המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מי חוזר בפרק הבא של דוקטור הו?! the weeping angels![]()
Holiday_Armadillo כתב:מי חוזר בפרק הבא של דוקטור הו?! the weeping angels![]()
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:מי חוזר בפרק הבא של דוקטור הו?! the weeping angels![]()
פלוס ריבר סונג, פלוס הפרק האחרון של איימי ורורי. הולך להיות פרק סופר מרתק.
אני מאוד מקווה שמופאט ישאיר את שניהם בחיים ולא יעשה שטות כמו אם רורי יצטרך להקריב את עצמו בשביל איימי. הבחור חיכה לה 2000 שנה, יש גובל
LIAV10 כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של ברני עם חליפות?
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של ברני עם חליפות?
הוא מסביר את זה באחד הפרקים
הוא היה היפי עד שחברה שלו עזבה אותו בשביל בחור יותר מבוגר שלבש חליפות..היא שברה לו את הלב ואז הוא החליט לעשות מהפך שכלל תספורת וחליפה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של ברני עם חליפות?
הוא היה היפי עד שחברה שלו עזבה אותו בשביל בחור יותר מבוגר שלבש חליפות..היא שברה לו את הלב ואז הוא החליט לעשות מהפך שכלל תספורת וחליפה
תודה..
יש לך הימור מי האמא?
misha כתב:הבנתי שהתסריט שונה לפחות פעם אחת והיא אמרה שזה הסיום הכי טוב שהיא יכלה לבקש בשביל איימי.
קראתי שמועה על סיום אפשרי:
According to a very reliable Source who was in New York while filming ,,
Rory will indeed die of old age in the episode.Rory is sent back in time by a Weeping Angel. When the Doctor and Amy finally locate Rory, he’s an old man. He dies shortly after .
the Weeping Angels managed to get a hold of Rory and transport him back in time to New York circa 1930’s. When the Doctor and Amy finally get to him, he is already an old man on his death bed and dies leaving Amy a widow. In the episode of ‘Blink’ the Doctor says that the same Angel can transport people to the same time era so it’s thought that Amy is hoping to have this particular Angel send her back to Rory.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של ברני עם חליפות?
תודה..
יש לך הימור מי האמא?
ממש לא
יודעים כבר שזאת השותפה של סינדי(מישהי שטד יצא איתה)אבל לא ראו מי זאת
הזכרת לי להוריד את הפרק הראשון
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:הבנתי שהתסריט שונה לפחות פעם אחת והיא אמרה שזה הסיום הכי טוב שהיא יכלה לבקש בשביל איימי.
קראתי שמועה על סיום אפשרי:
According to a very reliable Source who was in New York while filming ,,
Rory will indeed die of old age in the episode.Rory is sent back in time by a Weeping Angel. When the Doctor and Amy finally locate Rory, he’s an old man. He dies shortly after .
the Weeping Angels managed to get a hold of Rory and transport him back in time to New York circa 1930’s. When the Doctor and Amy finally get to him, he is already an old man on his death bed and dies leaving Amy a widow. In the episode of ‘Blink’ the Doctor says that the same Angel can transport people to the same time era so it’s thought that Amy is hoping to have this particular Angel send her back to Rory.
נשמע מאוד הגיוני
האמת, כשראיתי את הפרומו ונזכרתי שזה הפרק האחרון של איימי תיארתי לעצמי שהם לא יהרגו אותה בשריפה של הגופה אלא פשוט ישלחו אותה בחזרה בזמן וככה היא נחשבת מתה
מעניין אם המלאך שתפס את רורי זה התינוק שרואים בפרומו..הוא היה מאוד קרוב אליו(פיזית)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים