felix_r כתב:מה שמעניין אותי, זה שראש ממשלת ישראל יעשה כל מה שהוא יכול על מנת למנוע את האיום הגרעיני על המדינה שלי גם אם זה כולל התערבות בין מפלגתית / לחנוק את אובאמה בלילה / להביא את מישל אובמה למולטי-אורגזמה על ידי פוט-מאסאז' מגרה... לא מעניין אותי איך!!!
הבן אדם מנסה בכל כוחו להציל את המדינה מאיום גרעיני, והשמאל הבוגני דוחף לו מקלות בגלגלים! אבסורד!
אני מעדיף שאובמה יכעס עלינו (הוא במילא תמיד שנא אותנו) אבל בלי איום גרעיני, על כך שאובמה יאוהב אותנו ויאפשר לאיראנים לבנות פצצה! בכל מקרה אובמה הוא הנשיא הכי פחות פופולארי בכל הזמנים. עוד שנה וחצי הוא לא פה, ואנחנו נצטרך לחיות עם האיום
אם ככה, אז אתה בטח שלא צריך להצביע ביבי. הרי ביבי "מנסה" למנוע נשק גרעיני מאיראן כבר שש שנים, אחרי שש שנים של נאומים מגוכחים באו"ם ובקונגרס האמריקאי וכמובן בארץ (בשאר העולם בכלל לא מוכנים לשמוע אותו), הגענו לזה שאיראן היא מדינת סף גרעינית. בשורה התחתונה, ביבי נכשל כישלון שלא היה יכול להיות גדול ממנו, אבל משום מה, אתה עדיין בטוח ביכולת שלו לעשות משהו.
תכניס לך לראש - הנאום בקונגרס לא יעשה שום דבר חוץ למהרע את היחסים עם הממשל ולהגדיל את הסיכוי שהסכם רע ייחתם עם איראן. ביבי יודע את זה. הוא בכלל לא מנסה לעצור את ההסכם עם איראן, הוא מנסה לשרוד פוליטית בזה שאנשים כמוך חושבים שהוא יכול להשפיע על משהו.
חוץ מלתת פצצה לאיראן ישירות, ביבי עשה בערך הכל בשביל שלאיראן יהיה נשק גרעיני, החל מלהסיר אחריות משאר העולם, דרך סכסוך עם ממשל אובאמה שכלל קמפיין חסר תקדים בעד רומני ועד לנאום המצחיק בקונגרס. האיראנים צריכים לקרוא לפצצה שלהם "ביבי 1", כי בלי ביבי, הם לא היו מגיעים לפצצה גם בעוד 50 שנה.