כאן מדברים על הכל
נושא נעול

Re: ת'רד הכדורגל על שם הזהבי - V13

07 מרץ 2016, 23:58

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פליקס, רק בקשה אחת, כשבאר שבע יזכו באליפות אל תחגוג יותר מדי פה, מספיק יש לנו עוד את מגדל על הראש.

אני ממש לא בטוח שבאר-שבע תזכה באליפות. הסיכוי לכך לא ממש גבוה.

אבל אם זה יקרה, אתה יכול להיות בטוח, שאני לא אבוא להציק לכם

:thumbup

07 מרץ 2016, 23:59

הולך להיות פלייאוף אדיר
אותי הכי מעניינים המשחקים מול בית״ר. לא הולך לנו מולם בשנים האחרונות.. יהיה מאוד קשה לנצח בטדי.
השאלה מה ב״ש תעשה מולם. לדעתי המפגשים שלנו ושל ב״ש עם בית״ר יכריעו במידה רבה את המאבק על האליפות..

08 מרץ 2016, 00:04

מכביסט31 כתב:הולך להיות פלייאוף אדיר
אותי הכי מעניינים המשחקים מול בית״ר. לא הולך לנו מולם בשנים האחרונות.. יהיה מאוד קשה לנצח בטדי.
השאלה מה ב״ש תעשה מולם. לדעתי המפגשים שלנו ושל ב״ש עם בית״ר יכריעו במידה רבה את המאבק על האליפות..

אני חושב שכל משחק יהיה מכריע...שמע חוץ מרעננה שקשה לי להאמין שתהיה פאקטור מול כולן יהיה קשה...

08 מרץ 2016, 00:15

my man כתב:

אני חושב שכל משחק יהיה מכריע...שמע חוץ מרעננה שקשה לי להאמין שתהיה פאקטור מול כולן יהיה קשה...

בדיוק

08 מרץ 2016, 00:16

באר שבע לא כל כך מתקשה מול בית"ר, אבל מסתבכת מול מכבי חיפה

08 מרץ 2016, 10:26

מחזור לפני אחרון- מכבי בטדי, ב"ש בסמי עופר.

פוטנציאל למחזור הכי מטורף אי פעם בתולדות הליגה.

08 מרץ 2016, 15:03

צ'יבוטה פשוט אח ברמה אחרת

08 מרץ 2016, 15:10

לדעתי המכשול העיקרי שלנו לאליפות העונה היא בית"ר ולא באר שבע.

08 מרץ 2016, 15:12

אני חושב ששתי הקבוצות יאבדו נקודות לא רק אחת מול השנייה, ככה שזה די יתקזז. אם אנחנו מנצחים בטרנר אנחנו אלופים להערכתי.

08 מרץ 2016, 15:25

MTA2311 כתב:אני חושב ששתי הקבוצות יאבדו נקודות לא רק אחת מול השנייה, ככה שזה די יתקזז. אם אנחנו מנצחים בטרנר אנחנו אלופים להערכתי.

אני רואה את בוס עולה עם המערך הישן ובהתחשב בהגנה שלנו זה לא היה רע בכל משחק אחר, אבל זה משחק של להיות או לחדול, משחק שחייבים לנצח בו

אני לא רואה אותנו מנצחים במערך שקול בלי טב''ח שייצא למתפרצות
לא היינו משחקים טוב אבל אולי היינו עוקצים, עכשיו גם זה לא
חייבים לעלות עם אותו מערך כמו בשבועיים האחרונים

יש לי תחושה שזה יהיה מקסימום מחצית אחת (השנייה) ואחרי שב''ש תשלוט ותעקוץ אז לא תהיה לבוס ברירה כבר

08 מרץ 2016, 15:34

אני הרבה יותר פחדן ממך

08 מרץ 2016, 15:40

MTA2311 כתב:אני הרבה יותר פחדן ממך

שלא תטעה חס וחלילה, אני עם לחץ דם נמוך וגבוה כבר שבוע בגלל המשחק הזה ובטח אחרי אתמול
אני לא מסתדרת עם מצבים של double or nothing
מצד שני, איזה ברירה יש לנו? אני לא רוצה שנהיה תלויים באיבוד נקודות של ב''ש נגד קבוצות אחרות, זה אפילו יותר נוראי
או שייגמר שבוע הבא או שנעלה למקום הראשון, אבל לא יכולה עם הפער הקטן הזה יותר

08 מרץ 2016, 15:41

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:אני חושב ששתי הקבוצות יאבדו נקודות לא רק אחת מול השנייה, ככה שזה די יתקזז. אם אנחנו מנצחים בטרנר אנחנו אלופים להערכתי.

אני רואה את בוס עולה עם המערך הישן ובהתחשב בהגנה שלנו זה לא היה רע בכל משחק אחר, אבל זה משחק של להיות או לחדול, משחק שחייבים לנצח בו

אני לא רואה אותנו מנצחים במערך שקול בלי טב''ח שייצא למתפרצות
לא היינו משחקים טוב אבל אולי היינו עוקצים, עכשיו גם זה לא
חייבים לעלות עם אותו מערך כמו בשבועיים האחרונים

יש לי תחושה שזה יהיה מקסימום מחצית אחת (השנייה) ואחרי שב''ש תשלוט ותעקוץ אז לא תהיה לבוס ברירה כבר

לא חייבים לנצח. תיקו זה גם תוצאה בסדר גמור.
הכל עובד לבלומפילד במצב כזה.

מכבי תעלה במערך עם 3 באמצע (אלברמן, מדו ונוסא אם כשיר), זהבי יפתח בשמאל ביחד עם מיכה וסה.
אני חושב שהוא היה עולה ככה גם אם טבח יכל לשחק.

08 מרץ 2016, 15:44

אני לא רואה את זה נגמר טוב למכבי

08 מרץ 2016, 16:54

Holiday_Armadillo כתב:אני לא רואה את זה נגמר טוב למכבי

ב"ש היא מהיחידות שיכולות להתמודד איתנו במרכז המגרש, ולכן אני חושב שבוס לא יקח סיכון.

מצד שני- במשחקים נגדם- זו שלא שלטה במרכז המגרש ניצחה (בטדי הם שלטו והיינו לא כ"כ טובים, בבלומפילד הם שמו גול דקה ראשונה אז אנחנו שלטנו)

09 מרץ 2016, 12:41

מכבי הוכיחה השבוע שבהרכב החזק שלה היא קבוצה הרבה יותר טובה מבאר שבע , לא ממש מתחבר לניסיון להתחפר ולהתמגן .. הייתי פותח עם מדו , זהבי , מיכה סה ויצחקי (במקום בן חיים ) בחלק ההתקפי .

עם בן חיים הייתי שם הכול על מכבי ... בלעדיו זה יהיה שקול יותר ועדיין היתרון של מכבי .

09 מרץ 2016, 13:43

יוסי22 כתב:מכבי הוכיחה השבוע שבהרכב החזק שלה היא קבוצה הרבה יותר טובה מבאר שבע , לא ממש מתחבר לניסיון להתחפר ולהתמגן .. הייתי פותח עם מדו , זהבי , מיכה סה ויצחקי (במקום בן חיים ) בחלק ההתקפי .

עם בן חיים הייתי שם הכול על מכבי ... בלעדיו זה יהיה שקול יותר ועדיין היתרון של מכבי .

ההשוואה הזאת לא במקום.
אתה שוכח, שבאר-שבע משחקת בחודש האחרון בלי השחקן הכי טוב שלה - מליקסון.
ובמשחק האחרון היא שיחקה גם בלי ראדי.

09 מרץ 2016, 19:13

https://vine.co/v/iHA9YqJ9AbE
אין עוד שחקן בארץ שיכול להשתלט ככה על כדור כזה. איזה שחקן קלאסה.

09 מרץ 2016, 19:16

ניסיתי לחשוב על משהו להגיד אבל הכותרת אומרת הכל - like a boss

09 מרץ 2016, 21:21

MTA2311 כתב:https://vine.co/v/iHA9YqJ9AbE
אין עוד שחקן בארץ שיכול להשתלט ככה על כדור כזה. איזה שחקן קלאסה.

במי מדובר? לא הצלחתי לזהות..
נושא נעול