בחירות 2

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בחירות 2

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 02:39

felix_r כתב:מה שמעניין אותי, זה שראש ממשלת ישראל יעשה כל מה שהוא יכול על מנת למנוע את האיום הגרעיני על המדינה שלי גם אם זה כולל התערבות בין מפלגתית / לחנוק את אובאמה בלילה / להביא את מישל אובמה למולטי-אורגזמה על ידי פוט-מאסאז' מגרה... לא מעניין אותי איך!!!

הבן אדם מנסה בכל כוחו להציל את המדינה מאיום גרעיני, והשמאל הבוגני דוחף לו מקלות בגלגלים! אבסורד!

אני מעדיף שאובמה יכעס עלינו (הוא במילא תמיד שנא אותנו) אבל בלי איום גרעיני, על כך שאובמה יאוהב אותנו ויאפשר לאיראנים לבנות פצצה! בכל מקרה אובמה הוא הנשיא הכי פחות פופולארי בכל הזמנים. עוד שנה וחצי הוא לא פה, ואנחנו נצטרך לחיות עם האיום

אם ככה, אז אתה בטח שלא צריך להצביע ביבי. הרי ביבי "מנסה" למנוע נשק גרעיני מאיראן כבר שש שנים, אחרי שש שנים של נאומים מגוכחים באו"ם ובקונגרס האמריקאי וכמובן בארץ (בשאר העולם בכלל לא מוכנים לשמוע אותו), הגענו לזה שאיראן היא מדינת סף גרעינית. בשורה התחתונה, ביבי נכשל כישלון שלא היה יכול להיות גדול ממנו, אבל משום מה, אתה עדיין בטוח ביכולת שלו לעשות משהו.

תכניס לך לראש - הנאום בקונגרס לא יעשה שום דבר חוץ למהרע את היחסים עם הממשל ולהגדיל את הסיכוי שהסכם רע ייחתם עם איראן. ביבי יודע את זה. הוא בכלל לא מנסה לעצור את ההסכם עם איראן, הוא מנסה לשרוד פוליטית בזה שאנשים כמוך חושבים שהוא יכול להשפיע על משהו.

חוץ מלתת פצצה לאיראן ישירות, ביבי עשה בערך הכל בשביל שלאיראן יהיה נשק גרעיני, החל מלהסיר אחריות משאר העולם, דרך סכסוך עם ממשל אובאמה שכלל קמפיין חסר תקדים בעד רומני ועד לנאום המצחיק בקונגרס. האיראנים צריכים לקרוא לפצצה שלהם "ביבי 1", כי בלי ביבי, הם לא היו מגיעים לפצצה גם בעוד 50 שנה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 02:54

roy1000 כתב:
felix_r כתב:מה שמעניין אותי, זה שראש ממשלת ישראל יעשה כל מה שהוא יכול על מנת למנוע את האיום הגרעיני על המדינה שלי גם אם זה כולל התערבות בין מפלגתית / לחנוק את אובאמה בלילה / להביא את מישל אובמה למולטי-אורגזמה על ידי פוט-מאסאז' מגרה... לא מעניין אותי איך!!!

הבן אדם מנסה בכל כוחו להציל את המדינה מאיום גרעיני, והשמאל הבוגני דוחף לו מקלות בגלגלים! אבסורד!

אני מעדיף שאובמה יכעס עלינו (הוא במילא תמיד שנא אותנו) אבל בלי איום גרעיני, על כך שאובמה יאוהב אותנו ויאפשר לאיראנים לבנות פצצה! בכל מקרה אובמה הוא הנשיא הכי פחות פופולארי בכל הזמנים. עוד שנה וחצי הוא לא פה, ואנחנו נצטרך לחיות עם האיום

אם ככה, אז אתה בטח שלא צריך להצביע ביבי. הרי ביבי "מנסה" למנוע נשק גרעיני מאיראן כבר שש שנים, אחרי שש שנים של נאומים מגוכחים באו"ם ובקונגרס האמריקאי וכמובן בארץ (בשאר העולם בכלל לא מוכנים לשמוע אותו), הגענו לזה שאיראן היא מדינת סף גרעינית. בשורה התחתונה, ביבי נכשל כישלון שלא היה יכול להיות גדול ממנו, אבל משום מה, אתה עדיין בטוח ביכולת שלו לעשות משהו.

תכניס לך לראש - הנאום בקונגרס לא יעשה שום דבר חוץ למהרע את היחסים עם הממשל ולהגדיל את הסיכוי שהסכם רע ייחתם עם איראן. ביבי יודע את זה. הוא בכלל לא מנסה לעצור את ההסכם עם איראן, הוא מנסה לשרוד פוליטית בזה שאנשים כמוך חושבים שהוא יכול להשפיע על משהו.

חוץ מלתת פצצה לאיראן ישירות, ביבי עשה בערך הכל בשביל שלאיראן יהיה נשק גרעיני, החל מלהסיר אחריות משאר העולם, דרך סכסוך עם ממשל אובאמה שכלל קמפיין חסר תקדים בעד רומני ועד לנאום המצחיק בקונגרס. האיראנים צריכים לקרוא לפצצה שלהם "ביבי 1", כי בלי ביבי, הם לא היו מגיעים לפצצה גם בעוד 50 שנה.

כן, הוא מנסה כבר 6 שנים, והוא היה קרוב מאוד-מאוד-מאוד!
הוא הצליח לארגן סנקציות והממשל של איראן כמעט קרס אבל הזבל הזה אובמה הרס את כל!
אובמה במו ידיו פשוט הרס את הכל.

כדאי לך קצת לפתוח את העיניים ולקרוא על ההתפתחויות באיראן בשנים האחרונות. אולי תקלוט כמה קרוב היה נתניהו.
http://www.gplanet.co.il/prodetailsamew ... ro_id=2421

אני גאה בראש הממשלה שלי ובכל מה שהוא עשה למרות כל הסיכוים. אם זה היה קרב במלחמה, זה היה כאילו חייל אחד הולך לבד נגד פלוגת טנקים. גם אם לא יצליח בסוף למנוע את הפצצה בגלל המוסלמי בוושינגטון ובוגדנות של המשאל, אני עדיין אהיה גאה בנתניהו על המאמצים שהוא השקיע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 02:58

felix_r כתב:כן, הוא מנסה כבר 6 שנים, והוא היה קרוב מאוד-מאוד-מאוד!

כדאי לך קצת לפתוח את העיניים ולקרוא על ההתפתחויות באיראן בשנים האחרונות. אולי תקלוט כמה קרוב היה נתניהו.

אני גאה בראש הממשלה שלי ובכל מה שהוא עשה למרות כל הסיכוים. אם זה היה קרב במלחמה, זה היה כאילו חייל אחד הולך לבד נגד פלוגת טנקים. גם אם לא יצליח בסוף למנוע את הפצצה בגלל המוסלמי בוושינגטון ובוגדנות של המשאל, אני עדיין אהיה גאה בנתניהו על המאמצים שהוא השקיע.

אז בקיצור, אתה תומך בביבי לא משנה מה. אם לאיראן תהיהי פצצה זה לא באשמתו ואם לאיראן לא תהיה פצצה זה בזכותו. עכשיו אני מבין איך הבנאדם הזה נבחר שוב ושוב.

חבל שאתה לא מבין שביבי הוא הגורם להסכם הרע עם איראן, אבל זה ממש לא משנה. העובדות ממש לא מטרידות אותך.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 03:07

roy1000 כתב:
felix_r כתב:כן, הוא מנסה כבר 6 שנים, והוא היה קרוב מאוד-מאוד-מאוד!

אז בקיצור, אתה תומך בביבי לא משנה מה. אם לאיראן תהיהי פצצה זה לא באשמתו ואם לאיראן לא תהיה פצצה זה בזכותו. עכשיו אני מבין איך הבנאדם הזה נבחר שוב ושוב.

חבל שאתה לא מבין שביבי הוא הגורם להסכם הרע עם איראן, אבל זה ממש לא משנה. העובדות ממש לא מטרידות אותך.

סליחה, בן כמה אתה? אתה לא מבין שלא תמיד בחיים אתה מצליח במה שאתה עושה? מה שחשוב מבחינתי הוא שנתניהו עשה (ועדיין ממשיך לעשות) מאמצים עילאים למנוע את הפצצה נגד כל הסיכוים. הייתי כועס עליו אם הוא לא היה עושה את הכל, אבל למה שאני אכעס עליו אם עשה כל דבר אפשרי.

הכי קל לשבת ולהפליץ ביקורת. עדיין אני מתעקש שתקרא את המאמר. אולי תראה, שאיראן הייתה על סף קריסה, ורק אובמה הציל אותה. אולי תקבל שכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 03:29

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 03:32

felix_r כתב:סליחה, בן כמה אתה? אתה לא מבין שלא תמיד בחיים אתה מצליח במה שאתה עושה? מה שחשוב מבחינתי הוא שנתניהו עשה (ועדיין ממשיך לעשות) מאמצים עילאים למנוע את הפצצה נגד כל הסיכוים. הייתי כועס עליו אם הוא לא היה עושה את הכל, אבל למה שאני אכעס עליו אם עשה כל דבר אפשרי.

הכי קל לשבת ולהפליץ ביקורת. עדיין אני מתעקש שתקרא את המאמר. אולי תראה, שאיראן הייתה על סף קריסה, ורק אובמה הציל אותה. אולי תקבל שכל.

אם הוא לא מצליח אז למה צריך אותו? מה זה משנה מי ראש הממשלה?

חשבת אולי שביבי נכשל כי הוא עושה כל דבר הפוך ממה שהוא צריך לעשות? אולי במקום לתקוף את אובאמה ואת קרי הוא היה צריך לפעול לשכנע אותו? אולי במקום לעשות קמפיין לרומני הוא לא היהי צריך להתערב בבחירות האמריקאיות?

יש משהו שביבי יכול עשות שתגיד שהוא טועה?

הכי קל זה להרוס, וזה מה שביבי עושה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 03:34

roy1000 כתב:
felix_r כתב:סליחה, בן כמה אתה? אתה לא מבין שלא תמיד בחיים אתה מצליח במה שאתה עושה? מה שחשוב מבחינתי הוא שנתניהו עשה (ועדיין ממשיך לעשות) מאמצים עילאים למנוע את הפצצה נגד כל הסיכוים. הייתי כועס עליו אם הוא לא היה עושה את הכל, אבל למה שאני אכעס עליו אם עשה כל דבר אפשרי.

חשבת אולי שביבי נכשל כי הוא עושה כל דבר הפוך ממה שהוא צריך לעשות? אולי במקום לתקוף את אובאמה ואת קרי הוא היה צריך לפעול לשכנע אותו? אולי במקום לעשות קמפיין לרומני הוא לא היהי צריך להתערב בבחירות האמריקאיות?

יש משהו שביבי יכול עשות שתגיד שהוא טועה?

הכי קל זה להרוס, וזה מה שביבי עושה.

תקרא. רק תקרא. הבאתי את זה לכאן. (אולי גם תלמד, שמי שמפעיל את הסנקציות על איראן זה הקונגרס ולא אובמה)

אני מבין שאתה עד כדי כך שתוף מוח, שאתה לא מבין, שכל המאמצים הדיפלומטיים נוסו, אבל אין מה לעשות, כשהנשיא הוא מוסלמי שונא ישראל, האפשרות היחידה שנשארה זה לפנות לקונגרס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 03:41

אין שום קשר בין המאמר שהבאת לכישלון של ביבי להשפיע על הממשל. זה לא פעם ראשונה שיש בארה"ב ממשל שעויין את ישראל, היו בעבר את ניקסון וקרטר ונגד אף אחד מהם ראשי ממשלות ישראל לא יצאו במסע הכפשות פומבי ולא עשו קמפיינים ליריבים הפוליטיין שלהם.

יפה שאתה מסיר כל אחריות מביבי. הרי גם אם הוא אישית ימכור נשק גרעיני לאיראנים אתה מגן עליו, זה אין ממה על מה לדבר פה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 03:50

אני מעדיף מישהו שנלחם למען קיומה של מדינת ישראל בכל הכח מאשר מישהו רופס שיכנע ללחצים ויעלים לנו את המדינה רק כדי לזכות בקומפלימנט מאובמה או מאירופאים, שמזמן מכרו את מצפונם תמורת הנפט הערבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 04:04

roy1000 כתב:אין שום קשר בין המאמר שהבאת לכישלון של ביבי להשפיע על הממשל. זה לא פעם ראשונה שיש בארה"ב ממשל שעויין את ישראל, היו בעבר את ניקסון וקרטר ונגד אף אחד מהם ראשי ממשלות ישראל לא יצאו במסע הכפשות פומבי ולא עשו קמפיינים ליריבים הפוליטיין שלהם.

יפה שאתה מסיר כל אחריות מביבי. הרי גם אם הוא אישית ימכור נשק גרעיני לאיראנים אתה מגן עליו, זה אין ממה על מה לדבר פה.

זה אתה והחברים שלך בשמאל מוכנים למכור פצצת גרעין לאיראן רק כדי לדפוק את נתניהו. אתה, כן, כן, גם אתה חובר לאויבי ישראל ופועל לחורבן המדינה שלך, רק בגלל שאתה לא אוהב את ראש הממשלה.

אתה והחברים שלך השמאל מזמן שכחתם את הגבול בין תעמולת בחירות לבין טובת המדינה. מבחינתכם העיקר להפיל את נתניהו, ואחר כך שכולנו נמות מבחינתכם.

זאת לא תהיה הפעם הראשונה בהסטוריה העולמית שהשמאל בוגד במדינתו רק כדי להגיע לשלטון, ככה שזה לא מפתיע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 04:21

felix_r כתב:זה אתה והחברים שלך בשמאל מוכנים למכור פצצת גרעין לאיראן רק כדי לדפוק את נתניהו. אתה, כן, כן, גם אתה חובר לאויבי ישראל ופועל לחורבן המדינה שלך, רק בגלל שאתה לא אוהב את ראש הממשלה.

אתה והחברים שלך השמאל מזמן שכחתם את הגבול בין תעמולת בחירות לבין טובת המדינה. מבחינתכם העיקר להפיל את נתניהו, ואחר כך שכולנו נמות מבחינתכם.

זאת לא תהיה הפעם הראשונה בהסטוריה העולמית שהשמאל בוגד במדינתו רק כדי להגיע לשלטון, ככה שזה לא מפתיע.

אין אוייב ישראל יותר גדול מביבי נתניהו. אין בנאדם אחד בעולם שעשה יותר בעבור פצצה איראנית מאשר ביבי נתניהו. מי שיהרוג אותנו בשמחה זה ביבי, ויש את שרה מוקלטת עם ההצהרה הזו. כמו שאמרתי, אהת לא נותן לעובדות לבלבל אותך.

זה בטח לא פעם ראשונה שכל מיני "מנהיגים" פאשיסטים מנצלים טמטום ורגשי לאומנות בשביל לעבוד על העם ולשמור על שלטון שהיה צריך להתמוטט מזמן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 04:23

felix_r כתב:אני מעדיף מישהו שנלחם למען קיומה של מדינת ישראל בכל הכח מאשר מישהו רופס שיכנע ללחצים ויעלים לנו את המדינה רק כדי לזכות בקומפלימנט מאובמה או מאירופאים, שמזמן מכרו את מצפונם תמורת הנפט הערבי.

חחחח... נלחם "למען קיומה של ישראל". בדיחת השנה.

הדבר היחידי שביבי נלחם עליו זה שימור השלטון שלו. טובת מדינת ישראל מעניינת אותו פחות ממה שהיא מעניינת את חמנאי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 04:26

roy1000 כתב:
felix_r כתב:זה אתה והחברים שלך בשמאל מוכנים למכור פצצת גרעין לאיראן רק כדי לדפוק את נתניהו. אתה, כן, כן, גם אתה חובר לאויבי ישראל ופועל לחורבן המדינה שלך, רק בגלל שאתה לא אוהב את ראש הממשלה.

אין אוייב ישראל יותר גדול מביבי נתניהו. אין בנאדם אחד בעולם שעשה יותר בעבור פצצה איראנית מאשר ביבי נתניהו. מי שיהרוג אותנו בשמחה זה ביבי, ויש את שרה מוקלטת עם ההצהרה הזו. כמו שאמרתי, אהת לא נותן לעובדות לבלבל אותך.

זה בטח לא פעם ראשונה שכל מיני "מנהיגים" פאשיסטים מנצלים טמטום ורגשי לאומנות בשביל לעבוד על העם ולשמור על שלטון שהיה צריך להתמוטט מזמן.

סליחה אבל אתה פשוט אידיוט!
קודם כל תלמד מה זה פאשיזם, ואז אולי תדע מתי להשתמש במילה הזאת. כי אם אתה קורא לנתניהו "מנהיג פאשיסטי" אז המילה אידיוט היא מחמאה בשבילך. במקרה כזה אתה חולה רוח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 28 פברואר 2015, 04:44

felix_r כתב:סליחה אבל אתה פשוט אידיוט!
קודם כל תלמד מה זה פאשיזם, ואז אולי תדע מתי להשתמש במילה הזאת. כי אם אתה קורא לנתניהו "מנהיג פאשיסטי" אז המילה אידיוט היא מחמאה בשבילך. במקרה כזה אתה חולה רוח

OK. כמו שאמרתי, כל הדיון מיותר. זה ממש לא משנה מה שביבי יעשה, אתה תתמוך בו בכל מקרה. אמרת את זה בצורה ברורה פה. אז על מה בדיוק יש לדבר?
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 פברואר 2015, 06:33

ליאור שליין מוסר - שיהיה לנו בהצלחה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631562,00.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 12:08

Holiday_Armadillo כתב:ליאור שליין מוסר - שיהיה לנו בהצלחה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4631562,00.html

חבל שלא מזכירים שם, שמי שלא הגיע בזמנו להצבעה על חוק גיוס החרדים, היה בוז'י ומפלגתו, שהחרימו את ההצבעה כדי שלא יצטרכו להצביע בעד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2015, 12:52

LIAV10 כתב:יוני, תוסיף לת׳רד סקר למי חברי הפורום מצביעים.
לי יש זכות הצבעה פעם ראשונה ואני הולך על הרע במיעוטו.

אתה חושב שאני יודע איך עושים את זה? :)

עזוב, פשוט תכתוב מה אתה רוצה להצביע. אין כאן כ"כ הרבה אנשים, שסקר ייתן לנו משהו מייצג או מעניין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 פברואר 2015, 13:15

אני עדיין לא יודע למי להצביע.
זה נראה כאילו אף מפלגה לא באמת מתיישבת עם הדעות שלי. מה לעשות?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2015, 13:24

שמואל1 כתב:אני עדיין לא יודע למי להצביע.
זה נראה כאילו אף מפלגה לא באמת מתיישבת עם הדעות שלי. מה לעשות?

תקים מפלגה חדשה - מפלגת השמואלים. תשריין את המקום השני לשמואל2 מהפורום :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 פברואר 2015, 13:41

רוי, אני חושב שהביקורת שלך באמת יוצאת מהגבול הלגיטימי. אתה ממש מדבר כמו סתיו שפיר...

תקרא את מה שיועז הנדל כותב בידיעות - זה ממש לא משנה מי יהיה ראש הממשלה. ברגע שיש התנגשות אינטרסים, יהיו מחלוקות עם הממשל.

התפקיד של ראש הממשלה הוא לא להתלקק למנהיגים השונים, אלא לדאוג לאינטרסים של ישראל. לפעמים האינטרסים האלה מסתדרים עם האינטרסים
של המנהיגים האחרים, ואז נוצר רושם מצויין של ראש ממשלה שבונה יחסים מצויינים עם העולם, ולפעמים זה בדיוק להיפך.
היחסים האלה פחות חשובים לדעתי, בטח כששמים אותם על המאזניים מול האינטרסים החיוניים שלנו.

כרמל, אני חושב שכולם צריכים להבין שיש כאן משחק פוליטי לא פשוט. דברים יהיו חייבים להתעקם ולהתגמש, בשביל שתהיה לנו כאן ממשלה יציבה.
ביבי יוותר לחרידים, ואת חושבת שבוז'י לא? יוותר עוד יותר. ביבי יוותר למתנחלים, אבל זה יהיה כלום לעומת מה שבוז'י יוותר לשמאל הקיצוני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים