משוקולד, שאת מוזיקה חוץ מפינק פלויד ושאת אוהבת משחקי מחשב חוץ ממשחקי ספורט...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:כרמל, את עוף מוזר. רואה את כל ענפי הספורט אבל לא טניס, רואה את כל הסדרות אבל לא 24, תכף תגידי לי שאת אוכלת הכל חוץ
משוקולד, שאת מוזיקה חוץ מפינק פלויד ושאת אוהבת משחקי מחשב חוץ ממשחקי ספורט...
my man כתב:יוני אם הייתה לי סמכות היית מושעה עכשיו על הכנסת הטניס שוב ללא קשר לכלום...
rc4991 כתב:אז אחרי שסיימתי את המתים המהלכים ועכשיו כשיש עוצר עם הסופה בחוץ אני חייב למצוא סדרה חדשה
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על סדרה מעניינת (מאלה שאתה מחכה תמיד לפרק הבא) אבל בלי עלילה "כבדה"?
felix_r כתב:rc4991 כתב:אז אחרי שסיימתי את המתים המהלכים ועכשיו כשיש עוצר עם הסופה בחוץ אני חייב למצוא סדרה חדשה
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על סדרה מעניינת (מאלה שאתה מחכה תמיד לפרק הבא) אבל בלי עלילה "כבדה"?
ראית את הויקינגים?
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אז אחרי שסיימתי את המתים המהלכים ועכשיו כשיש עוצר עם הסופה בחוץ אני חייב למצוא סדרה חדשה
ראית את הויקינגים?
לא, אבל זה נשמע בדיוק מסוג הסדרות הכבדות שלא בא לי לראות כרגע
זה כמו ספרטקוס ומשחקי הכס נכון?
rc4991 כתב:על מה זה?
MTA2311 כתב:התחילה ביס סדרה חדשה עם פוטנציאל. "הנעדר".
סדרה בריטית (בדרך כלל לא אוהב) על זוג הורים שהילד שלהם נחטף במהלך חופשה בצרפת. הפיילוט לא רע בכלל.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:התחילה ביס סדרה חדשה עם פוטנציאל. "הנעדר".
סדרה בריטית (בדרך כלל לא אוהב) על זוג הורים שהילד שלהם נחטף במהלך חופשה בצרפת. הפיילוט לא רע בכלל.
יש בVOD?
האמת שהז'אנר הזה עושה לי סיוטים, ובדר"כ המתח בסרטים מהסוג הזה הוא גדול
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:התחילה ביס סדרה חדשה עם פוטנציאל. "הנעדר".
יש בVOD?
האמת שהז'אנר הזה עושה לי סיוטים, ובדר"כ המתח בסרטים מהסוג הזה הוא גדול
כל העונה לדעתי כבר נמצאת בVOD.
באמת לא בשבילך. חשבתי על זה כשכתבתי את ההודעה הראשונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים