המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:מצויןניצחון קל היה יכול להיות נחמד, אבל לתת לאוהדים של יונייטד תקווה שסיטי בהיחנקות מהסרטים ולקחת מהם את זה במאני טיים של המאני טיים - הרבה יותר טוב.
misha כתב:לא היה אכפת להם בסיוםזה באמת היה מטורף, לא זכור לי מחזור סיום יותר דרמטי.
asafb96 כתב:גם בליגה שלנו לפני שנתיים, בשנת הקיזוז, הפועל גנבה אליפות בדקה האחרונה של המחזור האחרון
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:גם בליגה שלנו לפני שנתיים, בשנת הקיזוז, הפועל גנבה אליפות בדקה האחרונה של המחזור האחרון
נכון, גם היה הזוי ומרגש(בתור אוהדת כדורגל)
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:גם בליגה שלנו לפני שנתיים, בשנת הקיזוז, הפועל גנבה אליפות בדקה האחרונה של המחזור האחרון
זאת הייתה תקופה שעוד הייתה לך סימפטיה להפועל, לא?
לא נשכח ולא נסלחHoliday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:גם בליגה שלנו לפני שנתיים, בשנת הקיזוז, הפועל גנבה אליפות בדקה האחרונה של המחזור האחרון
אתה לעולם לא תפסיק להזכיר לי את התקופה לפני שחזרתי בשאלה נכון?(או בתשובה אני לא יודעת)
התשובה היא כן..אבל זה היה מטורף כי גם במשחק השני חיפה הייתה תלויה בעצמה והשוער של בני יהודה היה שוער מחליף ששיחק בערך מהדקה ה-20 עם קילה ובמשחק השני גול מוקדם של הפועל, גול של בית''ר שבהתחלה לא אושר ואחרי זה כן
החמצה של פנדל
שער בדקה האחרונה
זה היה מטורף
LIAV10 כתב:לא נשכח ולא נסלחHoliday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:גם בליגה שלנו לפני שנתיים, בשנת הקיזוז, הפועל גנבה אליפות בדקה האחרונה של המחזור האחרון
אתה לעולם לא תפסיק להזכיר לי את התקופה לפני שחזרתי בשאלה נכון?(או בתשובה אני לא יודעת)
התשובה היא כן..אבל זה היה מטורף כי גם במשחק השני חיפה הייתה תלויה בעצמה והשוער של בני יהודה היה שוער מחליף ששיחק בערך מהדקה ה-20 עם קילה ובמשחק השני גול מוקדם של הפועל, גול של בית''ר שבהתחלה לא אושר ואחרי זה כן
החמצה של פנדל
שער בדקה האחרונה
זה היה מטורף
ומתי הזכרתי לך את זה?
חנו'ש כתב:כרמל, את אהדת פעם את הפועל תל אביב??
כי זה באמת לא נסלח!!
LIAV10 כתב:אמרתי שצ׳לסי יעלו על חשבון ברצלונה, באיירן על חשבון ריאל ושהאנגלים יזכו..
פגעתי בול!!
jol9 כתב:LIAV10 כתב:אמרתי שצ׳לסי יעלו על חשבון ברצלונה, באיירן על חשבון ריאל ושהאנגלים יזכו..
פגעתי בול!!
אם היית שם ווינר על זה, היית יכול להיות מאוד עשיר היום...
LIAV10 כתב:jol9 כתב:LIAV10 כתב:אמרתי שצ׳לסי יעלו על חשבון ברצלונה, באיירן על חשבון ריאל ושהאנגלים יזכו..
פגעתי בול!!
אם היית שם ווינר על זה, היית יכול להיות מאוד עשיר היום...
זה די כואב שאתה אומר לי את זה עכשיו חחח..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים