LIAV10 כתב:מישהו ראה ״האשליה״?
לא אהבתי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ראיתי באטמן נגד סופרמן ובאופן מפתיע מאוד לא סבלתי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתי באטמן נגד סופרמן ובאופן מפתיע מאוד לא סבלתי
גם לא מהסוף שהוא מהדבילים בהיסטוריה?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתי באטמן נגד סופרמן ובאופן מפתיע מאוד לא סבלתי
באתי עם ציפיות כל כך נמוכות לסרט הזה שלא כזה הפריע לי. לא סרט מבריק (בטח לא הסוף), אבל היה יחסית מהנה.
ד"א אקוומן נראה מבטיח מאוד.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתי באטמן נגד סופרמן ובאופן מפתיע מאוד לא סבלתי
באתי עם ציפיות כל כך נמוכות לסרט הזה שלא כזה הפריע לי. לא סרט מבריק (בטח לא הסוף), אבל היה יחסית מהנה.
לקחו את השחקן היחידי שיכול היה להציל את אקווהמן מכמה שהוא עלוב, ואני עדיין לא בטוחה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתי באטמן נגד סופרמן ובאופן מפתיע מאוד לא סבלתי
לקחו את השחקן היחידי שיכול היה להציל את אקווהמן מכמה שהוא עלוב, ואני עדיין לא בטוחה
עשו לדמות חתיכת מהפך עם דרוגו. גם בטריילר לוונדרוומן הכל שם נראה הרבה יותר אפל. נראה.
MTA2311 כתב:ביחס לאקוומן הקלאסי הדמות שלו בטריילר של וונדרוומן נראית כמו באטמן של בייל בערך מבחינת האופל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ביחס לאקוומן הקלאסי הדמות שלו בטריילר של וונדרוומן נראית כמו באטמן של בייל בערך מבחינת האופל
בוונדרוומן? מתי הוא הופיע בטריילר שלה? אתה לא מתכוון לליגת הצדק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים