המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:בא לי לבכות. הציעו לי להצטרף למשלחת הסברה בלונדון, ואני לא יכול בגלל שיש לי יותר מדי מבחנים:((((((((((((((((((((((((
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בא לי לבכות. הציעו לי להצטרף למשלחת הסברה בלונדון, ואני לא יכול בגלל שיש לי יותר מדי מבחנים:((((((((((((((((((((((((
משלחת מטעם מי?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בא לי לבכות. הציעו לי להצטרף למשלחת הסברה בלונדון, ואני לא יכול בגלל שיש לי יותר מדי מבחנים:((((((((((((((((((((((((
משלחת מטעם מי?
המפלגה הניאו נאצית בישראל. סתם, מטעם יש עתיד, אני חבר בתא האוניברסיטאי
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בא לי לבכות. הציעו לי להצטרף למשלחת הסברה בלונדון, ואני לא יכול בגלל שיש לי יותר מדי מבחנים:((((((((((((((((((((((((
משלחת מטעם מי?
ומה היא כוללת? למה הציעו דווקא לך? כמה זמן?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בא לי לבכות. הציעו לי להצטרף למשלחת הסברה בלונדון, ואני לא יכול בגלל שיש לי יותר מדי מבחנים:((((((((((((((((((((((((
משלחת מטעם מי?
אני לא חושב שהציעו דווקא לי, כמו שהציעו לכולם בתא, לא התעמקתי, כי זו אפילו לא אופציה, אז לא יודע מה היא כוללת או כמה זמן. שוקל להצטרף זריז?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:בא לי לבכות. הציעו לי להצטרף למשלחת הסברה בלונדון, ואני לא יכול בגלל שיש לי יותר מדי מבחנים:((((((((((((((((((((((((
משלחת מטעם מי?
אני לא חושב שהציעו דווקא לי, כמו שהציעו לכולם בתא, לא התעמקתי, כי זו אפילו לא אופציה, אז לא יודע מה היא כוללת או כמה זמן. שוקל להצטרף זריז?
שמואל1 כתב:יוני, לא הייתי עדיין בפארקים.
הייתי במצודת לונדון, היה מאוד יפה ומעניין.
ליאב, אנחנו לא מתכננים ללכת לדאנג'ן.
LIAV10 כתב:למה? זה באמת אחד הדברים המהנים ומגניבים, זה גם בול במרכז ולא לוקח זמן להגיע לשם.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני, לא הייתי עדיין בפארקים.
מצודה זה אחלה מקום... עשיתם סיור?
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל, תהנה! כמה זמן שם?
עד שני בערב
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני, לא הייתי עדיין בפארקים.
כן
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:יוני, לא הייתי עדיין בפארקים.
כן
אחלה.
אם החברים שלך חננים כמוך, אז יש מצב טוב שתהנו במוזיאונים של המדע והטבע שהם באמת מרשימים
(ובחינם).
תעשו חיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים