המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

LIAV10 כתב:מה הסקור במערכה השלישית?
yiffy כתב:ברכות לרפא, באמת משחק גדול. התרשמתי מאוד מגולביס, ואני כבר יודע מי אני מקווה שרפא יקבל בהגרלה בסיבובים המוקדמים של ה-RG.
פרר אכן מגיע אחרי יום חופש וזו סיטואציה מעניינת. אם הוא אכן יגיע חד מספיק בשביל לגרור את רפא לעוד קרב חפירות, ואם אכן יהיה זה נולה שיעלה לשחק מול רפא בחצי (אם כי נולה, בדומה לרוג'ר, פגיע מול ברדיך), יכול להיות שהטורניר הזה לא שווה את זה. מצד שני, כל תארי החימר שרפא זכה בהם עד כה לא ישנו את העובדה ש-MC ורומא הם שני המשטחים הכי דומים לזה של פריז, וגם עד לאחרונה השניים המועדפים עליו. אם הוא יפסיד גם ברומא, ספק אם תארים מברזיל ומקסיקו זה מה שייתן לו את הביטחון ללכת עד הסוף ב-RG.
yiffy כתב:משחק נהדר של רוג'ר, נקנק את סימון אחרי כל המרורים שהוא האכיל אותו כל השנים. מסתבר שכל מה שצריך לעשות כדי להביס אותו זה דרופ שוט אחרי דרופ שוט, במיוחד על החימר. הייתי מצפה שגמד אתלטי כמוהו יהיה מסוגל להתמודד עם החבטה הזו יותר מכל אחד אחר, אבל הוא בק-ליינר בנשמה, והרשת היא פשוט לא השטח שלו.
לפדרר יש משחק קשה מול יאנוביץ' ברבע, אבל הכושר נראה סבבה סה"כ ואם יוכל לשמור על יציבות, ככה"נ יהיה בסדר.
yiffy כתב:יוני, המשחק של רפא היה אמנם לא קל בלשון המעטה, אבל מבחינת עומס פיזי זה לא היה משהו מזעזע. בסה"כ גולביס הפציץ (פנימה או החוצה) תוך 2-3 ראלים ורפא לא נאלץ לתזז כמו משוגע היום בקו האחורי. תוסיף לזה את הפינוקון מול פוניני, ויוצא שרפא בעצם במצב סביר בינתיים, כשרק העייפות של מדריד אולי עוד משפיעה.
מסתבר שטעיתי ושהמאזן של נולה מול ברדיך הוא די חד צדדי, אז בסה"כ אני כן מאמין שיהיה לנו חצי בין מס' 1 בעולם והאלוף המכהן.
yiffy כתב:נובאק בדרך הבטוחה להבטחת מקומו בחצי הגמר. מדהים איך רק מול פדרר ברדיך מצליח לעשות בעיות.

jol9 כתב:ברדיץ' מדיח את נובאק איזו הפתעה...

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים