפשרות
12 דצמבר 2014, 15:01
jol9 כתב:Roni1 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:אבל אפשר ככה להמציא כל דבר עד רמת האבסורד. בוא ננסה להיצמד לעובדות ולדברים ידועים ומוכחים
מה את רוצה... אני לאהוב אותו מאוד... התכנית האהובה עליי מיד אחרי פינת הלשון את ד"ר אבשלום קור.
12 דצמבר 2014, 15:07
my man כתב:jol9 כתב:
מה את רוצה... אני לאהוב אותו מאוד... התכנית האהובה עליי מיד אחרי פינת הלשון את ד"ר אבשלום קור.
יוני,יו, אני לצחוק בקול...אני על הרצפה..
13 דצמבר 2014, 19:07
13 דצמבר 2014, 21:16
my man כתב:ליברמן - מדהים מה שסקרים גורמים לאנשים לעשות...
http://elections.walla.co.il/item/2810215?m=1
13 דצמבר 2014, 21:40
roy1000 כתב:my man כתב:ליברמן - מדהים מה שסקרים גורמים לאנשים לעשות...
http://elections.walla.co.il/item/2810215?m=1
מה הקשר לסקרים? כל הסיפור של ליברמן אף פעם לא היה ברור לי. האיש מקבל מליונים ממקורות עלומים ברוסיה ולא ברור על מה. אני באמת לא מבין מי בוחר באיש הזה ומה הוא עושה בכנסת ואיזה אינטרסים הוא מייצג?
13 דצמבר 2014, 22:50
14 דצמבר 2014, 00:30
14 דצמבר 2014, 01:03
my man כתב:מתי הפעם האחרונה שהוא תמך בשמאל? הסקרים האחרונים מראים שהכף נוטה קצת לכיוון של בוז'י וליבני אז הוא פתאום לא דוחה הצטרפות אליהם...
14 דצמבר 2014, 01:04
rc4991 כתב:ממש לא אוהב את ההתנהלות של ליברמן
כל הזמן הזה הוא נתפס כימני (קיצוני?) ופתאום הוא מזגזג כל רגע (תישאר עם האמת שלך ואל תנסה להשיג עוד קולות)
אם היה איזה שהוא סיכוי שאבחר בו הוא די התמוגג עכשיו
14 דצמבר 2014, 01:07
Roni1 כתב:ציפי לבני הערב במצב האומה קוראת לביבי: אפס, זבל ואימפוטנט
לא משנה אם היא צודקת או לא, אסור לשרה עד לפני יומיים ולאחת שרוצה להיות ראש ממשלה לדבר בצורה כזאת. אחר כך הפוליטיקאים לא מבינים מאיפה מגיעים אליהם כל הטוקבקיסטים האלימים בפייסבוק. מעניין אם היא תקבל את היחס של מירי רגב או שצריך להיות בהמה מזרחית כדי שיקראו לך בהמה, מעניין גם מה היה קורה אם מישהו היה מפנה כלפיה תארים מקבילים לנשים על אימפוטנציה.
הנה עוד אחד שלא ראוי להיות ראש ממשלה http://www.maariv.co.il/%D7%94%D7%A0%D7 ... %99-456559
(רוי, תקרא את הפסקה האחרונה על ה״מלייארדים להתנחלויות״)
14 דצמבר 2014, 01:18
roy1000 כתב:Roni1 כתב:ציפי לבני הערב במצב האומה קוראת לביבי: אפס, זבל ואימפוטנט
לא משנה אם היא צודקת או לא, אסור לשרה עד לפני יומיים ולאחת שרוצה להיות ראש ממשלה לדבר בצורה כזאת. אחר כך הפוליטיקאים לא מבינים מאיפה מגיעים אליהם כל הטוקבקיסטים האלימים בפייסבוק. מעניין אם היא תקבל את היחס של מירי רגב או שצריך להיות בהמה מזרחית כדי שיקראו לך בהמה, מעניין גם מה היה קורה אם מישהו היה מפנה כלפיה תארים מקבילים לנשים על אימפוטנציה.
הנה עוד אחד שלא ראוי להיות ראש ממשלה http://www.maariv.co.il/%D7%94%D7%A0%D7 ... %99-456559
לא ראיתי שום דבר מעניין בפסקה האחרונה. כל סיפור הכסף למפוני גוש קטיף זה קשקוש שנועד להגדיל את עלות הפינוי כדי שלא ינסו לעשות את זה שוב.
14 דצמבר 2014, 01:20
14 דצמבר 2014, 01:22
roy1000 כתב:Roni1 כתב:ציפי לבני הערב במצב האומה קוראת לביבי: אפס, זבל ואימפוטנט
לא ראיתי שום דבר מעניין בפסקה האחרונה. כל סיפור הכסף למפוני גוש קטיף זה קשקוש שנועד להגדיל את עלות הפינוי כדי שלא ינסו לעשות את זה שוב.
14 דצמבר 2014, 01:58
my man כתב:roy1000 כתב:Roni1 כתב:ציפי לבני הערב במצב האומה קוראת לביבי: אפס, זבל ואימפוטנט
רק להגדיל עלויות?
פגשת מפונים? רובם עדיין בקארווילות..הבטיחו להם מזמן מזן שיהיה להם בתי קבע.. וזה רק הבית על הבטון שלו שאנחנו מדברים מה עם שאר הדברים שנלקחו? הכסף הזה צריך להיות שם הרבה יותר ממקומות אחרים...
14 דצמבר 2014, 02:03
my man כתב:רק להגדיל עלויות?
פגשת מפונים? רובם עדיין בקארווילות..הבטיחו להם מזמן מזן שיהיה להם בתי קבע.. וזה רק הבית על הבטון שלו שאנחנו מדברים מה עם שאר הדברים שנלקחו? הכסף הזה צריך להיות שם הרבה יותר ממקומות אחרים...
14 דצמבר 2014, 02:06
מקובי כתב:גניבת הדעת הכי גדולה אי פעם.
זה נשמע כמו וילה, מה יש להם להתלונן? אבל בת'כלס זה קרוואן גדול... באמת תודה רבה.
14 דצמבר 2014, 02:17
roy1000 כתב:my man כתב:רק להגדיל עלויות?
כל הסיפור זה חד וחלק להגדיל עלויות. הפיצויים שהם קיבלו יכולים להספיק להם לקנות פנטהאוז בת"א. הם גרים בקראווילות כי הם רוצים שייבנו להם יישוב חדש וזה לוקח זמן. בת'כלס, כל עניין הטיפול במפונים שובש בכוונה ע"י ממשלת ביבי והשר אריאל (וקודמיו). בדיוק כמו שהערבים משתמשים בפליטים הפלשתינים, ככה המתנחלים עושים שימוש במפוני גוש קטיף.
14 דצמבר 2014, 02:38
roy1000 כתב:rc4991 כתב:ממש לא אוהב את ההתנהלות של ליברמן
כל הזמן הזה הוא נתפס כימני (קיצוני?) ופתאום הוא מזגזג כל רגע (תישאר עם האמת שלך ואל תנסה להשיג עוד קולות)
אם היה איזה שהוא סיכוי שאבחר בו הוא די התמוגג עכשיו
רוני, מה האמת של ליברמן? אף פעם לא הבנתי את הסיפור שלו.