המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:האמת שכדורגל ממש לא מעניין אותי אז תקנו אותי אם אני טועה אבל זה לא הישג גדול למכבי למנות את מאמן הנוער של ברצלונה למאמן שלה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:האמת שכדורגל ממש לא מעניין אותי אז תקנו אותי אם אני טועה אבל זה לא הישג גדול למכבי למנות את מאמן הנוער של ברצלונה למאמן שלה?
שום דבר לא הישג גדול עד שהוא מצליח
אוסקר גארסיה אימן את קבוצת הנוער של ברצלונה ועזב כי הבטיחו לו לאמן את ברצלונה ב' ובסוף הוא לא קיבל את המינוי
ברצלונה האמינו בו? כנראה שכן
הוא אימן עד עכשיו קבוצת נוער ולא קבוצה מקצוענית? זה אנחנו יודעים שכן
נצטרך לראות מה הוא יעשה בקבוצה כמו מכבי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:האמת שכדורגל ממש לא מעניין אותי אז תקנו אותי אם אני טועה אבל זה לא הישג גדול למכבי למנות את מאמן הנוער של ברצלונה למאמן שלה?
שום דבר לא הישג גדול עד שהוא מצליח
אוסקר גארסיה אימן את קבוצת הנוער של ברצלונה ועזב כי הבטיחו לו לאמן את ברצלונה ב' ובסוף הוא לא קיבל את המינוי
ברצלונה האמינו בו? כנראה שכן
הוא אימן עד עכשיו קבוצת נוער ולא קבוצה מקצוענית? זה אנחנו יודעים שכן
נצטרך לראות מה הוא יעשה בקבוצה כמו מכבי
אבל זה נראה לי הישג להביא את מאמן הנוער של ברצלונה
Frid כתב:אם אני לא טועה גם פפ אימן את קבוצת הנוער לפני שעלה לקבוצה הבוגרת, לא?
Holiday_Armadillo כתב:יששששששששששששששששששששש!!! האזארד בצ'לסי!!!
אני אוהדת טוטנהאם אבל הקבוצה השנייה שיש לי המון סימפטיה אליה היא צ'לסי ואם האזארד לא הולך לטוטנהאם אז לפחות הוא הולך לצ'לסי ולא לאחת המנצ'סטריות
Holiday_Armadillo כתב:''איזה יפני אחד''?
''גם אם הוא לא מוכשר''?
שינג'י קגוואה אחד השחקנים הכי מוכשרים ששיחקו בדורטמונד והוא שחקן פשוט מצוין
הוא לא הגיע ליונייטד בטעות או כצעד שיווקי
הוא שחקן אדיר
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''איזה יפני אחד''?
''גם אם הוא לא מוכשר''?
הוא שחקן אדיר
"גם" לא אמרתי שהוא לא מוכשר, פשוט אמרתי שגם אם נצא מנקודת הנחה שהוא ראובן עובד ביכולת זה מהלך כלכלי טוב..
חוץ מזה שדורטמונד ממש לא מעניינת אותי אז אין לי מושג מי זה בכלל..
קשה לי להאמין שהוא יהיה משמעותי כשיש לפניו את נאני, יאנג ו-ולנסיה..
חוץ מזה כשאת אומרת שהוא לא הגיע כצעד שיווקי זה תמימות, כי שנינו יודעים שפארק שווה לתחת..
LIAV10 כתב:קשה לי להאמין שהוא יהיה משמעותי כשיש לפניו את נאני, יאנג ו-ולנסיה..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:''איזה יפני אחד''?
''גם אם הוא לא מוכשר''?
הוא שחקן אדיר
"גם" לא אמרתי שהוא לא מוכשר, פשוט אמרתי שגם אם נצא מנקודת הנחה שהוא ראובן עובד ביכולת זה מהלך כלכלי טוב..
חוץ מזה שדורטמונד ממש לא מעניינת אותי אז אין לי מושג מי זה בכלל..
קשה לי להאמין שהוא יהיה משמעותי כשיש לפניו את נאני, יאנג ו-ולנסיה..
חוץ מזה כשאת אומרת שהוא לא הגיע כצעד שיווקי זה תמימות, כי שנינו יודעים שפארק שווה לתחת..
כשריאל רוצה להעביר משחק ל-2 בצהריים בשביל שהאנשים באסיה יוכלו לראות, זה מהלך שיווקי נטו כי אף אחד לא אוהב לשחק בצהריים
כשמנצ'סטר יונייטד מחתימה שחקן מוכשר מאוד והוא במקרה גם אסיאתי אז העניין של השיווק הוא רק בונוס
ד''א, פארק לא יפני אלא דרום קוריאני
misha כתב:LIAV10 כתב:קשה לי להאמין שהוא יהיה משמעותי כשיש לפניו את נאני, יאנג ו-ולנסיה..
הם ווינגרים והוא פליימיקר. מביאים אותו בתור שחקן הרכב לכל דבר, הוא ממש לא גימיק.
LIAV10 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:קשה לי להאמין שהוא יהיה משמעותי כשיש לפניו את נאני, יאנג ו-ולנסיה..
הם ווינגרים והוא פליימיקר. מביאים אותו בתור שחקן הרכב לכל דבר, הוא ממש לא גימיק.
קצת קשה לי להבין..
אתה יכול להסביר בעברית בבקשה? (כאילו קשר קיצוני, כנף, אחורי, התקפי..אנא אערף)
LIAV10 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:קשה לי להאמין שהוא יהיה משמעותי כשיש לפניו את נאני, יאנג ו-ולנסיה..
קצת קשה לי להבין..
אתה יכול להסביר בעברית בבקשה? (כאילו קשר קיצוני, כנף, אחורי, התקפי..אנא אערף)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים