עוזר המאמן של פפ טיטו וילאנובה יהיה המאמן הבא של ברצלונה. דרך נכונה וטובה להמשיך את הדרך שפפ השאיר שם. בסך הכל אם הסגל ישאר כמו שהוא(דוויד וויה צריך לחזור מפציעה עונה הבאה) אני לא רואה סיבה שהם לא ימשיכ להיות אחת הקבוצות החזקות אם לא החזקה ביותר באירופה. עדיין שיש לך את מסי צאבי ואיינסטה אתה לא צריך הרבה.
שמואל1 כתב:לא מבין את ההחלטה של פפ. עונה אחת שבה הוא לא זוכה בתואר, והוא הולך הביתה? שיתמודד.
הוא לא הולך בגלל עונה רעה (היה הולך גם אם היו זוכים בהכל. גם לפני שנה הוא חשב על לעזוב) אלא בגלל שהוא מותש מהלחץ של לאמן קבוצה כמו בארסה ורוצה לקחת פסק זמן. היו גם פרסומים שהוא רוצה לנסות את עצמו באנגליה בעתיד.
"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון" ~דריק שארפ~
חוץ מאדריאטית, יש גם דרבי של מנצ'סטר שכנראה יכריע את האליפות. בינתיים 1-0 לסיטי, רבע שעה לסוף. אם יונייטד מפסידים, הם יאבדו את המקום הראשון (לסיטי הפרש שערים יותר טוב) וסה"כ ישלימו היחנקות של איבוד 8 נק' במחזורים אחרונים.
"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון" ~דריק שארפ~
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
מסי כבש רביעייה היום נגד אספניול, והעלה את מאזנו בליגה הספרדית ל 50 שערים. שימו לב לנתון המדהים הבא: רק 7 קבוצות בליגה הספרדית כבשו יותר מ 50 שערים, שזה מה שמסי לבדו כבש!!