המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:אני לא חושב שבכלל אפשר לדבר על בנט היום כראש ממשלה.. גם לא על לפיד.. הם חייבים עוד כמה שנים לפני שבכלל יהיה אפשר לדבר על זה. לא רוצה טירון בתור ראש ממשלה.
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:אני לא חושב שבכלל אפשר לדבר על בנט היום כראש ממשלה.. גם לא על לפיד.. הם חייבים עוד כמה שנים לפני שבכלל יהיה אפשר לדבר על זה. לא רוצה טירון בתור ראש ממשלה.
גם אני חושב שהוא צריך קודם לצבור ניסיון אבל כבר עכשיו רואים איזה טוב הוא מדבר עם התקשורת בארץ ובעולם(רהוט,חד,מעביר היטיב את המסר,אנגלית ברמה גבוהה מאוד)
הוא גם יוצא יחידה קרבית מובחרת (לא זוכר איזו) ויש לו ברזומה גם ניסיון כראש הלשכה של נתניהו (או משהו בסגנון)
בקיצור,לפי איך שזה נראה עכשיו,בנט הוא המועמד המועדף עלי לראשות הממשלה אחרי נתניהו.על לפיד לא צריך בכלל לדבר.
Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
מה גם שאני לא מסכימה איתו על לא מעט דברים מרכזיים
Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
באמת? מפריע לך להצביע למישהו עם כיפה? למה? נראהלי הזוי לגמרי.
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:Maccabikid כתב:אני לא חושב שבכלל אפשר לדבר על בנט היום כראש ממשלה.. גם לא על לפיד.. הם חייבים עוד כמה שנים לפני שבכלל יהיה אפשר לדבר על זה. לא רוצה טירון בתור ראש ממשלה.
גם אני חושב שהוא צריך קודם לצבור ניסיון אבל כבר עכשיו רואים איזה טוב הוא מדבר עם התקשורת בארץ ובעולם(רהוט,חד,מעביר היטיב את המסר,אנגלית ברמה גבוהה מאוד)
הוא גם יוצא יחידה קרבית מובחרת (לא זוכר איזו) ויש לו ברזומה גם ניסיון כראש הלשכה של נתניהו (או משהו בסגנון)
בקיצור,לפי איך שזה נראה עכשיו,בנט הוא המועמד המועדף עלי לראשות הממשלה אחרי נתניהו.על לפיד לא צריך בכלל לדבר.
נתחיל מזה שנתניהו לא מועדף אליי (מה שמעלה שאלה, מי כן?) לאור העובדה שהוא והבטחות בחירות זה שני דברים שהולכים יופי, קיומם? זה כבר עסק אחר לגמרי, או בקיצור - הוא תמיד נבחר על טיקט מסוים, ובחיים לא מממש אותו. ושוב אני אומר בנט עוד לא שנה בכנסת, אין בכלל מה לדבר עליו בתור ראש הממשלה הבא. ממש לא עכשיו. אם ימשיך ככה בעוד כמה שנים טובות יהיה אפשר לדבר, בזמן הקרוב? ממש לא.
LIAV10 כתב:הוא מסיירת מטכל, כמו ביבי
Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
מפריע לי להצביע למישהו עם כיפה כן כי זה כבר מצביע לי שיש שם הבדלים מאוד גדולים באיך שאני רואה את העולם ואת איך שהוא רואה את העולם ואני לא מדברת על איראן או על קוטג'
rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:Maccabikid כתב:אני לא חושב שבכלל אפשר לדבר על בנט היום כראש ממשלה.. גם לא על לפיד.. הם חייבים עוד כמה שנים לפני שבכלל יהיה אפשר לדבר על זה. לא רוצה טירון בתור ראש ממשלה.
נתחיל מזה שנתניהו לא מועדף אליי (מה שמעלה שאלה, מי כן?) לאור העובדה שהוא והבטחות בחירות זה שני דברים שהולכים יופי, קיומם? זה כבר עסק אחר לגמרי, או בקיצור - הוא תמיד נבחר על טיקט מסוים, ובחיים לא מממש אותו. ושוב אני אומר בנט עוד לא שנה בכנסת, אין בכלל מה לדבר עליו בתור ראש הממשלה הבא. ממש לא עכשיו. אם ימשיך ככה בעוד כמה שנים טובות יהיה אפשר לדבר, בזמן הקרוב? ממש לא.
כנראה שלא הבנת,גם אני לא אומר שהוא צריך להיות ראש הממשלה הבא אלא אני מדבר (כמוך) על עוד כמה שנים טובות
למה ביבי? כי הוא היחיד שמספיק כריזמטי ובעל יכולות של מנהיג כדי להיות ראש ממשלה פה.מי עדיף?לפיד?יחימוביץ'?גלאון?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
מפריע לי להצביע למישהו עם כיפה כן כי זה כבר מצביע לי שיש שם הבדלים מאוד גדולים באיך שאני רואה את העולם ואת איך שהוא רואה את העולם ואני לא מדברת על איראן או על קוטג'
כמו שכבר אמרתי-הוא ממש לא הולך לכפות את השקפת עולמו הדתי עלייך
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
הוא גם לא יכול כי כרגע עדיין יש לנו מדינה דמוקרטית אבל אם אני מצביעה לו אז אני מסכימה לקבל גם את החלקים בהשקפת העולם שלו שאני לא תומכת בהם ואני לא מוכנה לעשות את זה
מעדיפה כבר לא להצביע מאשר להצביע לבן אדם שיש לי פערים כאלה איתו
Maccabikid כתב:rc4991 כתב:Maccabikid כתב:rc4991 כתב:Maccabikid כתב:אני לא חושב שבכלל אפשר לדבר על בנט היום כראש ממשלה.. גם לא על לפיד.. הם חייבים עוד כמה שנים לפני שבכלל יהיה אפשר לדבר על זה. לא רוצה טירון בתור ראש ממשלה.
כנראה שלא הבנת,גם אני לא אומר שהוא צריך להיות ראש הממשלה הבא אלא אני מדבר (כמוך) על עוד כמה שנים טובות
למה ביבי? כי הוא היחיד שמספיק כריזמטי ובעל יכולות של מנהיג כדי להיות ראש ממשלה פה.מי עדיף?לפיד?יחימוביץ'?גלאון?
פיספסת קצת, אני איש ימין, לא שמאל. אפשר לשאול מה זה יכולות של מנהיג? למעט כריזמטיות ויכולת דיבור, כי אם זה הגדרת המנהיג אז גם אובמה הוא מנהיג נפלא.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Maccabikid כתב:Holiday_Armadillo כתב:עם כל הכבוד לבנט, אני כבן אדם חילוני ואתאיסטי לא חושבת שאני אי פעם אוכל להצביע לבן אדם עם כיפה
הוא גם לא יכול כי כרגע עדיין יש לנו מדינה דמוקרטית אבל אם אני מצביעה לו אז אני מסכימה לקבל גם את החלקים בהשקפת העולם שלו שאני לא תומכת בהם ואני לא מוכנה לעשות את זה
מעדיפה כבר לא להצביע מאשר להצביע לבן אדם שיש לי פערים כאלה איתו
Maccabikid כתב:מה הכוונה ב"כרגע"?
ושוב, את חוזרת על כך שיש לך פערים איתו, רק לא ציינת איזה פערים בדיוק..
נ.ב. - איפשהו באמצע החיים שלו הוא הוריד את הכיפה, החזיר אותה אחרי שרבין נרצח וקיטלגו את כל הדתיים כ"רוצחים"..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים