המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
[/quote]MTA2311 כתב:or163quote="or163 כתב:Maccabikid כתב:or163 כתב:פריצה ממש לא חלש, שיחק שניים וחצי משחקים שבשני הראשונים גם נגד גיורי בחוץ וגם נגד באזל בחוץ היה מהטובים בקבוצה, היום הוא פחות טוב אבל בכללי הוא לא השתנה מהעונה שעברה, הבלמים של באזל זה לא הבלמים של עכו או רמת השרון וגם לא של הפועל.
לאיודע.. זכרתי שהיה רע.. וזכרתי שנגד באזל במחצית השנייה באמת היה טוב.. לפעמים זכרונות מטעים.. לפעמים לא..
כי בתקשורת מפמפמים כל היום שזה לא אותו שחקן ושטויות אחרות כמו שזיו היה המצטיין נגד באזל שבוע שעבר (זיו מדליף?)
חלש מאוד פריצה מאז שהעונה התחילה.
אם לא היית צריך לעמוד מאחורי ההצהרה שלך על זה שהוא החלוץ הכי גדול שהגיע לכאן מהעונה שעברה, כנראה שלא היה לך קשה לראות את זה.
or163 כתב:האפשרויות לפלייאוף הליגה האירופית, רוב הקבוצות שם עדיין צריכות לשחק בחמישי אבל החשבתי בכל התמודדות שהקבוצה המדורגת תנצח, ביום חמישי נדע את התמונה המלאה. את הפועל וחיפה הדגשתי כי אי אפשר לפגוש קבוצה מאותה מדינה.
טוטנהאם
דינמו קייב
בראגה
שטוטגארט
רובין קאזאן
סביליה
סטנדרד ליאז'
אודינזה
פיורנטינה
ספרטק מוסקבה
אלקמאר
קלאב ברוז'
בשיקטאש
הפועל תל אביב
פאוק סלוניקי
זלצבורג
גנק
סט. אטיין
דנייפרו דנייפרופטרובסק
לך פוזנאן
טרבזונספור
בטיס
ציריך
סוואנזי
פרנקפורט
ז'ילינה
בורסאספור
פיינורד
מכבי חיפה
ראפיד וינה
נורדשלאנד
התנין כתב:כ''כ מקווה לראות את סלאח הבן אלף **** שובר את הרגל, ומוצא את עצמו בחזרה בעבודות הבניין.
Holiday_Armadillo כתב:סוזה לפי דעתי לא עשה חילופים נכונים אבל איך זה יכול להיות שהביקורות רק עליו? השם של זיו לא עולה לאף אחד על השפתיים
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:סוזה לפי דעתי לא עשה חילופים נכונים אבל איך זה יכול להיות שהביקורות רק עליו? השם של זיו לא עולה לאף אחד על השפתיים
אולי זיו מדליף![]()
זה גם ההסבר היחיד לכך שקיבל בחלק מהאתרים שבוע שעבר את הציון הגבוה משחקני מכבי.
וייני היה היום גרוע באותה מידה כמו זיו, עם כל האהבה לייני הוא לא שחקן להרכב של מכבי, ומרגיזה אותי ההתעקשות לשים אותו בהרכב בכל מצב מתחילת העונה שעברה כבר בין אם זה כמגן, בלם או קשר.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:למה הביאו קשר אחורי? אין לנו מגינים, למה מאנה לא משחק?
לא פחות משערורייה הקטע הזה.
אייבינדר היה מצויין ד"א.
or163 כתב:MTA2311 כתב:or163quote="or163 כתב:Maccabikid כתב:or163 כתב:פריצה ממש לא חלש, שיחק שניים וחצי משחקים שבשני הראשונים גם נגד גיורי בחוץ וגם נגד באזל בחוץ היה מהטובים בקבוצה, היום הוא פחות טוב אבל בכללי הוא לא השתנה מהעונה שעברה, הבלמים של באזל זה לא הבלמים של עכו או רמת השרון וגם לא של הפועל.
לאיודע.. זכרתי שהיה רע.. וזכרתי שנגד באזל במחצית השנייה באמת היה טוב.. לפעמים זכרונות מטעים.. לפעמים לא..
כי בתקשורת מפמפמים כל היום שזה לא אותו שחקן ושטויות אחרות כמו שזיו היה המצטיין נגד באזל שבוע שעבר (זיו מדליף?)
חלש מאוד פריצה מאז שהעונה התחילה.
אם לא היית צריך לעמוד מאחורי ההצהרה שלך על זה שהוא החלוץ הכי גדול שהגיע לכאן מהעונה שעברה, כנראה שלא היה לך קשה לראות את זה.
גם שפריצה לא כובש ההשפעה שלו על המשחק של מכבי עצומה, הוא הרבה פעמים נגד באזל בחוץ שחרר את הלחץ המאסיבי של שחקני באזל על מכבי עם הגעה להרחקות סתמיות של ייני וזיו וכך נתן זמן לקבוצה להתארגן ולשאוף אוויר, הוא מגיע למצבים כמעט מכלום.
הוא מנצח במרבית כדורי הגובה שנשלחים אליו ומצליח להשתלט עליהם ולהתחיל התקפה אז גם אם הוא לא כובש הוא יכול להיות מצוין.
אני עדייו עומד מאחורי הדברים שלי והוא לטעמי החלוץ הכי טוב ששיחק במכבי בשנים האחרונות ולליגה הישראלית הוא פנטסטי, הבלמים בישראל מתקשים להתמודד עם הנוכחות שלו, והוא חלוץ החוד הכי טוב בישראל גם היום לדעתי.
איך אפשר בכלל להשוות את היכולת שלו מול קבוצה כמו באזל שם כל בלם בגודל של טנק לאיך שהוא ייראה מול קבוצות בליגה עם הבלמים המצחיקים שיש פה.
בנוגע לטענה שאין מקום לשחקנים שלא יכולים ליצור לעצמם בכדורגל, רק לפני שבוע נאפולי רכשה את היגוואין מריאל ב-40 מיליון יורו (אני ממש לא מחזיק מהיגוואין אבל זה סיפור אחר לגמרי), מריו גומז נמכר לפיורנטינה ב-20 מיליון יורו, וגומז הוא המודל המושלם לחלוץ שלא יכול ליצור לעצמו, אני בספק אם הוא עובר קונוס ועדיין יש לו ביקוש גדול והוא נחשב לאחד החלוצים הטובים בעולם.
אז שוב אני חושב שראדה פריצה מספיק טוב (והרבה יותר מזה) בשביל הליגה הישראלית שבה שחקן כמו יואב זיו (!!) נחשב אחד משני המגנים השמאליים הטובים ביותר.
or163 כתב:פאנדורי קבוצה טובה, סגנית אלופת רומניה.
לא מפתיע בכלל שהם בדרך להעיף את הפועל.
or163 כתב:איזה שחקן שכונה זגורי, אני שמח שהוא לא אצלנו.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:איזה שחקן שכונה זגורי, אני שמח שהוא לא אצלנו.
ראית מה שקרה עם הפנדל?
כל שנה יש להם תקרית עם פנדל שבסוף דמארי בועט והשחקן השני נעלב
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:איזה שחקן שכונה זגורי, אני שמח שהוא לא אצלנו.
ראית מה שקרה עם הפנדל?
חחח שנה שעברה טב"ח, השנה זגורי. (אז שנה הבאה זגורי יעבור למכבי)
מה שכן דמארי פנדליסט מעולה, חח אני לא זוכר מתי ראיתי אותו מחטיא פנדל.
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:איזה שחקן שכונה זגורי, אני שמח שהוא לא אצלנו.
ראית מה שקרה עם הפנדל?
העיקר שאנחנו(נכון לעכשיו)יכולים לסדר לשחקנים את הראש לעומת הפועל
נראה שיש שם משהו יותר עמוק
ד''א, אמרתי את זה כשהחתימה הזאת הפכה לרשמית - עמוס החתמה רעה
הייתה לו עונה מדהימה בק''ש אבל נראה שזה היה היוצא מן הכלל ולא הכלל
נראה זוועה עד עכשיו מתחילת העונה ובדברים מאוד בסיסיים
or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:איזה שחקן שכונה זגורי, אני שמח שהוא לא אצלנו.
ראית מה שקרה עם הפנדל?
העיקר שאנחנו(נכון לעכשיו)יכולים לסדר לשחקנים את הראש לעומת הפועל
נראה שיש שם משהו יותר עמוק
ד''א, אמרתי את זה כשהחתימה הזאת הפכה לרשמית - עמוס החתמה רעה
הייתה לו עונה מדהימה בק''ש אבל נראה שזה היה היוצא מן הכלל ולא הכלל
נראה זוועה עד עכשיו מתחילת העונה ובדברים מאוד בסיסיים
לגבי עמוס, יש לו בעיה עם לחצים לדעתי, זה טוב לק"ש וגם לא כל הזמן אבל לא מתאים להפועל.
לרגעים הוא נראה כמו אניימה וברגעים אחרים נראה כמו חנצ'ינסקי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים