27 אוגוסט 2012, 20:35
misha כתב:http://comediansincarsgettingcoffee.com/
"קומיקאים במכוניות שותים קפה"
ג'רי סיינפלד בסדרה אינטרנטית חדשה מארח קומיקאים בתוך מכוניות וינטאג' שונות (אלק בולדווין, לארי דיוויד, ריקי ג'רווייס בין אלה שהופיעו בינתיים).
31 אוגוסט 2012, 20:33
felix_r כתב:עונה מספר 4 של פרינג' תשודר ב HOT-ZONE החל מהשבוע הבא
01 ספטמבר 2012, 20:18
04 ספטמבר 2012, 20:06
04 ספטמבר 2012, 20:09
misha כתב:רצית יותר דאלקים? קיבלת
04 ספטמבר 2012, 20:12
Holiday_Armadillo כתב:מורידה את הפרק הראשון דוקטור הו עכשיו![]()
![]()
![]()
04 ספטמבר 2012, 20:14
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מורידה את הפרק הראשון דוקטור הו עכשיו![]()
![]()
![]()
על מה הסדרה?
04 ספטמבר 2012, 20:17
Holiday_Armadillo כתב:אבל מה, עכשיו כשהיא מחקה לדאלקים את הזיכרון לא יהיה יותר דוקטור VS דאלקים? כי הם לא זוכרים אותו
04 ספטמבר 2012, 20:21
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מורידה את הפרק הראשון דוקטור הו עכשיו![]()
![]()
![]()
על מה הסדרה?
הדוקטור הו TIME LORD מהכוכב גאליפריי(שכבר לא קיים, או כן קיים אבל בנעילת זמן..זה מסובך)שמשתמש בטארדיס שלו בשביל לטייל בזמן ובחלל
יש לו תמיד נוסעים איתו(95% מהזמן נוסעת)והם יוצאים ל...הרפתקאות
תוכנית שמשודרת בבריטניה כבר מ-1960 וב-2005 חזרה בגירסה חדשה
יש לזה כת מטורפת של מעריצים שקוראים לעצמם WHOVIANS על שם הסידרה DOCTOR WHO..אבל לא ''כת מטורפת'' בקטע של חולי נפש אלא פשוט מעריצים מושבעים
אני אישית מכורה לסידרה הזאת..ראיתי את כל הפרקים כמה וכמה פעמים כבר
04 ספטמבר 2012, 20:26
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מורידה את הפרק הראשון דוקטור הו עכשיו![]()
![]()
![]()
על מה הסדרה?
הדוקטור הו TIME LORD מהכוכב גאליפריי(שכבר לא קיים, או כן קיים אבל בנעילת זמן..זה מסובך)שמשתמש בטארדיס שלו בשביל לטייל בזמן ובחלל
יש לזה כת מטורפת של מעריצים שקוראים לעצמם WHOVIANS על שם הסידרה DOCTOR WHO..אבל לא ''כת מטורפת'' בקטע של חולי נפש אלא פשוט מעריצים מושבעים
זה עוסק בעל טבעי ודברים כאלה?יש לסדרה עלילה שמתמשכת בכל אחד מהפרקים או שכמעט כל פרק לא קשור לשני(כמו על טבעי)
יש סדרה שלא ראית עדיין?
04 ספטמבר 2012, 20:34
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מורידה את הפרק הראשון דוקטור הו עכשיו![]()
![]()
![]()
על מה הסדרה?
זה עוסק בעל טבעי ודברים כאלה?יש לסדרה עלילה שמתמשכת בכל אחד מהפרקים או שכמעט כל פרק לא קשור לשני(כמו על טבעי)
יש סדרה שלא ראית עדיין?
אם זה על מישהו מכוכב אחר שיש לו מכונת זמן אז מה נראה לך? שזה לא על על-טבעי?![]()
רוב העלילות לא קשורות אחת לשנייה אבל לכל עונה יש סטורי-ליין אחד גדול שמגיע לפיצוץ בפרקים האחרונים(שוב, לרוב זה פרק כפול אם לא יותר)ובמשך העונה יש רמזים שבדרך כלל לא שמים לב אליהם עד שמגיעים לפואנטה
04 ספטמבר 2012, 20:35
04 ספטמבר 2012, 20:40
Holiday_Armadillo כתב:אם זה על מישהו מכוכב אחר שיש לו מכונת זמן אז מה נראה לך? שזה לא על על-טבעי?![]()
זה מבוסס על סיפור אמיתי ואני עדיין מקווה לראות את התיבה הכחולה מחוץ לביתי יום אחד 
rc4991 כתב:בקיצור עוד סדרה כמו "על טבעי"
04 ספטמבר 2012, 20:41
בקיצור עוד סדרה כמו "על טבעי"
זה מבוסס על סיפור אמיתי ואני עדיין מקווה לראות את התיבה הכחולה מחוץ לביתי יום אחד
04 ספטמבר 2012, 20:43
rc4991 כתב:אני מחפש סדרת קומדיה טובה,הרבה חברים המליצו לי על "איך הכרתי את אימא שלך"
ראיתי את הפרק הראשון ופשוט התחרפנתי מרוב שזה לא מצחיק ומהבדיחות המפגרות שם
יכול להיות שזה ככה רק בפרקים הראשונים או שזה ההומור?מישהו(אהמ אהמ כרמל)מכיר סדרת קומדיה טובה?
אני מת על הסדרה "חברים" ועל כל ההומור שבה אם זה נותן לכם כיוון לגבי הטעם שלי בקומדיה
תודה לעוזרים
04 ספטמבר 2012, 20:59
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מחפש סדרת קומדיה טובה,הרבה חברים המליצו לי על "איך הכרתי את אימא שלך"
ראיתי את הפרק הראשון ופשוט התחרפנתי מרוב שזה לא מצחיק ומהבדיחות המפגרות שם
יכול להיות שזה ככה רק בפרקים הראשונים או שזה ההומור?מישהו(אהמ אהמ כרמל)מכיר סדרת קומדיה טובה?
אני מת על הסדרה "חברים" ועל כל ההומור שבה אם זה נותן לכם כיוון לגבי הטעם שלי בקומדיה
תודה לעוזרים
משני גברים וחצי אתה פשוט תבכה, סדרה מצחיקה בטירוף, אחרי זה המפץ הגדול ואז טירוף בבית..
גם אני כמוך לא מת על איך פגשתי את אמא..
05 ספטמבר 2012, 04:41
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:רצית יותר דאלקים? קיבלת
למרות שהיה לי די ברור מההתחלה כל הקטע עם אוזווין עדיין זה שבר לי את הלב
הייתי שמחה אם היא הייתה הבחורה החדשה שנוסעת עם הדוקטור כי אהבתי אותה
05 ספטמבר 2012, 08:03
שמואל1 כתב:felix_r כתב:עונה מספר 4 של פרינג' תשודר ב HOT-ZONE החל מהשבוע הבא
לא היא לא. הסדרה מתחילה בסוף ספטמבר.
05 ספטמבר 2012, 14:19
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:רצית יותר דאלקים? קיבלת
למרות שהיה לי די ברור מההתחלה כל הקטע עם אוזווין עדיין זה שבר לי את הלב
הייתי שמחה אם היא הייתה הבחורה החדשה שנוסעת עם הדוקטור כי אהבתי אותה
another wish granted![]()
גם אני לא שמתי לב בהתחלה אבל אחרי הצתה מאוחרת בדקתי וזה אכן נכון, הבחורה ששיחקה את אוזווין היא המחליפה של איימי עליה דיברנו בעמוד 9. חייבים להודות, היא עוברת מסך טוב יותר ממה שנראה בתמונות והייתה ביניהם כימיה לא רעה בכלל.
השאילה היא איך זה מסתדר עם מה שראינו בפרק הראשון ואיך הם בדיוק הולכים להחזיר אותה? נצטרך לחכות עד סוף דצמבר כי זה הולך לקרות בפרק השישי (Christmas Special).
05 ספטמבר 2012, 18:27