30 יולי 2020, 15:34
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לא לה פמיליה ולא נעלים. אוהדי מכבי תל-אביב שישבו בבית קפה לצד דרכה של ההפגנה האנרכיסטית. אוהדי הפועל האנרכיסטים שהשתתפו בהפגנה ראו את אוהדי מכבי יושבים בבית קפה וקיללו אותם. התפתח ריב בין אוהדים. הזבלון האדום קיבל קצת מכות. אחר כך הלך הזבלון האדום לערוץ התעמולה, והתחיל לספר סיפורים על כך שהוא ילד טוב, לא ימין ולא שמאל (פחחחח...), רק דואג לדמוקרטיה, והוא הותקף על ידי פלוגות הסער שנשלחו מבלפור!
הוא גם זרק בלוק שפגע בשוטר כהגנה עצמית...
לא הבנתי, לה פמיליה לא מסתובבת בהפגנות, דוקרת אנשים ושוברת כליהם בקבוקים?
כי פשוט הם אפילו לא מסתירים את זה ומפיצים סרטונים בקבוצות שלהם בפייסבוק
מה זה קשור למה שכתבתי?
לה פמיליה זה הקיצון השני, שנמשך לקיצון הראשון כמו זבובים לחרא. הם לא נשלחו לשם על ידי ביבי, או משהו כזה, כמו שכל מיני אלדד יניבים אומרים. הם פשוט רואים
את הצד הזה, ומחליטים לקחת את החוק לידיים ולהראות את הצד השני.
זה היה די ברור שזה יקרה, ברגע שהשמאל הקיצוני השתלט על המחאות, והפך אותן ממחאות של העצמאים, למחאות אלימות בלי שום מסר חוץ מ"רק לא ביבי". בדיוק כמו שקרה ב2011.
איזה קיצון שני מצדיק דקירות, מכות ושבירת בקבוקים על הראש? הסיר על הראש מהפוסט הקודם? חשיפת ציצים?
אין פה שום סימטריה
30 יולי 2020, 15:35
30 יולי 2020, 15:40
לא הצדקתי שום דבר ואף אחד, אל תכניס לי מילים לפה בבקשה.Shay_uzan כתב:כל אבל כל מה שאמרתי דווח בחדשות. רק שעתיים אחרי הודיעו שזה אוהדי מכבי וזה שזה נזרק על שוטר אפילו דובר המשטרה אמר שהמעצר של אותו בחור היה טעות ומה משנה? זה לא הופך את זה ללגיטימי בשום מצב.RomanR כתב:אלה לא חברי לה פמיליה, אבל יאללה בוא נלבה פופוליזם.jol9 כתב:Shay_uzan כתב:היותר הזיה שבמקום עצרו רק בן אדם שזרק אבן כהגנה עצמית על רגל שח מישהו שהתיז עליו גז פלפלShay_uzan כתב:גם שחכתי עלות, מקלות וגז פלפל... זה היה ממש טירור (כן, מבחינת ההגדרה זה טירור על בסיס פוליטי).
זרק בלוק על שוטר, בקטנה אבל
אלה מתברר אוהדי אולטראס של מכבי, שנכנסו לקטטה עם חלק מהמפגינים.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
אני לא מבין איך יש לכם בושה להגן על אנשים שמסתובבים עם עלות, גז פלפל, כיסאות ובקבוקי זכוכית ותוקפים מפגינים בטענה שכל מי שבהפגנות האלה זה אנרכיסט (ולא זה לא נכון וזה עדיין לא לגיטימי)
30 יולי 2020, 15:44
החלק השני לא עליך, אלא לשאר התגובות שאחריך... סליחה שזה הובן אחרתRomanR כתב:לא הצדקתי שום דבר ואף אחד, אל תכניס לי מילים לפה בבקשה.Shay_uzan כתב:כל אבל כל מה שאמרתי דווח בחדשות. רק שעתיים אחרי הודיעו שזה אוהדי מכבי וזה שזה נזרק על שוטר אפילו דובר המשטרה אמר שהמעצר של אותו בחור היה טעות ומה משנה? זה לא הופך את זה ללגיטימי בשום מצב.RomanR כתב:אלה לא חברי לה פמיליה, אבל יאללה בוא נלבה פופוליזם.jol9 כתב:Shay_uzan כתב:היותר הזיה שבמקום עצרו רק בן אדם שזרק אבן כהגנה עצמית על רגל שח מישהו שהתיז עליו גז פלפל
זרק בלוק על שוטר, בקטנה אבל
אלה מתברר אוהדי אולטראס של מכבי, שנכנסו לקטטה עם חלק מהמפגינים.
אני לא מבין איך יש לכם בושה להגן על אנשים שמסתובבים עם עלות, גז פלפל, כיסאות ובקבוקי זכוכית ותוקפים מפגינים בטענה שכל מי שבהפגנות האלה זה אנרכיסט (ולא זה לא נכון וזה עדיין לא לגיטימי)
גם בתקשורת קודם מדברים ואז במקרה הטוב בודקים.
30 יולי 2020, 15:49
30 יולי 2020, 15:58
היא בטח קראה להומופובים ''מסריחים'' ואלימות מילולית היא כאמור פסולה בדיוק כמו אלימות פיזית אז..בעיה שלה שהיא בחרה להתנהג ככהShay_uzan כתב:היום לפני 5 שנים נרצחה שירה בנקי רק בגלל שבחרה להפגין ולא למדנו כלום...
אני באמת שואל מה הייתה ההגדרה לאירוע הזה אם הם היו ערבים או מה אתם הייתם אומרים אם התקיפות היו בצד השני? הייתם אומרים שזה כלום גם בזה?
30 יולי 2020, 16:24
30 יולי 2020, 19:45
Holiday_Armadillo כתב:היא בטח קראה להומופובים ''מסריחים'' ואלימות מילולית היא כאמור פסולה בדיוק כמו אלימות פיזית אז..בעיה שלה שהיא בחרה להתנהג ככהShay_uzan כתב:היום לפני 5 שנים נרצחה שירה בנקי רק בגלל שבחרה להפגין ולא למדנו כלום...
אני באמת שואל מה הייתה ההגדרה לאירוע הזה אם הם היו ערבים או מה אתם הייתם אומרים אם התקיפות היו בצד השני? הייתם אומרים שזה כלום גם בזה?
30 יולי 2020, 21:51

לחיצת ידיים
01 אוגוסט 2020, 11:42
01 אוגוסט 2020, 17:34
01 אוגוסט 2020, 18:41
01 אוגוסט 2020, 18:42
01 אוגוסט 2020, 19:24
01 אוגוסט 2020, 19:53
MTA2311 כתב:אכן לא ברור איך הגענו למצב הזה. איך אדם כמו ביבי שמפיץ רק אור אהבה ואנרגיות חיוביות לכל עבר מקבל כאלה תגובות מאנשים?
01 אוגוסט 2020, 19:56
01 אוגוסט 2020, 19:58
MTA2311 כתב:לא, ראש הממשלה הוא הקורבן פה. אין ספק.
01 אוגוסט 2020, 20:06
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא, ראש הממשלה הוא הקורבן פה. אין ספק.
אז אתה מצדיק את המסרים האלה?
01 אוגוסט 2020, 20:08
01 אוגוסט 2020, 20:17